Şimdi Ara

DEJI 5S BATARYA BIKTIRDI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Deji’den 3-4 defa 5S’ime batarya aldım. Bir tanesi yüksek kapasiteli olan 5S bataryasıydı. 10-12 ay kadar kullandım, ilk 6 ay harika ekran süreleri alıyordum. 1 sene dolmaya yakın tamamen kullanılamaz hale geldi batarya. Günlük 6-8 saat arası kullanıyorum telefonu.

Garantiyle uğraşmadan normal kapasiteli bataryadan aldım. 6 ay olmadan o batarya da tamamen bitti. Fatura olmadığından garantiye yollayamadım onu.

Yine Deji’den normal kapasiteli batarya aldım, fiyatı uygun diye. Bu kez faturasını sakladım, 6. ayı görmeden batarya bozuldu, garantiye yolladım yeni batarya geldi. Yeni gelen batarya da şu an aynı şekilde bozuk. Kendi kendine kapanıyor telefon, 100 şarjdan 0’a 45 dk sürmüyor.

Sizlere sorum; garantiden gelen bataryanın garanti süresi sıfır alınmış batarya gibi 1 sene midir yoksa ilk aldığım bataryanın fatura tarihi mi geçerlidir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yan sanayi bataryayı 10-12 ay kullanmak iyi bence
  • Deji kullanıyorum 6-7 ay oldu. Kullanım süresi fena değil eğer ilerleyen dönemlerde problem olursa Baseus marka alacağım.
  • Günde 6-8 saat arası kullanıyorsanız sıkıntı çıkarıyor hocam. Garantiden değişim talep ettim, yaparlarsa ne âlâ.

• quote:

Orijinalden alıntı: break.

Deji kullanıyorum 6-7 ay oldu. Kullanım süresi fena değil eğer ilerleyen dönemlerde problem olursa Baseus marka alacağım.
    KVK serviste apple batarya 139TL suan indirimli, baseus da bu fıyat sizce hangisi alınmalı
  • Bence orjinal alinabilir, benim baktigimda Baseus ile Deji yakindi.

• Edit: Satın aldığım tarihler aşağıda ekran görüntüyleriyle eklendi. Bahsettiğimden çok daha kısa sürede bozulmuş bataryalar.

Deji’ye mail attım, yeni gelen bataryayı göndereceğim. O sırada bataryasız kalacağım, yine...

Yeni batarya alacağım, 15 gün içinde koşulsuz iade hakkım varmış. Garantiye yolladığım batarya işlemi 15 gün içinse sonuçlanır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shkoksal -- 17 Haziran 2019; 18:43:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Türkiye genelindeki tüm servislerinde mi geçerli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, yanlis hatirlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

KVK serviste apple batarya 139TL suan indirimli, baseus da bu fıyat sizce hangisi alınmalı

Alıntıları Göster
    319 diye biliyorum, ben dediğiniz fiyata bulamadım maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

319 diye biliyorum, ben dediğiniz fiyata bulamadım maalesef.

Alıntıları Göster
    nasılsın hocam :) bwsiktas kvk subesini ararsanı kampanya bitmediyse sayet yardımcı olacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 18 Haziran 2019; 10:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

nasılsın hocam :) bwsiktas kvk subesini ararsanı kampanya bitmediyse sayet yardımcı olacaklardır

Alıntıları Göster
    Selamlar. Tamam bakayım ona.
  • hocam anneme aldığım 5S bataryası da 4 aylık kullanımdan sonra bu hafta şişmiş. Dejiye yolladım sonuç bekliyorum. 6S'de de ben kullanıyorum. İlginç bir şekilde sürekli performans değişikliği gösteriyor. Bir gün iyi giderken diğer gün resmen su gibi içiyor. Gece yatarkan %98 de falan oluyor sabah kalktığımda %20-30 arası, pil kullanımına baktığımda kademe kademe sürekli azaldığını görüyorum. arkaplan da da bir şey çalıştırmıyor telefon. Kendi kendine azalıyor.
  • camsil C kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var bataryada mı acep sorun

• mrkablocu kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam eski bataryanda var mıydı böyle bir sorun

• Takip

• servettv S kullanıcısına yanıt
    Kimse fikir vermiyor hocam, kendi çabalarımla bir şeyler yapıp konuyu editleyeceğim

• Ben de 5 senedir aynı telefonu kullanıyorum. Üsküdar'da bi yer buldum. 150TL, Deji batarya, 1800mAh, 2 yıl garanti dedi elemanlar. Telefonda konuştum. Kafama yattı ama telefonun kendi orjinal bataryası 1500 küsür mAh, bu Deji 1800mAh. Değiştirince problem yaşar mıyım acaba? 2 telefon batarya değişimi yapan yere sordum, ne kadar güvenilir bilinmez ama orjinal bataryanın mAh değerinde olan ürünlerle değişim yapmanızı öneririz deyip duruyorlar..
  • Mazurek kullanıcısına yanıt
    1800 lük al hocam, canavar o. Ben kullandım müthişti. Yine alacağım

• Ne kadar kullandın hocam? Tekrar almak istiyorsun. Umarım çabuk tükenip biten bi batarya değiildir :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.