Şimdi Ara

DEĞİŞİM YAPILAN PASAPORT KAYITLI CİHAZ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Pasaport kayıtlı bi cihazım var servise verdim pasaport sahibini tanımıyorum. Değişim olursa kayıt hakkımı aktarma işlemini Apple direkt kendi mi halledecek yoksa benim mi uğraşmam lazım? 

Btk'da degisim belgesi ile pasaport sahibinin başvurması gerektiği yazıyor. Ama servis direkt kendisi de hallediyormuş sanırım. Bu durumda biz ne yapacağız daha önce başına gelen var mı?

Özellille benzer bir durumla karsilasan arkadas varsa yardimci olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sana yurt içi kayıtlı cihaz verirler muhtemelen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s ile başima gelmişti cihazim 1 ay kala dğişim olmuştu allahdan değişim servis belgesi kutudaydi cihaz 7 ay sonra kapandi ne olduysa belgeyi apple ile btk işe görüşmeme ragmen cözmediler ama peşini birakmadim appleyi gün içerisinde 5 defa aradim daha sonra yetkili birisiyle görüştüm cihazikargoyla ve belgeyi mail olarak gönderdim cözülmesi 45 gün sürmüştü kapali jelatinli gönderdiler kisacasi cihazin değişim olursa imei kontrol edip dur yasal uyari msj filan gelirse değişim belgesini yirtip atma sende sakli kalsin..problem cikarsa değişim olduguna dair belge olucak onunla istedigin yere başvurursun..şikayetci olursun kisacasi korkma kayit edenle işin yok passport ile işin yok cihazin kayitli oldugu için servis kabul ediyor zaten kayitsiz olsaydi kayit yapip getirin diyolar o yüzden rahat ol:))

• Cihazı tamir edip yollamışlar arkadaşlar :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.