Şimdi Ara

Değişik bir numaradan arandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugun öğlen saatlerinde bir numara aradı bende müşterimdir diye açtım ama biri sesini kaydetmiş bant kaydı gibi beni tehdit ediyor düşmanım yok kimseye karşı bir yanlışım olmadı afalladım ve en acayip durum kapattıkdan sonra numarayı aradığımda yanlış veya eksik çevirdiniz böyle bir numara yok diyor ne yapcağımı şaşırıdm polisi aradım işlem alındı ama merak ediyorum başka nasıl bulunabilir. bu arada başka telefonlardan aramayı denedim hepsinde aynı sonucu aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkosmn -- 4 Haziran 2018; 1:32:56 >

• Ne dedi hocam tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de +216 ile başlayan numaradan çaldır-kapat yapıyorlar.

iLk başta İstanbul-Anadolu yakasından biri arıyorsandım, ancak sonradan iphone kullandığım için numarayı çevirirken +216 kodunun uluslararası kod olarak TUNUS'a ait olduğunu gördüm.

Afrika kıtasındaki ülkelerin kodları 2 ile başlıyor, Avrupa'daki ülkelerin kodları 3 ve 4 ile başlıyor. Her kıtaya ait uluslararası kodlar belirlidir.
  • Kullanılmayan numaraya yönlendirme yapmış o seni arayabilir sen arayamazsin bence takma kafana ergenin birisi eğlenmek istemiştir rastgele numara çevirip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jokesphone'dur o. şaka programı. bir arkadaşınız sizi işletmiş.
  • düşünmeye değmez, engelleyin gitsin, ben öyle yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu telefondan arandım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.