Şimdi Ara

deleted

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blance_35 -- 2 Ocak 2009; 23:52:22 >

• Hayırlı olsun
  • uğurlu olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar.Allah utandırmasın...
  • adres vermemişsin hayırlı olur inşallah.
  • hayırlı olsun hangi ilde acaba?
  • istanbul hadimkoy allah razi olsun arakadaslar onerilerinizi bekliyorum..
  • Hayırlı olsun
  • HAyırlı olsun
  • hayırlı olsun ALLAH bol kazanç nasip etsin..
  • Hayırlı olsun.Ama bence bu kriz döneminde dükkan açma.
  • umarım hayırlısı olur dostum,ama keşke açmak için birazdaha bekleseydin çok sakat bi zamanda şansını deniyosun herkes bir bir kepenk indirirken bunlardan biride benim,umarım senin için hayırlısı olur.
  • açılışa gelelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 14 Aralık 2008; 23:50:34 >

• Öneride bulanamıyacığım sadece hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum şuanki dönem çok sakat aslında umarım kazasız belasızve zararsız atlatırsınız şuanki dönemi.
  • toptan alımlarda Asır bilgisayar la çalışabilirsin. ben yazılım firmasında çalışıyorum, hp nin notebooklarını çok uygun fiyata alıyoruz asırdan. istersen özelden sana bilgilerini bide ordaki muhattabımızın bilgisinide veririm. iyi firmadır, diğer ürünlerdede bayagı uygun fiyatlı alımlar yapıyoruz, aslında bu ara hep ordan alıyos laptop,yazıcı,lcd falan herşey. özellikle hp ürünleri çok daha uygun fiyata ordan alabilirsin, sarf malzemesi olarakta uygun alacagını düşünüyorum. ama daha detaylı özelden bilgi veririm istersen.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Allah daha iyi yerlere gelmenizi nasip etsin.

Hosting ve Telekomünikasyon çözümlerinde yardıma ihtiyacınız olursa,

serkan@pi.net.tr den benimle iletişime geçebilirsiniz. Her konuda yardımcı olurum.

Selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.