Şimdi Ara

Dedicated Video Ram Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, forumda yeniyim ve umarım konuyu doğru yere açmışımdır :) şöyle bir sorunum var ki internette yaptığım araştırmalarda yetersiz kaldım.umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar.can you run it sitesine baktığımda iki farklı oyunda iki farklı sonuçla karşılaşıyorum.yani şöyle ki; örneğin f.e.a.r 3 bilgisayarımın rahatlıkla çalıştırdığı bir oyun.can you run it'te bu oyunu seçtiğimde video ram miktarım 763.6 MB olarak gözüküyor.ancak hitman absolution'ı seçtiğimde video ram yerine dedicated video ram şeklinde bir şey çıkıyor.ve bu miktar ise 64 mb olarak gözüküyor.bayan olduğum için bu konularda biraz kısıtlı bilgiye sahibim.merak ettiğim şey şu video ram ve dedicated ram arasındaki fark nedir ve dedicated video ram'i yükseltmek için yapabileceğim bir şey var mı?çünkü hitman için uzun süredir bekliyordum ve bu benim için hayal kırıklığı oldu.umarım yardımcı olabilirsiniz, şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinymoore -- 19 Ocak 2013; 21:01:39 >

• Dedicated ram, ekran kartınızın üzerindeki ram'in ya da sadece ekran kartına adanmış ram'in miktarı.
    Tahminimce onboard ekran kartı var ve bios'tan 64 MB olarak ayarlanmış.

Sitede Video card kısmında, You Have: karşısında ne yazıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Ocak 2013; 20:44:18 >
  • Intel(R) HD Graphics yazıyor.ekran kartım evet onboard.biostan değiştirebilme şansım var mı o zaman bu durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinymoore -- 19 Ocak 2013; 20:47:00 >
  • güncel
  • biosdan değiştirebilirsiniz sanırım 128 mb yapabilirsiniz brlki 256 mb da olabilir.
    en doğrusu biosa girp bakmak zaten desteklediği rakamları göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 20 Ocak 2013; 0:53:54 >
  • cevaplar için çok teşekkür ediyorum.şimdi denicem :)
  • sanırım bios ayarlarımda dedicated video ram'le alakalı bi şey bulamamam, hatta video ram'le ilgili hiçbir şey bulamamam, bu miktarı değiştiremeyeceğim anlamına geliyor? ya da ben mi farkedemedim acaba?
  • güncel
  • bi umutla geldim bu sayfaya dh de bile çözümü yok bendede intel 3000 hd graphics diye dandik bi ekran kartı var vaio ile birlikte geliyomuş birleşik olduğundan değişimide yok başka bi yongaya yeni bi ekran kartı olmadan bu pcde ne diablo oynayabilicem nede wow http://forum.donanimhaber.com/m_56692141/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.