Şimdi Ara

Definitive BP10, BP8 için en uygun receiver Denon mu Onkyo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    9 yıldır Definitive BP10 (front), BP8 (rear), CLR2002 (Center) ve PF12 Sub woofer hoparlör sistemini Onkyo DX-TS575 ile kullanıyorum. Sistemi 5m x 5m bir odaya taşıyıp receiver'ı hoparlörleri doyurabilecek bir receiver'a geçmeyi düşünüyorum. Genelde film izlemek için kullanıyorum.

İlk araştırmalarımda Onkyo TX-SR603E ve Denon AVR-3806 fiyat/performans olarak uygun birer seçenek gibi geldi. Bu hoparlörlerde en iyi verimi alabileceğim marka model önerilerinizi bildirirseniz sevinirim.

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munnu -- 3 Ağustos 2006; 22:25:32 >

• Selamlar. Bende bundan tam bir yıl önce Onkyo 603E receiverın icin speakerlar bakıyordum. Definitive in Pro 100 ve 80 serilerini tercih ettim cunku Onkyo ile en sorunsuz calısan Definitive speakerlardı. Hatta Sirkecide definitive satan 1.el yetkili bayiye gidip 503 ile demo yapma sansını buldum. su anda bass almamıs olmama ragmen apartmanı inletiyorum diyebilirim. Sorunsuz calıstıkları icin definitivelerine onkyo yu önerebilirim. bircok kisi onkyo yu hatta definitive kullanmadıgı icin özellikle ikisi hakkında fazla yorum alamayabilirsin.ben alamamıstım
  • satılık bp10 var 1500 tl temiz sorunsuz sıfırı 3900 liradır

http://wwww.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-definitive-bp10-bedava-178790678/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizcell07 -- 9 Kasım 2014; 0:27:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.