Şimdi Ara

Dekar173 Best Rengar in the world hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu abimizi tanımayan yoktur diye düşünüyorum ve hemen soruya geçiyorum.Bu adam neden stream yapmıyor artık?

• Rengarı öldürdüler yasını tutuyo kardeşim. Bende çok üzgünüm iyi bi playerdı. geçen gördüm yapay zekada kennen oynuyodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Rengarı öldürdüler yasını tutuyo kardeşim. Bende çok üzgünüm iyi bi playerdı. geçen gördüm yapay zekada kennen oynuyodu.

• Rengar zaten az oynanan bir şampiyondu nedense Riot tarafından denenme tahtası haline geldi. Düzeltilene kadar sanırım yapmayacaktı Dekar stream öyle bir yazısını okumuştum bir forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLastRide

Rengar zaten az oynanan bir şampiyondu nedense Riot tarafından denenme tahtası haline geldi. Düzeltilene kadar sanırım yapmayacaktı Dekar stream öyle bir yazısını okumuştum bir forumda.

Az oynanan? ilk çıktığında uzun süre nerf yiyene kadar deli gibi her oyun Rengar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Rengar zaten az oynanan bir şampiyondu nedense Riot tarafından denenme tahtası haline geldi. Düzeltilene kadar sanırım yapmayacaktı Dekar stream öyle bir yazısını okumuştum bir forumda.

Az oynanan? ilk çıktığında uzun süre nerf yiyene kadar deli gibi her oyun Rengar vardı.

son rework öncesini diyor sanırım

ha avrupada çok oynanmıyordu ama NA da rengar oynanan bir hero
  • Ranked oyunlarında Rengar banlamayınca çıkan kavgalar geldi gözümün önüne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @khanjui ilk çıktığı halini demiyorum :) o zamanlar dediğin gibi her oyunda vardı.

@NeonTiger Son zamanlarda takip ettiğim kadarı ile orada da pek oynanmıyordu ? Ne bileyim en azından ben öyle gördüm sanırım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 1 Ağustos 2013; 12:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secretoflife

Arkadaşlar bu abimizi tanımayan yoktur diye düşünüyorum ve hemen soruya geçiyorum.Bu adam neden stream yapmıyor artık?

nolduki bu rengara hiç bakmadım gelen nerflere bi anlatıverin kısaca
  • quote:

@khanjui ilk çıktığı halini demiyorum :) o zamanlar dediğin gibi her oyunda vardı.

@NeonTiger Son zamanlarda takip ettiğim kadarı ile orada da pek oynanmıyordu ? Ne bileyim en azından ben öyle gördüm sanırım:)

görmemişsin demek ki

rengar NA Da oynanır west falan fazla picklenmiyor
  • http://www.twitch.tv/onlyrengar
    Onli'sini verelim ?
  • Onlyrengar Türk diye biliyorum ben bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sepulchure kullanıcısına yanıt
    Bana göre Only bi dekar edemez :)
  • BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    Yani oyuna devam ediyor ama stream'ı bıraktı yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secretoflife

Bana göre Only bi dekar edemez :)

dekar en iyiisi bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sepulchure

http://www.twitch.tv/onlyrengar
    Onli'sini verelim ?

only rengarı yeni izledim az önce ağır feedledi ya gerçi hotshot nida oynadı karşısında
  • Only Rengar yapıyordu bir ara
  • dekar ile onlyrengar kıyaslanamaz bile . nike nixe olayına döner. dekar173 boss
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.