Şimdi Ara

Defender Tehdit Hizmeti Durduruldu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-4 gündür bilgisayarımdaki defender hata veriyor ne yaptıysam olmadı google da ilk üç sayfada çıkan butun sitelerdeki herşeyi yaptım regeditten yaptım olmadı yönetim şablonlarından yaptım olmadı

hizmetler bu şekilde görünüyor

gelişmiş tehdit koruması hizmetini başlatmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor

otomatik olarak seçip uygula dediğimde bu hatayı veriyor

eset ve kaspersky ile tarattım eset birtane virüs buldu sildim onuda kaspersky ile tarattım o birşey bulamadı sonradan kaldırdım onları
    tekrar eski haline döndü birşey defenderin dosyalarını bozmuş veya hala çalışan bir virüs bunu engelliyor herhalde anlamadım ve format atmadan ve sıfırlamadan çözmek istiyorum onlar dışında yardımları bekliyorum bi oyunun türkçe yamasını kurduktan sonra oldu yamada işe yaramadı muhtemelen orda oldu bişeyler ama yamayı defendera taratmıştım birşey bulamamıştı

lütfen bilen varsa yazabilirmi cevabını

• Defender pc performansını %30 tüketiyor, NTlite ile kökten silip başka antivirüs yükleyiniz. Madem bozulmuş bahaneniz oluşmuş oldu.
  • zn_volkan; adam sayfalarca yazmış, derdini anlatmış.!

İnsan her uzvu ve her türlü faaliyeti üzerinde daima kontrole muktedir değildir. Mesela birisine müshil içirip tut kakanı diyemezsin. konuşmak veya buraya karşılık gelen yazmak için ise böyle bir mecburiyet-mağduriyet olduğunu zannetmiyorum.

Cehaletin faziletini mi ilan ediyorsun ne yapıyorsun. ( herif 30 seneden sonra Almanya'dan kesin dönüş yaptıktan sonra, tek kelime öğrenmeden, hiç kirlenmeden döndüm geldim diyen dangalak zavallılar gibi ) bilmiyorsan ne diye yazıyorsun.

Internette sörf yapacak başka yer mi yok.?

• Ya ugrasmayin bunlarlan n11de 9-10 liraya trendmicro var.al 1 sene kullan rahatina bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.