Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ereyonla bı görüşün yasal sürenın asıldıgından ücret ıade hakkınızın oldugundan vs bahsedın bırde cıhazı sız ereyon aracılıgı ılemı yoksa kendınız dırek servıse mı gönderdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Ereyonla bı görüşün yasal sürenın asıldıgından ücret ıade hakkınızın oldugundan vs bahsedın bırde cıhazı sız ereyon aracılıgı ılemı yoksa kendınız dırek servıse mı gönderdınız?

Hocam cihazı n11 aracılığı ile ereyondan aldım kendim servise gönderdim.
  • Diger forum da da 930 a 830 cikmis 830 lari cakacaklar belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun sız yınede bı görüşüp sansınız deneyın ereyonda ıyı fırma belkı yardımcı olurlar.n11 le flan ugrasmayın sızın muhatabınız ereyon fırması dırek onları arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

Diger forum da da 930 a 830 cikmis 830 lari cakacaklar belli

evet durum onu gösterıyor ılk partı degısımlerde sanırım servıs elınde bulunan 930 ları tükettı ve sımdıde yurt dısından 830 lar geldı.
  • Bizim cenemiz yorulur vaktimiz kaybolur yine o laleler kazanir utanmasalar yaninda bir de hiyar gonderecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 14 Mart 2016; 1:59:48 >
  • quote:

Benimki L925 di hocam..Fatura sizin adiniza ise aldiginiz yerden ücret iadesi isteyebilirsiniz mesela hepsiburada bu konuda cok yardimci oluyor benim fatura kendi adima degil yoksa görüstügumde ücret iadesi yapabileceklerini söylemişler di.

Mrb. Ben de teleservice verdim L1520 cihaz degisim cihazı bekliyor olurda bana 830 gonderirlerse tam olarak ne yapmalıyım. bir hafta falan oldu vereli degisim kararı cıktı. telefonu hepsiburadadan aldim bir bucuk sene garantisi var faturada kendi adıma, iade kısmını aydınlatırsanız sevinirim nasıl olacak diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa93

quote:

Benimki L925 di hocam..Fatura sizin adiniza ise aldiginiz yerden ücret iadesi isteyebilirsiniz mesela hepsiburada bu konuda cok yardimci oluyor benim fatura kendi adima degil yoksa görüstügumde ücret iadesi yapabileceklerini söylemişler di.

Mrb. Ben de teleservice verdim L1520 cihaz degisim cihazı bekliyor olurda bana 830 gonderirlerse tam olarak ne yapmalıyım. bir hafta falan oldu vereli degisim kararı cıktı. telefonu hepsiburadadan aldim bir bucuk sene garantisi var faturada kendi adıma, iade kısmını aydınlatırsanız sevinirim nasıl olacak diye.

Fatura bedeliniz ne kadar?
  • Gereğinden fazla bekleyen arkadaşlar, muadili olmayan cihaz önerilen arkadaşlar şikayet var'a yazın sürecin hızlanmasına katkıda bulunuyorlar.
  • Burak** kullanıcısına yanıt
    Hacı nedir son durum :)

• 1520 930 ve 1020 ye karsilik sahsi fikrim 830 kabul edilemez digerleri icin uygun bir teklif olur bence ben 925 ime karsilik microsoftla anlasip 640xl yi tercih ettim

• Bugun 20. Is gunum. Nokiaya cemkirmeden once cihazi kontrol ettim. Degisim cihazi gelmis. Son kontrolleri yapilip yarin gonderilecekmis. Lumia 820ye 830 gonderiliyor.

Cihazi orjinal kutusuyla kulaklik haric tum aparatlariyla gondermistim. Gelen cihazi da sifir kutusunda mi yoksa eski kutuya koyup mu gonderirler? Servis net bilgi veremedi.

• ben sordum bana mail olarak bunu yazdılar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? Değişim cihazınız ve değişim süreniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: sefa93

quote:

Fatura bedeliniz ne kadar?

fatura tutarım 1600 tl

• Ne kadar sacma bısey ya cıdden lakayitlik sen son telefonu sattıgından ıtıbaren 2 sene elınde bulundurucaksın aynısından yada ust model vericeksin ben tamire gonderdim cihazı degısım cıktı bakalım yumurtadan ne cıkacak cihazım 1520. passat almıssın hatalı uretım volkswagen gelıyo ya passat kalmamıs bız sana polo verelim boyle sacma bısey gormedım belkı bana aynı cıhazdan verıcekler onuda bılmıyorum, yazıcam buraya da... Okuduklarım sok etti. gercekten batması gereken cinsten bi firmaymıs bu microsoft mobil. Cok seviyorum ayrıca wpyi ama cidden batsın gitsin su saatten sonra kımsede almasın kucaga oturalım iphone alalım abi ya en azından goz gore gore veririz okadar para servisden rahat ederiz. wp uzdun. Olma sen git ofice sat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oerlikons -- 14 Mart 2016; 15:41:43 >
  • o degılde burak arkadaşımızın 1020 sine ne verecekler onu merak ediyorum adam 3 aydır bekliyor ki 925 kullanıcısı olarak 1020 harika kamerasıyla yine tercih edilebilir..
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    Hocam banada 830 geliyo sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar burda en çok bekleyen benim galiba. 04.12.2015 den beri bekliyorum. Lumia 925 gönderdim fatura 1299 tl.
    Banada 830 göndermişler. Çok ama çok ayıp.
    Ben telefonu ikinci el almıştım satın aldığım kişiden vekalet aldım ve bu ayın başınca tüketici hakem heyetine başvurdum para iadesi için iyikide başvurmuşum. Şimdilik davanın sonuçlanmasını paramı almayı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak geçmiş olsun kardes. insallah başka bi çözümü alternatifi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Hocam banada 830 geliyo sanırım

Hocam ben bugün servise gittim İzmirde ki orada ki bayan baktı 1520 geldiğini söyledi nette 830 yazıyor diyorum yarın gel 1520'ni al dedi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.