İlk Olarak Selamlar... (Yeni Üye Selamı :))) Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon 3510i idi ve değiştirme zamanı geldi elimde 400 YTL param var sizce ne almaylıyım benim aklımda 6600 var ya siz ne dersiniz
aslında symbianlı tel istiyorsan olabilir... ama panasonic x700 üde bi düşünmeni öneririm... gerekli bilgileri x700 topiğindede bulabilirsin
bu arada a.selam
bence 3510i den sonra direk symbian bi model olan 6600a geçmek zor olur. onun yerine daha rahat bi model denemen lazım bence. SonyEricsson K700i dene. istersen sitesine girip özelliklerine fln bi bak. gayet iyi bi telefon. 6600 gibi s60 bi model alırsan eğer, program yüklemek oyun yüklemek fln derken bayaa bi karışıklık olur. onun yerine s40 modellerden seçimini yapman gerek diye düşünüyorum.
k700i
HOŞGELDİN KARDEŞ
BEN K700İ DERİM
çok daha ucuza mpx200 alabilirsin yada 2. el mpx220 alabilirsin, gerçi bunlara pek telefon denmez ama
Benim vaktim var,symbianla,programlarla.oyun yüklemeyle uğraşırım diyorsan symbian lı bir telefon al,ama yok benim için fazla karışık olmasın diyorsan symbiansız al.
2. el 3230 bulursan sakınn kaçırma derim bu arada foruma hoşgeldin
hemşerumin deduğu gibi
benum tavsiyem k750i -- kullandım biliyorum
400 ytl diyor amaaaaa iyi okuuuu
KARDEŞİM YETER ARTIK YETER BÖYLE SAÇMA SAPAN KONULAR AÇMAYIN YOK ŞU KADAR PARAM VAR NE ALAYIM YOK BUNU BEĞENMEDİM BUNU VERİP NE ALAYIM!!!!
YETER ARTIK SAÇMALADIĞINIZ ÖNCE AÇ KONULARI OKU ONA GÖRE O KONULARA YAZ !!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme