Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Burak**

bugun baya bi servis trafigi yasadim yine eger teleservisten cihazin servis raporunu alabilirsem telefonu aldigim yere gonderip para iadesi almasansim var

teleservis bundada bi terslik yapmaz insallah

Ben istemistim aninda gönderdiler mail ile raporu sizde alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    bekliyorum gonderirlerse para iadesi icin aldigim yere gondericem umarim iade yaparlar.
  • Nereden almistiniz?

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    internetten almistim hizli al dan bugun oraylada konustum servis raporu varsa yardimci oluruz dediler bakalim servisten gelirse rapor gonderip

ucret iadesi olmasi icin ugrasicam
  • Ben 830'u aldım kamerası için tüketici heyeti için 6 ay beklemek gerekiyormuş gerek yok ama elimin uzandığı her mercide rezil edeceğim. Teleservice ve Microsoft'u kimse kusura bakmasın ALINMAZ. ALMAYIN ALDIRMAYIN
  • Harrow35 kullanıcısına yanıt
    cihaz eline ulaştı mı
  • Ben bugun teleserviceye gittim telefonu sordum geldi dediler arkadan gitti getire getire 830 getirdi kabul etmedim almadım çıktım geldim. Nisanın 28inde hakem heyetinin günü var tahmini mayısta paramı alırım inşallah. Şimdilik ikinci ellere bakıyorum lg g3 yada istemesemde alışkanlık olmuş ve işin aslı Windows Phoneyi seviyorum temiz 930felan bakıyorum olmadı 830 alanlar satmak isterse bi görüşelim derim.

• bu kadar çabuk olacağını zannetmezdim ama cihaz tamire alındı diyor
    kaynanam seviyor demek ki
    Bu mesaja eklenen görseller:

Değişim cihazınız ve değişim süreniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 16 Mart 2016; 0:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spunky24

Kargo giriş yapıldı 20.01.2016 14:20
    Kayıt alındı 20.01.2016 16:23
    Cihaz tamire alındı 21.01.2016 14:23
    Değişim cihazı bekliyor 21.01.2016 16:37
    Cihaz tamire alındı 11.03.2016 10:41
    Kapatıldı 11.03.2016 17:30

1520 yerine 830 gönderiyorlar

kapatıldıktan sonra aynı gün kargoya verildi mi?

elinize ne zaman ulaştı cihazınız?
  • Benım de kapatıldı yazıyor az önce baktım bu kargoya verıldı anlamına mı gelıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Benım de kapatıldı yazıyor az önce baktım bu kargoya verıldı anlamına mı gelıyor acaba?

akşam 9 gibi mesaj gelirse yazarmısınız? kargoya verildi diye
  • Mesaj gelırse yazarım hocam.
  • bana değişim çıkmayacak anlaşılan :D
  • Ya arkadas ne kadar sorumsuz bı fırma aradım az önce dün kapatıldı yazmıssınız gönderdınız mı dıye yok son kontrollerı yapıyoryoruz dıyo pazartesınden berı bıtmedı kontrolllerı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Ya arkadas ne kadar sorumsuz bı fırma aradım az önce dün kapatıldı yazmıssınız gönderdınız mı dıye yok son kontrollerı yapıyoryoruz dıyo pazartesınden berı bıtmedı kontrolllerı ..

mesaj gelmedi mi bana geldi çıkışı yapıldı 13.27 de

yarın elimde inşallah
  • Yok hocam ne mesajı bugün en az 3 defa telefon actım her görüştüğüm farklı bısey söyledı en son kızıp mıgrosoftu aradım servısınızınden sıkayetcıyım dedım tamam bız ılgılenelım dedıler ve kapattık yarım saat sonra teleservısten aradılar telefon cıkıs yapmış fakat ben yakın oldugu ıcın ızmıre göndermıstım ılk önce oraya gıdecekmıs oradan bana tekrar kargo yapılacakmış o yuzden kargo bılgısı yok dedıler mecburen tamam dedık ve bızım iş haftaya kaldı n yapalım 3 ay bekledık bır hafta daha beklerız.Zaten sıkıntı yok yedek telefon var androıd gayet güzel gelsede kullanmayı düşünmüyorum lumıayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CeKoCu_

bana değişim çıkmayacak anlaşılan :D

Telefon modeli neydi acaba hayret nasıl degişim vermemişlerki?Neredeyse eskı yenı tüm modellere degişim vermişler simdıye kadar.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bende baktım da cihazın kargo çıkışı yapılmış

Hangi akıl mantık la 1340 TL ye aldığım 1020 ye karşılık muadil olarak gösterrbiliyolarsa bu 830 ben anlam veremiyorum 1520 ye bile 830 gönderiyorlar anlayın ki adamlar ellerindeki eski model stokları elinden çıkarmaya bakıyor üstüne 3 ayda bekletiliyorum

Bir önceki dönemde yani bundan üç ay önceki cihaz değişimlerine bir arkadaşımın 1020 sine üstelik teşir ürünüydü 900tl almıştı turkcell den ona iki ay içerisinde 930 u gönderdi ve o dönemde ki lumia 920, 925,1020 1520 her modele 930 gönderildi şimdi bu adaletmi

Arkadaşlar benim gibi bir durumu olanlar mümkünse cihazlarını geri göndersin ve tüketici haklarına başvursun biz bu paraları sokakta bulmuyoruz hakkınızı yedirmeyin arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura sızın adınıza ıse kesınlıkle hakkınız arayın önce aldıgınız fırma ıle görüşün tüketıcı hakem heyetıne bıle gerek kalmayabılır ücret ıadesı alma hakknız var. olmadı basvuruda bulunursunuz.
  • Benim bu 4.830 olacak benlik bi durum yok 830 yollayip 830 alacagim digeri haksizlkk yani

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.