Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: prehagi

830 muş 925 den iyi mi aca

en azından windows mobile 10 alıyor 925 listenin dışında idi
  • 830 925'ten daha iyi değildir. Bir kere 925 ekranı AMOLED, tek eksiği genişleyebilir hafıza özelliğini olmaması. Be 925 tercih ederim. Benim durum daha belli değil. aracı firma başka bir şey diyor servis başka bir şey. Kimsenin kimseden haberi yok benimde telefondan haberim yok. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbahadir

830 925'ten daha iyi değildir. Bir kere 925 ekranı AMOLED, tek eksiği genişleyebilir hafıza özelliğini olmaması. Be 925 tercih ederim. Benim durum daha belli değil. aracı firma başka bir şey diyor servis başka bir şey. Kimsenin kimseden haberi yok benimde telefondan haberim yok. :)

amoled olunca gerçek renkleri yansıtmayıp canlı yansıtınca daha mı güzel oluyor

göz zevki tabi de
  • 4. telefon siyah geldi ilk telefonumun rengine kavuştum sonunda siyah ile daha güzel eski yeşil kapak ve silikon kılıfımda
    yollanmış 10 günde temiz
    kapalı kutu yeni cihaz geldi şarjda şuan bitirmişler şarjını
    Bu mesaja eklenen görseller:
     Değişim cihazınız ve değişim süreniz? Değişim cihazınız ve değişim süreniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

830 925'ten daha iyi değildir. Bir kere 925 ekranı AMOLED, tek eksiği genişleyebilir hafıza özelliğini olmaması. Be 925 tercih ederim. Benim durum daha belli değil. aracı firma başka bir şey diyor servis başka bir şey. Kimsenin kimseden haberi yok benimde telefondan haberim yok. :)

göz zevki tabi de

Amoled olunca gözat ekranına koyduğunuz saat şeyler bataryada sadece ekranın kullanıldığı alan kadar batarya harcıyor. Telefonu siyah arka planlı kullandığınızda daha az pil tüketir. Ayrıca Amoled olmayan IPS panellerin ölü pixel sorunları daha fazla.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

göz zevki tabi de

Amoled olunca gözat ekranına koyduğunuz saat şeyler bataryada sadece ekranın kullanıldığı alan kadar batarya harcıyor. Telefonu siyah arka planlı kullandığınızda daha az pil tüketir. Ayrıca Amoled olmayan IPS panellerin ölü pixel sorunları daha fazla.

Dedigine gore gozatma ekranında zaten tas catlasin %3luk kullanim oluyor bizzat denedim kapali ve acik konumda kullandim bu daha iyi yapmaz

Ölü piksel konusunda haklisiniz bu yuzden 4. 830 umu aldim sarjda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Valla hocam şansmı bilmiyorum size hemen göndermişler ben 3 ay olucak bekliyorum değişim cihazını ve halada bekliyorum

Leyla ya bi alo dedim 10 günde

Cikartti benim telefonu

• 1520 YE 830 OLDU DOMALALIM BIDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oerlikons -- 19 Mart 2016; 21:39:12 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam leyla meyla anlamam 1020 ye bu cihazı layık gördüler ya ben daha bişi demiyorum cihaz geldiği gibi kargodan teslim almadan geri göndericem servise tüketici haklarına başvurucam hafta başı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar, bu başlığı uzun zamandır takip ediyorum. Bir konuda düşüncelerinize ihtiyacım var. Ocak ayı sonunda Lumia 930'u mu servise verdim.
    Fatura tutarımda 1600 tl civarında. Mart ayı başında 20 iş günü geçtiği için para iadesi talebiyle hakem heyetine başvurdum. Ve başka marka bir telefon aldım.
    Şimdi teleservice bana 830 göndermiş.
    Bu noktada ne yapmam lazım. Servise gidip ürünü ret mi etmem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Valla hocam leyla meyla anlamam 1020 ye bu cihazı layık gördüler ya ben daha bişi demiyorum cihaz geldiği gibi kargodan teslim almadan geri göndericem servise tüketici haklarına başvurucam hafta başı

Leyla isin sakasi tabi tabiki de basvurun hakkinizi arayin

• Bende Lumia 525 var. Ekran ışığı sızıntısı var. Kronik bir sorun galiba. Olmayan pek yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler değişim sonucunda başka bir telefon verilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_tired

Bende Lumia 525 var. Ekran ışığı sızıntısı var. Kronik bir sorun galiba. Olmayan pek yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler değişim sonucunda başka bir telefon verilebilir mi?

2. Tel olarak kullandığım 525i aynı sıkıntıdan servise gönderdim dun,bakalım ne olacak,gelişmeleri yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişimden 830 gelen arkadasin teli sorunlu cikti ekrani kalkiyormus ustten al basina yine bela

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_tired

Bende Lumia 525 var. Ekran ışığı sızıntısı var. Kronik bir sorun galiba. Olmayan pek yok. Bu konuda tavsiyeleriniz neler değişim sonucunda başka bir telefon verilebilir mi?

525 yerine 625 vermislerdi bana 8.kere gönderdiğim de telefonu kas bi zaten belli ediyor

• evet arkadaşlar sürecimi paylaşayım, 18şubatta gönderdiğim 1520ye karşılık 18martta 830 geldi. faturamda 1600tl.
    tabii önce bi şok ve aramalar. tabi herkes topu birbirine atıyo. ve adamlar kısaca şunu diyo ''olum sen hayırdır gönderdiğimi beğenmiyon bura amerikamı öyle diş fırçası dişimi kanattı diye milyon dolar tazminat alasın. en fazla çiktirip gidip 6ay beklersin paranı alırsın sabırlıysan. yani bana girençıkan yok kaybol'' diyor.
    şimdi normalde ben 1520den mutsuzdum evet harika bi donanımı var eksiksiz bi telefon ama hep bi koyacak yer aradım taşıması zor tek elle kullanamıyosun. ve içten içe hep küçük tel istiyodum. yalan yok 830 şık bi telefon hemen gönlüm kaydı ama arkadaş ya o kazıklanma duygusunu atamıyorum içimden. resmen adamlar bmv alıp al sana wolsvagen yeter diyo ve sana sormuyo bile yani bana sormadı en azından kargoyu açınca gördüm.
    yani aslında 830la bir sorunum yok belki tatlı dille söyleseler kabul bile ederdim sorunsuz tamam üstü kalsın gönderin derdim. ama o tavır varya 'yasal yollara başvur istersen' tavrı beni deli ediyo. aha uyku tutmadı 6da yazıyom bunu.
    830u ben sevdim eşim kullan güzel diyo ama ben tavrı kendime yediremiyorum.
    bi yandanda 6ay uğraşaamam.
    bunları sebebi belli devlet vatandaşını korumazsa daha çok kazık yeriz adam resmen pipimde değil diyo. muz cumhuriyeti işte budur arkadaşlar.
    valla yedek teli olan inat olan sabırlı olan arkadaşlar hakem heyetine gitsin diycem ama onun bir caydırıcı etkisi yokki. en fazla zaten yapması gereken parayı ödeyecek microsoft.
    ama devlet devlet olsa gel bakyım sen benim kanunlarıma nanik yapıyosan al sana kullanıcı başına 100binlerce dolar tazminat dese bak nasıl adam oluyolar.
    arkadaşlar bunlar şaka değil adam amerikada içiyo sigarayı 50yıl kanser oluyo. dava ediyo kendi bok yemesi olduğu halde sen beni yeterince bilgilendirmedin diye kanser olursun diye 100milyonlarca dolar(evet meblağ doğru) tazminat alıyo ölmeden yedi sülalesi zengin oluyo. 90lı yıllarda bu tip davalar kazanıldı ondan sonra yasal uyarılar arttı sigara paketlerinde. adam bırak bu tip şeyi senin yazılı kanunlarını iplemiyo.
    eh işte onun için amerika avrupa oluyosun. onun içinde biz türkiyeyiz.
    ne diyim çaresizlik işte tek diyeceğim buna sebep olan devlet yöneticilerinin ortayı boş bulup milleti düdükleyen firmaların(yöneticileri) hepsinin annelerine sevgilerimi yolluyorum. forumda bukadarı denir.........

• exseri kullanıcısına yanıt
    hocam aynisini bende ayasadim cihaz henuz gelmedi kabul etmicem zaten ben de de 1020 vardi 1340 tl bedeli vardi ben 1020 2015 12 ayinda gondermistim adamlar da
    hic cekinme yokki ben 3 ay degisim cihazi bekledim ustune aramadigim yer kalmadi dedidgin gibi topu birbirlerine atiyolar 830 yokken 640 xl var size onerebilecegimiz diyolardi simdi 830 a
    dondu is yani admlar ellerindeki stogu eritmeye calisiyo oyuzden boyle her modele 830 gonderiyolar ben 830 kesinlikle kabul etmicem hocam kargoden geldigi gibi geri gondericem servise vede tuketici haklarina gidicem parami sokakta bulmadim ben bence sizde hakkinizi arayin paranizida kurusuna kadar alirsiniz hocam 1600tl az para degil en azzindan ustune biraz daha birikim yapip daha iyisini alirsiniz paranizi aldiginizda
  • evet arkadaslar az once korgodan geldiler 830 gelmis sanirim paketin inceliginden anladigim kadariyla tabi kabul etmedim direk cihazi geri iade edicegimi belirtip geri gonderdim cihazi vede tuketici haklarina basvuruda bulunucam hayirlisiyla parami alicam boyle firma olmaz olsun bunlarla ugrasamam ben
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hakkımı aricam sonuna kadar
    Bugün geldi cihaz kargodan teslim almadım geri gönderdim çok sinirliyim aslında sabrediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kısmet olursa pazartesi gunu teleservice e gidicem servis raporumu isticem sureci buraya yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.