Şimdi Ara

Değerli hocalarım,Yardımlarınızı bekliyorum.Bir fincan tavsiye alacaktım,bizde kalmamışta :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sizden tavsiye almak istiyorum.Cep telefonu alırken tavsiyeler doğrultusunda hareket ettim,bilgisayar alırken de aynı yolu izlemek istiyorum.1 ay içinde laptop almayı düşünüyorum.İstediğim en belirgin özelliklerde şunlar:
    1-)Boyut olarak küçük,ağırlık olarak hafif olmasını istiyorum
    2-)Özellikle yeni çıkan oyunları bile rahat çalıştırabilecek bir performans istiyorum.(Performanstan kastım,oyunun grafiklerini "LOW" modda oynamaktan bıktım.HIGH'lere ulaşmak istiyorum)
    3-)Fiyat aralığım yoktur,her şey olabilir.(3bin lirayı geçmemesi yeterli diyelim)Yeter ki sorun çıkarmayacak,başımı ağrıtmayacak ve kullanıcısını memnun edecek bir model olsun.

Ayrıca bu istediğim özelliklekte bir laptop almak istersem bilgisayarın hangi özelliklerine bakmamın gerektiğini söylersenizde sevinirim.Bilgisayar kullanmasını iyi bilirim,formatımı kendim atarım,bilgisayarlar hakkında yeterli bilgim vardır.Laptopta tek anlamadığım konu teknik bilgiler.Sadece Ekran kartı,Ram,işletim sistemi...v.b. gibi konularda bilgime güvenmem.Bilgisayar seçerkende bu noktalardan hangisine dikkat edeceğimi bilmiyorum.Sizlerden eksik olduğum bu noktalarda yardımcı olmanızı rica ediyorum ve bu foruma güveniyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Oyun işin içine girerse önemli olan nokta ekran kartıdır.Günümüzde pek çok kandırmaca mevcut.Yani örneğin; Gt 635m ekran kartı, GT 710m den daha iyi bir kart.

msi ge60 veya g70 serilerine bakabilirsin.Şuan yeni yeni 4. nesil işlemciler geliyor. Bunlarda ülkemize girdi ama şuan yaygın değil.Bence acelen yoksa,laptop olduğu için 4. nesilleri beklemen daha iyi. (işlemcinin harfi 4 ile başlar.örn: i7-4770K)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _KayseriSpor

Oyun işin içine girerse önemli olan nokta ekran kartıdır.Günümüzde pek çok kandırmaca mevcut.Yani örneğin; Gt 635m ekran kartı, GT 710m den daha iyi bir kart.

msi ge60 veya g70 serilerine bakabilirsin.Şuan yeni yeni 4. nesil işlemciler geliyor. Bunlarda ülkemize girdi ama şuan yaygın değil.Bence acelen yoksa,laptop olduğu için 4. nesilleri beklemen daha iyi. (işlemcinin harfi 4 ile başlar.örn: i7-4770K)

Hocam,kusura bakma.İnternet kaynaklı bir sorun yaşıyordum,anca bugün girebildim. 4.nesilleri bekleyeyim beklemesine ama ne kadar beklemem lazım?
  • ahmtottroglu kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam.Beklemeye gerek kalmadı.Buyrun;

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-2oe-047xtr-notebook-urun10574.html
  • quote:

Eyvallah hocam,sağolasın.Bu model aklımda olacak.Birde dediğin özelliklere göre de karşılaştırmalar yapayım.Bakalım hangi modelde karar kılacağım.
  • Hem hafif olmalı diyosun hem de ge60 mi bakıyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtottroglu

quote:

Eyvallah hocam,sağolasın.Bu model aklımda olacak.Birde dediğin özelliklere göre de karşılaştırmalar yapayım.Bakalım hangi modelde karar kılacağım.

bence iyi seçim 4. nesil işlemci ve ekran kartı peformansı bakımından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.