Şimdi Ara

Deep Cool Tesseract Kasa İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar kasa dün elime geçti hemen sistemimi kurdum kasa beklediğimden fazlası çıktı içinde 2 tane fan çıktı ledli önce ve arkada egzoz fan olarak kasa ya sistemimide hemen kurdum gayet kolay kurulum yapılıyor ama tek bir eksiği var bana göre arka tarafta kablo toplama yeri biraz dar onun dışında bir eksiği yok....

kısaca özellikleri 12 cm den 6 tane fan takılabilir ama ön tarafta delikler var ön taraftaki fan adetini 2 ye çıkarıp ekstra soğutma sağlanabilir 2 tane yukarda 2 tane pleksi de 1 önde ve bir de egzoz fan yeri olarak 6 tane fan yeri var kasanın içi gayet geniş ve benim asus gtx 750 ti ekran kartım gibi 2 ekran kartı alcak yer kaldı ayrıca hyper 212 evo gibi büyük işlemci soğutucalırıda rahat rahat kullanabilirsiniz 4 adet hdd 3 adet ssd 3 adet ise dvd row yeri var 1adet usb 3 1 adet 1 usb 2 girişi var giriş yerleri kasanın üstünde durmakta ön taraf komple toz filtresiyle kaplı altta güç kaynağının olduğu yerdede bir tane toz filtresi bulunmakta kasanın yanında gelen 2 tane 12 cm ledli fan çok gayet sessiz çalışıp güzelde bir soğutma yapıyolar önceki kasa da sistemim 45-50 derece arasında dolaşırken şimdi 35 dereceyi nadir görüyorum hava sirkülasyonu gayet güzel 120 tl ye aldım ben bence fiyatına göre gayet güzel bir kasa yan taraftaki plekside gayet büyük ve yeterli kasa malzemesi biraz ince olsada gayet sağlam bir kasa alacak olan arkadaşlara öneririm.....

evet arkadaşlar bir kaçtanede resim attım ilk incelemem olduğu için yanlış yaptığım yerler olabilir yaptığım hatalar için şimdiden özürdilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahall -- 12 Haziran 2015; 15:26:15 >

• Resimler görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimler yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Resimler görünmüyor.

bir hata yapmıştım tekrar yükledim bakabilirsiniz
  • Keşke teknik bilgiler daha detaylı olup yazılar düzenli bir şekilde yazılsaydı.
    Sağ ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

Keşke teknik bilgiler daha detaylı olup yazılar düzenli bir şekilde yazılsaydı.
    Sağ ol.

hocam ilk incelemem ve ben alırken bu kasayı pek fazla bir inceleme yapılmamıştı evet bazı yerlerde yazım hataları yapmışım acemilik işte kendimce bilgilendirme amaçlı yapılmış ufak çaplı bir inceleme :)
  • DHVIDEO=51353

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahall -- 12 Haziran 2015; 15:37:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cahall C kullanıcısına yanıt
    İnceleme yapanlara isteyenlere konularıyla rehber olabilecek bir abimiz var :http://forum.donanimhaber.com/m_69504033/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaUnal41

İnceleme yapanlara isteyenlere konularıyla rehber olabilecek bir abimiz var :http://forum.donanimhaber.com/m_69504033/tm.htm

dikkate alırım hocam teşekkürler
  • Yazım kurallarına dikkat ederek ve bölümlere ayırarak yazsaydın daha anlaşılabilir olurdu. Yine de eline sağlık.

Fiyatına göre rakipsiz bir kasa. Hatta genel olarak mid-tower'lar arasında çoğu kullanıcının işini görecek bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Yazım kurallarına dikkat ederek ve bölümlere ayırarak yazsaydın daha anlaşılabilir olurdu. Yine de eline sağlık.

Fiyatına göre rakipsiz bir kasa. Hatta genel olarak mid-tower'lar arasında çoğu kullanıcının işini görecek bir ürün.

hocam çok haklısın fiyatına göre çok güzel bir kasa bunun bir üst modeli olan kendomen almayı düşünüyodum ama içinde gelen fanlar aşırı sesli çalışıyormuş corsair spec 01 modeline baktım oda biraz tuzlu geldi malum dolar epey yükseldi n11 den 11 tl indirim çekiyle beraber 120 tl ye aldım ve iykide almışım diyorum kasa gerçkten çok güzel alacak olan arkadaşlar fazla para vermeyin alın bunu işinizi rahat rahat görür....ayrıca hocam ilk incelemem ve birazda acele ettim :) yakında başka bir inceleme paylaşacağım onda böyle hata yapmam birazda acemilik var işte ama yinede saol ustam iyi forumlar :)

• Bu kasa ile Zalman Z3 plus arasında kaldım.Soğutması nasıl dostum?Eline sağlık...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    Zalman da 5 fan var. Bunda 2 fan. Amd sistem topluyorsan z3 plus al
  • Bomshack kullanıcısına yanıt
    z3 plus yerine linktekini öneririm
    http://www.hizlial.com/deep-cool-kendomen-titanyum-atx-siyah-kasa/10670825
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bomshack

Bu kasa ile Zalman Z3 plus arasında kaldım.Soğutması nasıl dostum?Eline sağlık...

hocam 2 tane fanla geliyo 12 cm ile bende 3 tane daha ekledim ve kasamda fırtına kopuyo resmen şöyle söyliyeyim önceki kasamda sistemim 50 derecede falan dolaşıyodu şimdi 30 dereceyi geçmiyo içi çok geniş ve kullanışlı fiyatına görede z3 ten daha iyi ve daha geniş vatanda z3 ü incelemiştim biraz dar geldi açıkçası ama bu kasa gerçekten çok güzel malzeme kaliteside gayet güzel...alacaksan tavsiyemdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahall

quote:

Bu kasa ile Zalman Z3 plus arasında kaldım.Soğutması nasıl dostum?Eline sağlık...

hocam 2 tane fanla geliyo 12 cm ile bende 3 tane daha ekledim ve kasamda fırtına kopuyo resmen şöyle söyliyeyim önceki kasamda sistemim 50 derecede falan dolaşıyodu şimdi 30 dereceyi geçmiyo içi çok geniş ve kullanışlı fiyatına görede z3 ten daha iyi ve daha geniş vatanda z3 ü incelemiştim biraz dar geldi açıkçası ama bu kasa gerçekten çok güzel malzeme kaliteside gayet güzel...alacaksan tavsiyemdir

Hocam kusura bakmayin konuyu hortlattım ama sormam gereken seyler var.Oncelikle merhaba bende bu kasadan alacagim.Arastirma yaparken bu kasayi buldum.Kasada 31 cm ekran karti destegi verilmis ve cift mavi ledli fanla geliyor sanirim biri on biri arka.Kasa cift fanla geliyor degil mi?

z3 plus yerine alinabilecek bir kasa mı?Memnunmusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 13 Ağustos 2015; 13:54:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayin konuyu hortlattım ama sormam gereken seyler var.Oncelikle merhaba bende bu kasadan alacagim.Arastirma yaparken bu kasayi buldum.Kasada 31 cm ekran karti destegi verilmis ve cift mavi ledli fanla geliyor sanirim biri on biri arka.Kasa cift fanla geliyor degil mi?

hocam bende epeyce süredir girmediğim için yrni gördüm mesajınızı evet 2 tane 12 cm lik mavli led fanla geliyo ve gayet sessiz çalışıyolar valla tahminin şuan piyasadaki en uzun kartı dahi alır ayrıca içi gayet geniş ve en büyük işlemci soğutucularını dahi alıyo ki ben evo 212 kullanıyorum gayet rahat sığdı tek sıkıntısı arka kapaktaki kablo toplama alanı biraz dar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

quote:

hocam bende epeyce süredir girmediğim için yrni gördüm mesajınızı evet 2 tane 12 cm lik mavli led fanla geliyo ve gayet sessiz çalışıyolar valla tahminin şuan piyasadaki en uzun kartı dahi alır ayrıca içi gayet geniş ve en büyük işlemci soğutucularını dahi alıyo ki ben evo 212 kullanıyorum gayet rahat sığdı tek sıkıntısı arka kapaktaki kablo toplama alanı biraz dar

Hocam vallaha epey zaman olmuş :-)
    Mesaj attığımı bile unutmuşum ama önemli değil ilginize teşekkür ederim.Yaza doğru bu kasadan almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yan kapak üst fanı havayı dışarı
    Alttakide içeri alıyor şeklinde gözüküyor fotoda ben yanlış görüyorda olabilirim
    yazdıgım şekilde ise ıkısıde ıcerı hava cekecek sekilde olsun usttekini disari attigi sicak havanin bi kismi alttangeri iceri girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 3 Aralık 2015; 3:50:05 >
  • İşlemci soğutucun ne AKASA mı ? memnunmusun ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.