Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam 3 ay sonunda 830 bugün nihayet geldi,hat takmadım kontrol amaclı acıp bıkac foto cektım ev içi gayet ıyıydi fotograflar onun dısında kasa yapısı kalıtesı vs cok hosuma gıttı 8.1 denım yüklü herhangi bi güncelleme yapmadım garanti süresi uzadıgı ıcın baska bır androıd cıhaz aldım ve onu kullanıyorum şuan ve bu 830 satmayı düşünüyorum forumda ılan acıcam ama ne kadar eder pıyasası bılmıyorum,garantisi serviste gecen 3 ay ıle bırlıkte 9-10 ay kadar daha devam edıyor.sızce ne kadardan verebılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Tam 3 ay sonunda 830 bugün nihayet geldi,hat takmadım kontrol amaclı acıp bıkac foto cektım ev içi gayet ıyıydi fotograflar onun dısında kasa yapısı kalıtesı vs cok hosuma gıttı 8.1 denım yüklü herhangi bi güncelleme yapmadım garanti süresi uzadıgı ıcın baska bır androıd cıhaz aldım ve onu kullanıyorum şuan ve bu 830 satmayı düşünüyorum forumda ılan acıcam ama ne kadar eder pıyasası bılmıyorum,garantisi serviste gecen 3 ay ıle bırlıkte 9-10 ay kadar daha devam edıyor.sızce ne kadardan verebılırım.

Garanti süresi, uzamaz. Diyelim garanti bitimine bir ay kala cihazınızı garantiye verdiniz ve size yenisini verdiler, bir aylık bir garanti süresi olur. Serviste geçen süre yayılmaz.

Sanırım garantide geçen süreden bahsediyorsunuz. :)

Güle güle kullanın fena cihaz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbahadir -- 21 Mart 2016; 14:29:28 >

• Hocam ben demıyorumki bunu mıgrosoftun garanti şartnamesınde yazıyor daha önce bahsedılmiştı hem 3 ay garantıde kalacak hemde garantım dolacak mantıklımı sızce?

10. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya 8 / 12 bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 21 Mart 2016; 14:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

Hocam ben demıyorumki bunu mıgrosoftun garanti şartnamesınde yazıyor daha önce bahsedılmiştı hem 3 ay garantıde kalacak hemde garantım dolacak mantıklımı sızce?

10. Malın tamir süresi 20 iş gününü geçemez. Bu süre, garanti süresi içerisinde mala ilişkin arızanın yetkili servis istasyonuna veya satıcıya 8 / 12 bildirimi tarihinde, garanti süresi dışında ise malın yetkili servis istasyonuna teslim tarihinden itibaren başlar. Malın arızasının 10 iş günü içerisinde giderilememesi halinde, üretici veya ithalatçı; malın tamiri tamamlanıncaya kadar, benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorundadır. Malın garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

Bende aynen öyle yazdım. 3 ay serviste kaldıysa o süre sayılmaz. Servise giderken ne kadar garanti süresi varsa size teslim edildiğinde o kadar garanti süresi olur uzamaz yani.

Edit: Herkes bir şekilde haber almış cihazına kavuşmuş bizim firmadan hala ses seda yok. 10 gün sonra tam 3 üç ay olacak. Tembel firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zbahadir -- 21 Mart 2016; 16:12:11 >

• Benim cihazım servisten geldiğinde microsoft ile görüşmüştüm.

bekleme süresi uzun olduğu için serviste geçen süreyi garantiye ekleyecekleri, bu konuda yardımcı olacaklarını söylediler.

925e değişim cihazı olarak 830 göndermeye mi başladılar?

Allah sabır versin.
  • Telefonu sattım arkadaslar 830 baya hoşuma gıtmıstı ama mecburen satmak zorunda kaldım belkı ılerıde yazılımsal olarak ıyılestırmeler yapılırsa tekrar dönüş yapabılırım.
  • naptınız hocam bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: love_tired

naptınız hocam bir gelişme var mı?

Ankara servise göndermiştim hocam,geldiği gibi direk ust servise transfer etmişler,bekliyoruz şimdilik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

quote:

Ankara servise göndermiştim hocam,geldiği gibi direk ust servise transfer etmişler,bekliyoruz şimdilik

Neyi bekliyorsun? Yine mi? Yeni 1520 mi gitti?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 29.02.2016 da ent teknik servise giriş oldu ust seviyyeye teleservis yaptı ama ent kqrgolamamis bugün son gün MNG ve yurtiçi sorgulattim kargo yok sizce ne yapmalıyım destek ve önerileriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

quote:

quote:

Neyi bekliyorsun? Yine mi? Yeni 1520 mi gitti?

Yok yok hocam,1520 çok şukur sağlam ikinci tel olarak kullandığım 525 gitti

• beyler ayın 29.02 tarihinde telefon ellerine ulaştı garanti başlangıcı 29.02 oluyor değil mi ?
    bugün son günü bugün akşam kargolama olursa bir şey talep edebilir miyim sizce ? bilginiz varmı ?
  • Onların eline ulaştığı tarihten değil,kargoya verdiğin günden başlıyorsun hocam hesaba,kargoya vermek demek urunun ayıbını ihbar etmek olarak geçiyor ve kargoya verdiğinin ertesi günü 1. gun oluyor,isterse ellerine 1 hafta sonra ulaşmış olsun

• quote:

Onların eline ulaştığı tarihten değil,kargoya verdiğin günden başlıyorsun hocam hesaba,kargoya vermek demek urunun ayıbını ihbar etmek olarak geçiyor ve kargoya verdiğinin ertesi günü 1. gun oluyor,isterse ellerine 1 hafta sonra ulaşmış olsun

Benim 20 iş günü çoktan doldu yani
    Bugünde dahil edersek 22 geçmiş olacak
    Sistemde tamir edildi teslimat bekliyor yazıyor
    Yarın arayıp göndermelerini iade etmelerini istesem olacak

• Sa herkese bugun teleservice e gittim hic bir sey demeden servis raporumu verirmisiniz dedim takip icin verilen mavi kagıdı uzattım. cihazi almicakmısınız dedi. hayır almıyacagım ayni cihazı vermeme gibi sacma isler oluyomus burda dedim. heralde siz olsaydınız alırdınız ki soruyosunuz dedim. Musteriler bi baktı sessiz sakin servis raporumu aldım ve cıktım. hepsiburada.com u aradım servis raporunu site uzerinden gonderdim. para iadesi almak icin basvurum degerlendirme surecinde bakalım para iadesi bekliyorum. iki gun icerisinde belli olur. sonucu yazarım buradan. insallah umdugum gibi olur diyor iyi aksamlar diliyorum :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa93

Sa herkese bugun teleservice e gittim hic bir sey demeden servis raporumu verirmisiniz dedim takip icin verilen mavi kagıdı uzattım. cihazi almicakmısınız dedi. hayır almıyacagım ayni cihazı vermeme gibi sacma isler oluyomus burda dedim. heralde siz olsaydınız alırdınız ki soruyosunuz dedim. Musteriler bi baktı sessiz sakin servis raporumu aldım ve cıktım. hepsiburada.com u aradım servis raporunu site uzerinden gonderdim. para iadesi almak icin basvurum degerlendirme surecinde bakalım para iadesi bekliyorum. iki gun icerisinde belli olur. sonucu yazarım buradan. insallah umdugum gibi olur diyor iyi aksamlar diliyorum :))))

servis raporu ne gibi bir şey oluyor :D insallah alırsınız iadeyi. benimde 1320 değişim süresi geçti yarın arayacağım ms'yi sizce ne demeliyim :)
    telefon tamiri yapıldı ama teslimatı bekliyor yazıyor ama 20 iş günü geçti ve 1320 ye wp 10 da vermiyorlar bu saatten sonra çöp oldu :) boşuna göndermeyin almayacağım diyeceğim.

• Hocam normalde kabul etmemen lazım diye biliyorum,zaten yarın ilk işin telefon açıp yeni cihaz talebini iletmek olsun yasal sure geçtiği için.. Ama ben hakeme başvurayım o arada da telefonsuz kalmayım dersen 1520 ana konudan dp hocama bi danış,o sanki hem hakeme başvurup hem de sure geçtikten sonra tamir edilip gelen cihazı almıştı sanki gibi hatırlıyorum

• quote:

Hocam normalde kabul etmemen lazım diye biliyorum,zaten yarın ilk işin telefon açıp yeni cihaz talebini iletmek olsun yasal sure geçtiği için.. Ama ben hakeme başvurayım o arada da telefonsuz kalmayım dersen 1520 ana konudan dp hocama bi danış,o sanki hem hakeme başvurup hem de sure geçtikten sonra tamir edilip gelen cihazı almıştı sanki gibi hatırlıyorum

xiaomi mi4 lte aldım windows mobile 10 çıkmadan önce iyi ki de almışım :D 1320 ye destek vermediler. yarın ilk iş arayıp iade talep edeceğim zaten faturası 500 tl 640 verirlerse almam ama 640 xl düşünebilirim. sizce ?
    xiaomi mi4 lte modeli de yarı yolda bırakacaklar gibi geliyor açıkcası
  • hocam iciniz rahat olsun xiaomi mi4 destek devam ediyor buradanda diger cihazlara bakabilirsiniz

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-supported-phones
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak**

hocam iciniz rahat olsun xiaomi mi4 destek devam ediyor buradanda diger cihazlara bakabilirsiniz

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-supported-phones

Evet redstone ile devam ediyor ama dil sorunu var ama nedense redstone sonunda bazı cihazlara vermeyecek gibi geliyor ms olunca ucunda

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.