Şimdi Ara

deep freeze kazazede acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim makinamda deep freeze kurulu bir tane chat programı kurduktan sonra deep freeze nin faronics klasörünü kaybetti ve saatin yanındaki deep freeze ikonu kayboldu .deep freeze çalışır durumda sisteme hiç bişey yapamıyorum unistall da edemiyorum deep freezeyi nasıl kaldırabilirim formatlamadan yardımcı olursanız sevinirim

• onun kısa yoL tu$Ları shift+F6 idi sanırım. ama sen çe$itLi fonksiyonLarı dene ctrL+shift+F6 vs. faLan... koLay geLsin....
  • arkadaşım shift+ctrl+alt+f6 ya basıyorsun. karşına deepfreezin penceresi geliyor. yanılmıyorsam boot thaped diye bir kutu olması lazım. onu tıkla ve çık. bilgisayarı kapatıp açınca deep korumayı kaldırır. bu dakikadan sonra denetim masasından program ekle kaldırdan rahatlıkla kaldırabilirsin...kolay gelsin..
  • abisi ikon (system try) cikmiyorsa klavyenin butun tuslarina hep birdende bassan hic birsey olmaz. ctrl+alt+shift+f6 herkez biliyor aslan parcasi buyur gel ac
  • quote:

Orjinalden alıntı: selcukozturk

abisi ikon (system try) cikmiyorsa klavyenin butun tuslarina hep birdende bassan hic birsey olmaz. ctrl+alt+shift+f6 herkez biliyor aslan parcasi buyur gel ac

Crtl + Alt + Shift + F6 ile Deep Freeze Programına müdahele Edebilirsin. Ayrıca Uninstall Yapmak istiyorsan. Deep Freeze Setup Programından Yapacaksın Yine Uninstall İşlemini. Kurarken Install Butonu Aktif Hemen Yanında ise Uninstall Yazan Buton Pasif Oluyor. Ama Kurduktan Sonra Tam Tersi Oluyor. Install Pasif Uninstall Aktif Duruma Geçiyor. Setup Programı ile Kaldıracaksın Yine. Kolay Gelsin

• ustadlar dogru soylemiş uninstal var birde ben b,işey soracaktım deepfreeze kuruluyken herhangi bir güne geri yukleme olayı nasıl oluyor (deepfreeze kurulum tyarihine mi geri yukleme yapıyor)çünkü bildiğim kadarıyla deepfreezen fonksiyonuda boyle bişey dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.