Şimdi Ara

Değerli Forum Üyeleri Ve Admine !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma konu açıyosun yardımcı olayım insanlara diye ama 30 dk cevap gelmesin konu 5. sayfaya düşüyor . Soru soranlar mı dersin yoksa şöyle yapsam böyle olur diyenler mi . Herkes kafasına göre konu açıyor . Adminin yada modların görevi sadece ban atmak değil bence . Belli 3-5 soru var herkes bunları soruyor teker teker .
    1-Kitap tavsiyesi
    2-Şu kadar netim var sınavdada böyle gelir mi ?
    3-Çözülemeyen sorular
    4-11. sınıfım nerden başlamalıyım ?
    5-Amuda kalkıp mı çözeyim yoksa kalemin üstüne oturup mu ?
    Burdan forum yetkililerine sesleniyorum . Mod veya Admin açsın 1er konu şu sorular için . Çözülemeyen sorular-Kitap tavsiyeleri-11.sınıflar için.. gibi mesela . Bunların haricinde bu konularla alakalı yeni konu açanlarıda uzaklaştırsın bi süre forumdan . O kadar çok konu var ki saçma sapan sınava girecek öğrencilere yararlı olabilecek konular kaynıyor 10 dkda 2 sayfa geri düşüyor .

• +1 Yararlı konuları görememe ihtimali artıyor. 5-6 sabit veya ana konu yapılsın oradan devam edilsin.
  • Katılmıyorum ana konu gibi şeyler olunca sorularımız daha az kişiye ulaşıyor.
  • Ana konuları var zaten dediklerinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ana konu olursa sorularımıza cevap gelmesi daha da gecikir çünkü soru koyan tek sen olmayacaksın ve her sayfayı okumak gerekir
    ama konu açtığında o konu senin soruna odaklı oluyor
  • anca şöyle olursa iyi olur alt forum olarak çözülemeyen sorular diya bir bölüm açılırsa herkes yapamadığı soruları oraya açar admin ve yöneticimize önerim ilgilenirseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.