Şimdi Ara

Değişik bir durumum var acil yardımızına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,arkadaşlar ben 2018'de AGÜ moleküler biyoloji ve genetik bölümüne yerleştim.Neyse üniversiteyi bir kaç neden yüzünden bıraktım.Kaydım duruyor 2020 yks de 32k sıralama yaptım ve bir kez daha mezuna kalmaya karar verdim.Hedefimden dönmeye niyetim yok ama annemi 10 senedir görmüyorum babamı da üniversiteye başladığım gün kaybettim.Sivasta yaşıyorum ve bir kaç gün amcamlarda bir kaç gün halamlarda kalıyorum.Onların üniversiteyi bıraktığımdan haberleri yok ve mezuna kaldığımı da bilmiyorlar.Şu an Kayseri de bir yurtta 550 tl ye kalmaktayım tek kalıyorum akşama kadar ders yapıyorum ama yemek yok veokulların online olacağı gerçeğini katınca 1 ay kalabilirim galiba açık yurtlar da kapalı ve ben nerde nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Sizce evime dönüp bir şekilde gizli gizli yapacağım ya da ev ya da yurtta kalıp hayvan gibi çalışacağım.Öneriniz falan var mı çok moralim bozuldu bir anda nedense.Neyse herkese iyi çalışmalar.

• Valla hocam kitaplarını karıştırmazlar herhalde yks kitapların altta dursun üste de üniversite kitaplarını koyarsın kaçak göçek çalışırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam üniversitesiden evde kalan arkadaşlarınız falan varsa belki onlarla kalabilirsiniz bir süre ya da 300-400 liraya beraber eve cikabilirsiniz.Bu arada bazı özel yurtlar üniversitesiler online olsa bile açık oluyor ve kalabiliyorsunuz kayseri'de fiyatlar nasıldır bilmiyorum.Aklima gelen son seçenekte Semerkand evleri; fiyatı gerçekten uygun mesela İstanbul'da 350 lira kira ve faturalar ortak olacak şekilde 5-6 kişi kaliyorsunuz ve her şey denetleniyor,sırayla oluyor vs.Bir dusunun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.