Şimdi Ara

Degerleri Dogru mu Okuyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizden ricam asagidaki modem hat degerlerimde , Kirmizi olarak yazmis oldugum detaylarin dogru ya da yanlisligi konusunda yardimci olmaniz. Dogru mu anliyorum emin olamadim. Degerler hakkinda okuduklarim kadari ile fena sayilmaz yorumu yapabilirim sanirim . Tabiki emin degilim :)

Turknet in 35 mbs lik paketine gecmek istiyorum mantikli mi diye emin olmak istedim.

Tesekkur ederim

===========================================================================

ADSL Training Status:  Showtime

Mode:  ADSL2+

Traffic Type:  ATM Mode

Link Uptime:  0 day: 9 hours: 29 minutes

============================================================================

ADSL Port Details      Upstream        Downstream

Line Rate:               0.807 Mbps       8.223 Mbps – 8 mbit e kadar destekli Paket kullaniyorum. Sanirim burasi?

Actual Net Data Rate:     0.797 Mbps       8.191 Mbps -  8 mbit alabiliyorum sikinti yok – DOGRU MUDUR

Trellis Coding:        ON               ON

SNR Margin:      16.6 dB          30.3 dB

Actual Delay:         0 ms             0 ms

Transmit Power:      12.6 dBm         18.6 dBm

Receive Power:        4.7 dBm          4.7 dBm

Actual INP:       0.0 symbols      0.0 symbols

Total Attenuation:       3.1 dB           3.0 dB

Attainable Net Data Rate:     1.103 Mbps      22.268 Mbps – Maksimum 22 mbs alabilirim. DOGRU MUDUR? Eger dogru ise Turknet in 35 Mbp se ye kadar destekli paketini alabilir miyim ? Adsl kullaniyorum. Vdsl ya da Fiber durumu yok . DOGRU MUDUR?

• ADSL Hattında max 16 mbps alınabilir. Daha yüksek hızlar almak için VDSL ye geçmek gerekir. Bölgenizde VDSL yoksa daha yüksek hızlar almanız mümkün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E2D77F344

ADSL Hattında max 16 mbps alınabilir. Daha yüksek hızlar almak için VDSL ye geçmek gerekir. Bölgenizde VDSL yoksa daha yüksek hızlar almanız mümkün değildir.

@Bilal52bilal52 Anladim cevabiniz icin tesekkur ederim. Adsl ile bile sizi 35mb hiz veririz palavralarina inanma diyorsunuz. Bolgemde Fiber yok malesef . Turk telekom alt yapi sorgulamasi yaptirdigimda Yaklasik 300 Metre yani bir yan sokakta Hiper Internet altyapisi gosteriyor fakat forumlardan okudugum kadari ile burdan eve Vdsl icin hatti getirmek deveye hendek atlatmaktaan daha zor oluyormus.

Mavi isaretli yer Telokomda gorunen ve Hiper Internet noktasi. Kirmizi oklu bina benim oturdugum yer.

Tekrar tesekkur ederim cevabiniz icin

Degerleri Dogru mu Okuyorum ?

• Sende VDSL var, sorun ne?
  • @NT2L l Merhaba;

Sanirim biraz acemiyim bu konuda. Vdsl var derken? Turk Telekomun haritasinda benim evden yaklasik 500 metre (bir yan sokak) ilerde Hiper internet noktasi gosteriyor. Burdan benim binaya kadar fiber de oldugu gibi bir kablolama gerekir diye dusunmustum.

Yanlis bir dusunce icindeyim sanirim ?

Tesekkurler

• YASHAN2023 Y kullanıcısına yanıt
    Attığın değerlere göre max. 150-170 metre uzaklıkta bağlı olduğun dolap. Boş VDSL port varsa geçiş yapılabilir.
    xDSL sistemde bakır kablolar dolaptan sonra standarttır, fiber hat santralden dolaba gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 26 Şubat 2021; 10:31:0 >
  • @NT2L Konuya hakim olmamak kotu bir durum . Cok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Simdi Turk Telekom dan Vdsl port boslugunu kontrol ederek ise baslayabilriim sanirim.

Cok tesekkur ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YASHAN2023 Y kullanıcısına yanıt

Turknette sorgulama yaptığınızda 35mbit verebiliriz diyorlarsa vdsl portu vardır

• miskindvd kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Dogrudur. 35 Mbit verebiliriz diyor adres sorgulamamda. Sonrasinda 75 mbit e kadar yukseltenilirsiniz diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.