Şimdi Ara

DEFOL GİT FENERLİ HAMZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Umut napıyoda her maç 11 de Olcan napıyo da 11 de görüntü olsun diye oturtmuşun kenara Sinan' ı alırsın 85 de oyuna

• 34.HAFTA O kupa Hamza Hamzaoğlunun elinde kalkınca hepinizin suratını görmek isterdim.
  • Maç sonu galatasaray kazanınca : Büyüksün hamza hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

34.HAFTA O kupa Hamza Hamzaoğlunun elinde kalkınca hepinizin suratını görmek isterdim.

şampiyon olsa da gitsin Olcan'ı oynatan adam futboldan gram anlamıyordur.
  • quote:

34.HAFTA O kupa Hamza Hamzaoğlunun elinde kalkınca hepinizin suratını görmek isterdim.

Kalksa bile gitmeli. Biz kalkmaz demiyoruz kalksa bile seneye bu şekilde devam edilemez diyoruz.
  • La hamza hocayla anca gazoz kupası kazanılır yaptığı kadroya bak 5 yaşındaki çocuk umutla olcanı oynatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Maç sonu galatasaray kazanınca : Büyüksün hamza hocam

ee sanane?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defol git drogba
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olcan balta umut bu 3 lü takımın ek freni pandev ne kadar rezil kötü olsada bu umuttan iyi iş yapar Burak daha rahat eder olcan desen adam geçmeye aciz balta desen bir pozisyon geldi adamlar nerdeyse gol oluyordu ! Yasin bruma neden yok Sinan pandev neden yok nedir bu umut olcan sevdası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alsa ne olacak ya şaka gibisiniz.Sanki bu sene adam gibi top oynayan varda mükemmel bir iş başarıp kupa alacak:D

Rakipler biraz iyi olsa bizim yerimiz 5.lik . Oynadığımız futbol iğrenç. Biz hocalara rağmen o kupayı alırız. Hatta futbolcular rağmen o forma alır sen merak etme.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.