Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Microsoft aradim sistemde 18 işgünü yapılmış kargolanmis dediler. Bende ent teknik servis girişi 29 dedim. Ent ile goruşecegim ürünü tamir ettiler ama gondermediler daha kargoya verilmedi. Bende istemiyorum diyeceğim birazdan şuan tüketici hakem heyetine başvurabilirim değil mi 20 iş günü içinde tamir oldu ama çıkışı yapılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 23 Mart 2016; 10:26:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvur hocam,yapılıp kargoya verilmesi fln önemli değil senin eline ulaşıp ulaşmaması önemli,kabul etme bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Başvur hocam,yapılıp kargoya verilmesi fln önemli değil senin eline ulaşıp ulaşmaması önemli,kabul etme bence

Ent teknik servisteki kız cumartesi yarım gün çalışıyoruz yarım işgünü olarak hesaplayınız cumartesi günleri dedi arkadaş yarım yevmiye alıyoyor sanırım :) utanmasa 8 çalışma saatini 3 le çarpacak 1 gün çıkartacak
    175 i aradım sonrada aldığınız yerden iade isteyin gerekli bilgileri vererek + gelen kargoyu almayın dedi. Bimekse detayları bildirdim bakalım 10 gün içinde cevap verilmezse tüketici hakem heyetine yol göründü :)
  • Kafasına göre sallamış hocam o,kanun bilmeden telefonun başında yetkili diye oturuyorlar ya ona sinir oluyorum bende,banane senin yarım gün çalışmandan,istersen haftada 1 gün çalış,kanun ne diyprsa o.. Neyse hocam bimeks zaten bu konuda hakem kararı istiyor ama sen tabi önce bi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Kafasına göre sallamış hocam o,kanun bilmeden telefonun başında yetkili diye oturuyorlar ya ona sinir oluyorum bende,banane senin yarım gün çalışmandan,istersen haftada 1 gün çalış,kanun ne diyprsa o.. Neyse hocam bimeks zaten bu konuda hakem kararı istiyor ama sen tabi önce bi dene

Bakalım sorun değil bekleriz yeni telefonu çoktan aldık zaten kullanıyoruz :D
  • Merhaba arkadaşlar bendim de telefona değişim vermişler şu an elimde bir imei var ve bu imei den hangi cihazı gonderdiklerini nasıl oğreniyorduk ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

Merhaba arkadaşlar bendim de telefona değişim vermişler şu an elimde bir imei var ve bu imei den hangi cihazı gonderdiklerini nasıl oğreniyorduk ?

http://www.imei.info/
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

quote:

Orijinalden alıntı: BarvaArtena

Merhaba arkadaşlar bendim de telefona değişim vermişler şu an elimde bir imei var ve bu imei den hangi cihazı gonderdiklerini nasıl oğreniyorduk ?

http://www.imei.info/

Teşekkürler
    1320 gondermiştim.
    1320 gonderiyorlar anlamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarvaArtena -- 24 Mart 2016; 17:42:00 >
  • arkadaslar su microsofta nasıl ulasabilirim telefon numarasını yazabilirmisiniz
  • hangi cihaz olacak? nereeden öğrenebilirim?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Değişim cihazınız ve değişim süreniz?

• love_tired L kullanıcısına yanıt
    Hocam teleserviceden hiç beklemediğim bi hızda hizmet aldım,geçen perşembe kargoya vermiştim telefonu,bugün ise (cumartesi) ekran değişmiş olarak elime ulaştı şaşkınım

• nokia lumia 1320 cihazı ekran sararması ve şarj konnektörü hatası yüzünden garantiye verdim.
    anakartı değiştirmişler
    sanırım ekran da değişmiş ama ekran sapsarı çok şaşırdım cidden sarı ekran yani
    telservis bu işi çözemedi şimdi microsoftu arasam çözülebilir mi ?

para iadesi için illaki fatura telefonu kullananın mı üstüne olması gerekiyor ?
  • Bende de aynı problem var göndersem mi acaba. Birde batarya çabuk bitiyor onu da değiştirirler mi? Ayrıca şuan w10 yüklü ama geçen w8.1 e döndüm w10 10586.164 kadar stabil değildi 8.1 ilginç :) Ama orada da bataryam çabuk bitiyor. W10 da da çabuk bitiyor. Arada bi fark yok eskiden böyle değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 27 Mart 2016; 15:19:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozan CK

hangi cihaz olacak? nereeden öğrenebilirim?

bilen yok mu

• quote:

quote:

bilen yok mu

Cihaz geldigi zaman belli olur imei no yazar yukarı tatafta

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

quote:

bilen yok mu

Cihaz geldigi zaman belli olur imei no yazar yukarı tatafta

anladım. önceki mesajlarda bazi arkadaslara microsoft model önermiş de onu tam anlamadim. 20 gün bitiminde mi microsoft devreye giriyor. yoksa ben microsoft u arayıp hangi cihaz olacağını sorayim mi? bir de telefon lumia 535, normal bedeli 600 ama kontratli aldığım için faturada 1150 lira yazılı. tabi bunda tablet de ekli. tableti çıkarınca 850 lira ediyor. bu paraya göre mi bir cihaz önerilir? ek olarak kaç gün sürer şimdiden teşekkürler.

• Gonderdikleri cihazdan ellerinde olmayinca fatura tutarina gore cihaz oneriyorlar yasal sure dolunca microsoft ile muhattap olun.
    Yurt disindan gelmesine bagli
    Ellerinde varsa gönderirler benim toplamda 10 gun sürdü

• Nokia 603e karşılık 1 ay gibi sürede lumia 635 yolluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Gonderdikleri cihazdan ellerinde olmayinca fatura tutarina gore cihaz oneriyorlar yasal sure dolunca microsoft ile muhattap olun.
    Yurt disindan gelmesine bagli
    Ellerinde varsa gönderirler benim toplamda 10 gun sürdü

hadi ya. inşallah yoktur. lumia 535 istemiyorum artık. umarım baska model olur. sure dolmadan microsoft u arasam mi? ya da karistirmayayim ya siz hangi telefonu yolladiniz hangisi geldi hocam?

• Microsoftu arasanizda yasal sure dolmadan bisi yapmaz

Ben zamaninda 525 e 625 almıştım

Sonra 830 a 830 aldım hep

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.