Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Hocam banada 830 geliyo sanırım

Hocam ben bugün servise gittim İzmirde ki orada ki bayan baktı 1520 geldiğini söyledi nette 830 yazıyor diyorum yarın gel 1520'ni al dedi

Oh be dünya varmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

Orijinalden alıntı: Harrow35

quote:

Hocam banada 830 geliyo sanırım

Hocam ben bugün servise gittim İzmirde ki orada ki bayan baktı 1520 geldiğini söyledi nette 830 yazıyor diyorum yarın gel 1520'ni al dedi

Oh be dünya varmış.

Aslında çok gereksiz gördüğüm için cevap vermeyecektim ama belki bir işe yarar diye yazmak istiyorum sizin üzerinizde bir etkisi olmayacaktır eminim o yüzden okumasanız da olur.
    Windows Phone ekosistemine dahil olmak üzere kafa karışıklığı olan arkadaşlar, almayın-aldırmayın bu kadar net. Ekosistem bana yetiyor ve hiçbir sorunum yok fakat o kadar saçma iş dönüyor ki satış sonrası hizmette gerçekten içler acısı örneğin: Bugün saat 14:30 sularında cihazımı teslim almam için bir mesaj geldi ve teleservice'in İzmir şubesine gittim sıra aldım 27 dakika bekledim ve sıra bana geldi gel gelelim yanlış mesaj atmışlar ve cihazım daha gelmemiş!(Çocuk oyuncağı ya bu benim gibi 15-20 kişi daha bekliyordu ve hiç biri cihaz alamadı) Her neyse gelmişken cihazımın durumunu sormak istedim ve 1520 geldiğini söyledi orada ki bayan nette yazan farklı imei'den bakacak olursak 830 görünüyor. Her neyse çıktım teleservice'ten aradım müşteri hizmetlerini gelen cihazın ne olduğunu öğrenebilir miyim diye sorum bu sefer de görevli 930 geldi dedi. Hoppala al bir de buradan yak. Bende bu sitede ki yorumları okuyup aldım cihazımı ve 1520'den aşırı memnunum arkadaşlar ama siz bulaşmayın gerçekten yoruyorlar insanı lanet ettiriyorlar. Bir kaç tane fanboy var bir kaç gün gezin buralarda onları deşifre edip yazdıklarını görmezden gelmeye başlarsınız. Selametle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 14 Mart 2016; 19:11:20 >

• benim 830 ne zaman gelecek acaba merak ediyorum
    830 dan sıkıntınız olmazın :) tek sıkıntısı ölü piksel 4üncü 830 umu alacağım
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarına başvururum 830 1020 nin karşılığı bi cihaz değil zaten 1340tl lik bir cihaz hiç değil yapacak biri yok tek üzüldüğüm şek 3 ay boşa bekledik bizi keriz yerine koydu microsoft

• Harrow35 kullanıcısına yanıt
    İş te bu olaya akıl erdiremiyorum kafayı yicem yaa bize neden göstermediler ya

Sizde sıfır mu geldi hocam yoksa tamir mi edildi cihazınız

• quote:

İş te bu olaya akıl erdiremiyorum kafayı yicem yaa bize neden göstermediler ya

Sizde sıfır mu geldi hocam yoksa tamir mi edildi cihazınız

Yarın gelecekmiş hocam ne geleceği hala muamma ama orada ki kadını bırakmam 1520 dedi 1520 almadan çıkmam yani.
  • Bizim servisten bugün yazdığım maile cevap geldi. Telefon bugün İstanbul Servis noktasından değişim olmuş cihazlar diğer servislere gönderilmiş. Benimki Ankara dağıtım noktasına yarın ulaşırmış. Ne tür bir değişim olmuş gibi detay gelmedi. En kötü ihtimalle geldiğinde kontrol eder daha düşük modelse kabul etmem geri gönderirim.

Göründüğüne göre herkesin beklentisi sona erecek ama neticeye pek çoğumuz memnun olmayacağız.
  • Bugün ki servis sürecini anlatım arkadaşlar

Öncelikle değişim cihazımı 16.12.2015 tarihinden beridir beklemekteyim
    Cihazım lumia 1020 fatura bedeli 1340tl

Gelen haberler doğrultusunda cihaz değişimi bekleyenlere lumia 830 geleceğini öğrendim bende bugün cihazı göndermiş olduğum ent servisi aradım cihazınız merkezden bekleniyor dediler vede numarasını verdiler bende anladım gelişmelerden haberleri yok bişey demedim numarayı alıp kapattım telefonu sakince

Peşinden microsoftu aradım çıkan kişiye sordum cihaz değişimi vardı bilgi almak istiyorum dedim tabi bakalım dedi cihazınız merkeze gönderilmiş beyefendi dedi girişi yapılıyor dedi model ne dedim 830dedi bende beyefendi kabul etmiyorum bu cihaz 1020 ile denk bir ürün değil dedim kamera, ekran, ram kapasitesi düşük dedim adam bana demesin mi 830 dört çekirdekli beyefendi 1020 den üst model bi cihaz dedi sinirlerim bi anda tavan yapttı ben kabul etmiyorum kesinlikle dedim oda yasal yoldan hakkınızı arayabilirsiniz dedi ben tabi söyleniyorum hala sonra kapattım telefonu bu arada merkezde teleservis

Sıra geldi teleservise aradım bayan çıktı yine Cihazım hakkında bilgi alacaktım dedim bakalım dedi baktı neyse işte cihazınız gelmiş dedi şuanda kaydı kanmış ne model olduğunu göremiyorum dedi bende ben biliyorum siz yormayın kendinizi dercesine hanfendin bana göndereceğiniz cihaz lumia 830 dedim ben bu cihazı kesinlikle kabul etmiyorum 3aydır bekliyorum bu durumda mağdur olan birçok arkadaşım var cihazlarına karşılık hep düşük model gönderiliyor diye sinirli bi şekilde söyledim daha öncesinde de çoğu kişiye üst model gönderdiniz dedim daha birsürü şey söyledim de hatırlayamıyorum bayanda demesinmi mağduriyetinizi anlıyorum gerekli yere bildiricem dedi ben yine sinirli bi şekilde söylenirken pat diye telefonu kapattı ben telefona telefon bana baka kaldık

Durum bu arkadaşlar ben şimdi napim siz söyleyin

• zbahadir Z kullanıcısına yanıt
    Hocam herkese lumia 830 gönderiyorlar bende kesinlikle kabul etmiyorum banada gelecek sanırım bu hafta içi geri göndermeyi düşünüyorum bakalım yarına netleşir sanırım

• abi şimdi kontrol ettim Kargo çıkışı yapıldı Nokia caretool yüklemesi yapıldı diyor
    imeiyi sorguladım 830 gönderiyorlar
    verdiğim cihaz 925 di
    siz olsanız kabul eder misiniz
    ayrıca ben fiyatı düştüğü için iphone 5s aldım 0. onu kullanıyorum babama falan göndereyim diye düşündüm 830u
    bide bu değişim cihazı lumia 830 satılabilir mi satılırsa ne kadar eder

edit: 08.02.2016 10:09 kargo girişi yapıldığı tarih
    14.03.2016 21:00 yola çıkış tarihi

edit2: Özelliklere baktımda 830 il 925 denk gibi birbirine
    sonuç olarak 0 cihaz gönderiyorlar benim kullandığım 925 pertti çizikler ezikler falan kabul ederim büyük ihtimal

edit3: fatura bedelim 1249 TL idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84852AFF -- 14 Mart 2016; 21:46:51 >
  • Ben şunu anlamadım bazı arkadaşlar imei ile telefon farklı mı dedi ben mi yanlış anladım.
    Yani imei 830 gorunuyor gelen telefon 930 yada 1520 mi olabiliyor.
    Yarın servise mi gidip sorsam yoksa mh ile mi görüşsem kimin ne diyeceği belli olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 830 eski modeller arasında 930 kadar olmasa da kasa yapısıyla hoş bir cihaz ama panel IPS LCD. Onunda kendine göre iyi yanları var ama 830 artık çok eski bir model. Satarsanız para etmez ama kullanırsanız idare eder. 925 ayarında ama 925 AMOLED. 925'in kötü yanı MicroSD yuvası yok ve batarya değiştirilebilir değil. 830 batarya değişimi mümkün ve MicroSD kart yuvası mevcut.
  • Bende 925 gönderdim 3 ay olacak neredeyse, kontrol ettıgımde 830 görünüyor kargo cıkışı vs henüz girilmemiş sız subatta göndermıssınız bızden önce degısım yapıp göndermısler sanslısınız ben kabul edıcem 830 u ıkıncı el almıştım 925 i fatura tutarı baya düşük 780 lıra, bu iş ıyıce uzadı 830-930 ne gelırse gelsınde alıcı bulursam satıcam zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 14 Mart 2016; 22:38:48 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Satsan para etmez o cihaz satilmaz bence yedek de olsa dursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cihazdaki problem nedir herkes iade aliyo?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar varmi bi degisiklik az once teleservis ve microsoftu aradim bagirdim cagirdim adamlar 830 baska cihaz demiyor ya

kabul etmiyosan git yasal hakkini ara diyor
  • Bende aradım az önce sadece teyıd etmek ıcın 830 dedıler, fakat benım durum farklı fatura 780 Tl ve gönderdıgım 925 fızıksel olarak baya kötü durumdaydı o yüzden kabul ettım.
  • Releservice dun ne gonderilecegini soylerken, bugun goremiyoruz diyorlar. Batsa da kurtulsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan9999

Releservice dun ne gonderilecegini soylerken, bugun goremiyoruz diyorlar. Batsa da kurtulsak.

Yer yarilsa da icine girse

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    bugun baya bi servis trafigi yasadim yine eger teleservisten cihazin servis raporunu alabilirsem telefonu aldigim yere gonderip para iadesi almasansim var

teleservis bundada bi terslik yapmaz insallah
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.