Bildirim
DEĞİŞEN EKRANIM ORJİNALMİ DEĞİLMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
siz en iyisi bir telefoncuya gidip sorun -
tanıdık olduğu için çakma ekran takacağını sanmıyorum ama içiniz rahat etmeyecekse bir telefoncuya gösterin -
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ?
Hocam bu devirde samsung servise bile güvenmiyeceksin.Belki servis senden para koparmak için ekranın sahte olduğunu,değiştirelim diyecekler ? servise vermeyin bence başka yolunu bulun.ekran test için gerekli uygulamalar vs. araştırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ?
Hocam bu devirde samsung servise bile güvenmiyeceksin.Belki servis senden para koparmak için ekranın sahte olduğunu,değiştirelim diyecekler ? servise vermeyin bence başka yolunu bulun.ekran test için gerekli uygulamalar vs. araştırın.
O kadar olmaz, ama belki var mıdır acaba ekran orjinalliğini test eden uygulama ? -
burda tartışır gibi olmasında nerden bilebilirsin olmayacağını ? uygulama konusunda bir bilgim yok. -
beyler zaten bende servis-yada herhangi bir cep telefoncuya gittiğimde alacağım cevabı aşağı yukarı tahmin ettiğim için varsa bildiğiniz bir uygulama-test programı önerisi istedim.
böyle bir uygulama yoksa zaten yapacak bişe yok,bikaç servis dükkan dolaşacaz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- s22 vs s23 fe
- samsung galaxy folder 2 türkiye
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung galaxy apps nedir
- s22 çıkış tarihi
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung galaxy s serisi
- samsung s24 plus özellikleri
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X