Şimdi Ara

Değerli Yorumlarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Olarak Selamlar... (Yeni Üye Selamı :)))
    Şu ana kadar kullandığım en iyi telefon 3510i idi ve değiştirme zamanı geldi elimde 400 YTL param var sizce ne almaylıyım
    benim aklımda 6600 var ya siz ne dersiniz

• aslında symbianlı tel istiyorsan olabilir... ama panasonic x700 üde bi düşünmeni öneririm... gerekli bilgileri x700 topiğindede bulabilirsin

bu arada a.selam
  • bence 3510i den sonra direk symbian bi model olan 6600a geçmek zor olur. onun yerine daha rahat bi model denemen lazım bence. SonyEricsson K700i dene. istersen sitesine girip özelliklerine fln bi bak. gayet iyi bi telefon. 6600 gibi s60 bi model alırsan eğer, program yüklemek oyun yüklemek fln derken bayaa bi karışıklık olur. onun yerine s40 modellerden seçimini yapman gerek diye düşünüyorum.

k700i
  • HOŞGELDİN KARDEŞ

BEN K700İ DERİM
  • çok daha ucuza mpx200 alabilirsin yada 2. el mpx220 alabilirsin, gerçi bunlara pek telefon denmez ama
  • sagem myx6-2
    1.3mp kamera
    stero mp3
    170*220 ekran çözünürlüğü
    ........
  • k700i bence 6230 al mp3+radyo+kameravideo fln senin işini görür bence hemde ufak karizma bi cihaz hafızası yükseltilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim vaktim var,symbianla,programlarla.oyun yüklemeyle uğraşırım diyorsan symbian lı bir telefon al,ama yok benim için fazla karışık olmasın diyorsan symbiansız al.
  • 2. el 3230 bulursan sakınn kaçırma derim bu arada foruma hoşgeldin
  • hemşerumin deduğu gibi

benum tavsiyem k750i -- kullandım biliyorum
  • 400 ytl diyor amaaaaa iyi okuuuu
  • KARDEŞİM YETER ARTIK YETER BÖYLE SAÇMA SAPAN KONULAR AÇMAYIN YOK ŞU KADAR PARAM VAR NE ALAYIM YOK BUNU BEĞENMEDİM BUNU VERİP NE ALAYIM!!!!

YETER ARTIK SAÇMALADIĞINIZ ÖNCE AÇ KONULARI OKU ONA GÖRE O KONULARA YAZ !!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.