Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ent teknik servis 1320 için 20 iş gününü aştı aradım hafta sonları yarım iş günü sayılıyor dedi bugün hemen gönderiyoruz dedi kandırmaya çalıştı
    bende 1320 nede olsa wm10 gelmeyecek diye para iadesi istedim bimekse gerekli bilgileri verip 23.03.2016 iade istedim ses soluk yok :D yarın arayacağım satış sonrası müşteri temsilcisini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 28 Mart 2016; 18:05:11 >
  • ent teknik servisde 21 gün duran üst seviyede 18.iş günü tamir edilen 1320

bimeksle görüştüm " teknik servisin verdiği karar göre işlem yapabiliriz"
    ent ile görüştüm " cihaza değişim veya yenisini gönderme yapmıyorus ms ile görüşün"
    microsoft " üst seviyede tamir ayın 18 inde üst seviyede tamir edilmiş olarak görünüyor ya cihazı alın yada yasal yollara başvurunuz "
    abi bu nasıl müşteri desteğidir ya :D bu saatten sonra bir şey alınmaz ms ürünlerinden

beyler bu durumda kimi tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim ortalık fena karıştı yemin ederim
    500 liralık telefon için adamı katil edecekler ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5EED104EE -- 29 Mart 2016; 11:16:38 >

• Hocam bunlarda bişey istemiyorum ben 3 ay cihaz bekledim üstüne gelen cihazda düşük model benim 1340tl lik 1020 ye 830 gönderdi adamlar aramadığım yer kalmadı malesef tüketici haklarına vericem bende haftaya cihazı da geri gönderdim ms müşteri memnuniyeti diye bişey yok hakkınızı arayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

Hocam bunlarda bişey istemiyorum ben 3 ay cihaz bekledim üstüne gelen cihazda düşük model benim 1340tl lik 1020 ye 830 gönderdi adamlar aramadığım yer kalmadı malesef tüketici haklarına vericem bende haftaya cihazı da geri gönderdim ms müşteri memnuniyeti diye bişey yok hakkınızı arayın

175i aradım bimeksi şikayette bulunacaksınız dedi :) karışık durumlar :)
  • garantisi olan cihaza bu sekilde davraniyolarsa garantisi olmayanlarin isi daha kotu suan resmen 4 ay olucak telefonsuzum microsoft bizi ne hale soktun yazik olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

garantisi olan cihaza bu sekilde davraniyolarsa garantisi olmayanlarin isi daha kotu suan resmen 4 ay olucak telefonsuzum microsoft bizi ne hale soktun yazik olsun

tavsiye etmiyorum zaten çevreme :) xiaomi mi4 ile devam ediyorum windowsmobile ama en son yamuk yapacak ona da desteği kaldıracak bence :D
  • Pazartesi günü telefonu servise gönderdiğimiz yere gittim halen gelmemiş görünüyordu. Önce Microsoft'u sonra da onların verdiği telefon numaralarından bir kaç yeri arayınca telefonun 13 Mart tarihi ile çıkışı yapıldığı görünüyordu.

Tekrar telefonu servise gönderdiğim yani telefonu satın aldığım yere telefon ettim. Telefon 15 gün önce zaten gönderilmiş sizin orada bir köşede unutulmuş olabilir mi diye sordum. Telefona cevap veren kız telefonun burada dedi. Hemen her hafta telefon geldi mi diye gidiyorum orada asıl sorumlu kişi gelmedi diyor. Meğerse telefon gelmiş onun haberi yok. O işlere bakan eleman da gittiğim zamanlar orada olmadığı için benin boş yere oyalamış oldular.

Neyse aldım telefonu kutudan sıfır gibi Lumia 830 çıktı. Arka kapağına bakınca Nokia logosunun neredeyse yarısı silinmiş gibi duruyor. Ya telefon kullanılmış veya kapağını servis uydurmuş. Bilemiyorum ama çok temiz olduğunu söylemeliyim.

Benim telefon siyah olduğu için yerine siyah göndermişler. Hiç görmemiştim siyah 830. Benim 950 xl'nin yanına koyunca gerçekten 950 xl'den çok daha kaliteli malzeme yapısı var. Bu sefer de bu beni deli etti.

Microsoft'un yaptığı Amiral gemisi diye telefon al, Nokia'nın yaptığı Lumia 830 ondan çok daha estetik ve Premium bir yapısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Telefonu sattım arkadaslar 830 baya hoşuma gıtmıstı ama mecburen satmak zorunda kaldım belkı ılerıde yazılımsal olarak ıyılestırmeler yapılırsa tekrar dönüş yapabılırım.

Hocam kaça sattınız?
  • arkadaslar is gunu 5 gun mu yoksa cumartesi de ssyiliyor mu? 22 martta verdim. daha dolmasina var da. bakalim. insallah 640 falan gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 lira ya verdim

• Benimkinden hala ses seda yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanlarda lumia 735 yollayıp cihaz değişim kararı çıkan var mı çıktıysa ne yolladılar cevaplarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli1965

Yakın zamanlarda lumia 735 yollayıp cihaz değişim kararı çıkan var mı çıktıysa ne yolladılar cevaplarsanız sevinirim

sanada bi 830 yollarlar :)
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    735 stokta kalmadıysa tabi keşke 830 gelse arka kamerası yeter.

• Arkadaşlar merhaba, bende Lumia 535 var. Telefonun ekran dokunmatik problemi var. Saçma sapan tuşlara basıyor,donuyor takılıyor. Bazen ekran kapalıyken kendi kendine açılıyor vs.

İyice tiksindim telefondan. Teknik servise sadece değişim yapmaları için ne söylemem gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkürler.

• benim 1520'ye değişim çıktı. Aradım sordum yine 1520 göndereceklerini söylediler. Var mı 1520'ye 1520 alan?
  • NaChAkAl N kullanıcısına yanıt
    Aha cok şanslısın demek 1520 geldi ellerine

• hepsi manyak bunların kullanıcısına yanıt
    Sifirladin mı hic

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• Ben halaa bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.