Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksızlık kı hemde nasıl ah ben 2.el almamış olsaydımda fatura adıma olsaydı 21.gün aldıgım yerden ücret ıadesını almış sımde hıc bunlarla ugrasmıyordum ama neysekı en azından ıkıncı el verıp sıfır telefon almış oldum tesellım bu oldu fatura tutarı 780 lıra kayıp yok.
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Kac gündür yapmadığım şey kalmadı hocam malesef çözüm tüketici hakları
    Üç aydır bekliyorum gönderdikleri 830 kullanacağıma üç ay daha bekler paramı alırım daha iyi bir cihaz alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Senin durum gibi olsa tamam hocam ama durum böyle malesef hakkımı aramaya gidicem

• yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    1020 gibi bir cihaza bunu yapacaklarını düşünmediğim için aldığım yeri aramamıştım bilsem bende hiç durmazdım şimdi konuştum ama iş işten geçti onlar bile şikayetinizi anlıyorum diyor ama cihaz geldiği için durumu microsofta mail atın diyor

• Cihazi geri gönderin ayni durumu ben lenovo tablette yasadim 20 gün bekletip 21.gün tamir ettik deyip gönderdiler almayıp geri gönderdim ve ücret iadesi istedigimi belirttim sorun olmadi ve 4_5 gün sonra para yatti.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

quote:

Orijinalden alıntı: _CeKoCu_

bana değişim çıkmayacak anlaşılan :D
     Değişim cihazınız ve değişim süreniz?

Telefon modeli neydi acaba hayret nasıl degişim vermemişlerki?Neredeyse eskı yenı tüm modellere degişim vermişler simdıye kadar.

1320 500 tl fatura 2. kez ekran sararmasından gonderdim bakalım sonuc nasıl olacak

edit: kapatıldı kargolandı yazmışlar değişim olmadı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 17 Mart 2016; 20:17:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Senin durum gibi olsa tamam hocam ama durum böyle malesef hakkımı aramaya gidicem

Ara tabi hakkini paran zamanin olacak sonuna kadar gideceksin hakem heyeti ile

En kısa sürede degisim yapilan benim cihaz oldu heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet siz 830 göndermissiniz yurtdısından gelen cıhazlarda 830 ve göndermenızle cıhazların gelişi aynı tarıhlere denk gelmiş bu yüzden bekleme yasamamıssınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 17 Mart 2016; 23:13:34 >
  • arkadaşlar bende 09.02.2016 dan beri bekliyordum bana çarşamba günü 830 gönderdiler gittim yurtiçi kargodan teslim aldım benim cihaz 925 di.telefon çok güzel görünüyor siyah rengini göndermişler bence 925 den daha güzel 830 hemde bugün resmi windows 10 sürümünüde verdiler bence cihaz elinize geldiğinde birkez daha düşünün cihaz sıfır kutusunda şarz aleti de dahil olmak üzere geldi.........bu arada ben telefonu arkadaşa sattım hepsiburadadan note 5 aldım windows maceramın sonuna geldim ama gözüm hep arkada kaldı
  • Sıfır kapalı kutumu geldı normalde sadece telefon gönderıyorlar dıye bılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scholar77

arkadaşlar bende 09.02.2016 dan beri bekliyordum bana çarşamba günü 830 gönderdiler gittim yurtiçi kargodan teslim aldım benim cihaz 925 di.telefon çok güzel görünüyor siyah rengini göndermişler bence 925 den daha güzel 830 hemde bugün resmi windows 10 sürümünüde verdiler bence cihaz elinize geldiğinde birkez daha düşünün cihaz sıfır kutusunda şarz aleti de dahil olmak üzere geldi.........bu arada ben telefonu arkadaşa sattım hepsiburadadan note 5 aldım windows maceramın sonuna geldim ama gözüm hep arkada kaldı

Keske banada siyah gelse en güzel rengi sabaha belli olur 830 un tek sıkıntısı ölü piksel
    Kesin bunda da vardır alınca göreceğim

925 den tabiki iyi
    bazı kisiler 2. El 925 alip servisten degis le gelen 930 satiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar az önce teleservıs sayfasını kontrol ettıgımde son işlem olarak ^Nokia caretool yüklemesi yapıldı^ denmiş yanınada parantez ıcınde yenı bır ımeıl numarası yazılmış bu nedemek şimdi.
  • quote:

Sıfır kapalı kutumu geldı normalde sadece telefon gönderıyorlar dıye bılıyorum.

banada teleservice mailde sadece cihaz dedi ama bildiğin sıfır kutuda şarj kablosu adaptörü kullanım belgesi geldi bende şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: scholar77

quote:

Sıfır kapalı kutumu geldı normalde sadece telefon gönderıyorlar dıye bılıyorum.

banada teleservice mailde sadece cihaz dedi ama bildiğin sıfır kutuda şarj kablosu adaptörü kullanım belgesi geldi bende şaşırdım

Anladım ınsallah bızede öyle gelır bu nokıa caretol yüklemsı ne demek bılgınız varmı ?
  • quote:

Arkadaslar az önce teleservıs sayfasını kontrol ettıgımde son işlem olarak ^Nokia caretool yüklemesi yapıldı^ denmiş yanınada parantez ıcınde yenı bır ımeıl numarası yazılmış bu nedemek şimdi.

yani cihazın değişimi yapılmış o imei numarasını e-devletten kontrol ettiğinde sana hangi cihazın geleceğini görürsün bu arada boşuna bakma çünkü %100 830 gönderirler
  • ımeılı daha önceden kontrol etmıstım evet 830 gönderıyorlar, ben nokıa care tool yüklemesı yazdıgı ıcın ne anlama geldıgını sormustum.
  • quote:

ımeılı daha önceden kontrol etmıstım evet 830 gönderıyorlar, ben nokıa care tool yüklemesı yazdıgı ıcın ne anlama geldıgını sormustum.

pek önemli birşey değildir heralde türkçeye optimize etmek için kurulan yazılım olsa gerek salladım bu arada
  • nokia 925 cep telefonumu 3 ay önce teleservice vermiştim.nihayet değişim yapılıyor herhalde.yeni bir imei nosu yazıyor.ancak internette bir site var.imei nosu nu yazınca tlf.modelini yazıyor.verdiğim tlf.imei girince nokia925.1 yazıyor.verecekleri tlf.imei yazınca bu imei doğruya benziyor diyor ama modelini bilemiyor.teleservice i aradım.yarın tlf gelebilir dedi.markasını sordum.Aynısı 925 dedi.
  • şimdi e devletten baktım.lumia 830 yazıyor.925 den iyimi acaba
  • 830 muş 925 den iyi mi aca
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.