Şimdi Ara

delilerle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar delilerin nükleer savaş yerlerinde gibi yerlerde istemeden düğmeye basıp nükleer bomba atması gibi bir ihtimal var mıdır?

• Sen ne diyon değişik

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen su zoofili değil misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemeden nasıl düğmeye basıyorlarki
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncudostu

arkadaşlar delilerin nükleer savaş yerlerinde gibi yerlerde istemeden düğmeye basıp nükleer bomba atması gibi bir ihtimal var mıdır?

Yaş kaçtı?
    Yarın sana sırf öğren diye ayrıntılı sekilde acikliycam.

Edit:
    İlk olarak o sözde "tuşlar" ın olduğu yer çok iyi korunuyor ve her çalışan sağlık gibi testleri tam olarak geçiyor. İkinci olarak öyle büyük füzeler hatta bir çok füze askeri üsden 2 farklı kişinin birbirinden uzak iki tane anahtarı aynanda çevirmesi ve ile atılır. Anahtar çevrilmeden önce farklı düğmeler aktif edilir. Son olarak o 2 anahatarı herkese vermezler.
    Açıklayabildim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Binary_ -- 8 Ocak 2013; 15:08:42 >
  • Hangi düğmeye bastın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siber suclar ile ilgili bir soru
    3 yıl önce açıldı
    Askerlik ile ilgili sorun
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

istemeden nasıl düğmeye basıyorlarki

hayal görüp.
  • quote:

quote:

hayal görüp.

hayal görünce hayal görmüş oluyor düğmeye basmıyorki
    hem düğmeye bassa bile istemeden olmuş olmuyorki
  • quote:

quote:

quote:

hayal görüp.

hayal görünce hayal görmüş oluyor düğmeye basmıyorki
    hem düğmeye bassa bile istemeden olmuş olmuyorki

black ops 2 oyununda adam kendi öldürüyordu adamı.başkasının öldürdüğünü görüyordu.dediğim gibi bir olayın gerçekleşme ihtimali varsa her zaman önleme ihtimalide olur mu?
  • senin bir deli olduğunu umup bilgisayar yerlerinde gibi yerlerde istemeyerek bu soruyu sorduğunu umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

senin bir deli olduğunu umup bilgisayar yerlerinde gibi yerlerde istemeyerek bu soruyu sorduğunu umuyorum

ne diyon kafan mı hoş?isteyerek sordum neden istemeyerek sorayım?istemeden böyle birşey yapma ihtimali var mıdır yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudostu -- 8 Ocak 2013; 0:19:09 >
  • Delileri çok uzakta aramana gerek yok aziz dostum.
  • Deli hastanede olur hadi olmadi kacti diyelim yerlesim yeri ile nukleer bombalarin bulundugu yer uzak olur

• bi deliyi öyle bir yere alırlar mı ilk bunu sorgulamak lazım

• quote:

quote:

senin bir deli olduğunu umup bilgisayar yerlerinde gibi yerlerde istemeyerek bu soruyu sorduğunu umuyorum

ne diyon kafan mı hoş?isteyerek sordum neden istemeyerek sorayım?istemeden böyle birşey yapma ihtimali var mıdır yok mudur?

sorunun cevabı ilk yazdığımda gizli.
  • quote:

quote:

istemeden böyle bişey yapma ihtimalin tabiki var, bilincinin kontrol edilmediği zamanlarda bu tür davranışlar sergileyebilirsiniz.
    şizofrenik durumlarda bu sık sık olan bir şeydir, sürekli sanrılarla uğraşmak kolay olmasa gerek.

yada şöyle bir alternatif daha üretirim, bunu sen istememiş olabilirsin ama senin bu konuyu açmanı isteyen cinler tarafından yönlendirilmiş olabilirsin. sen bu konuyu kendi isteğinle açmış olduğunu düşünürken aslında öyle olmadığının farkına bile varamazsın, çünkü gelişen olaylar tamamen sana bağlı değildir, sadece senin bedenin kullanılmıştır.

• quote:

arkadaşlar delilerin nükleer savaş yerlerinde gibi yerlerde istemeden düğmeye basıp nükleer bomba atması gibi bir ihtimal var mıdır?

arkadaşlar akıllıların forum yerlerinde gibi yerlerde isteyerek bu soruyu anlayıp anlamını açıklaması gibi bir ihtimal var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 8 Ocak 2013; 0:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

quote:

istemeden böyle bişey yapma ihtimalin tabiki var, bilincinin kontrol edilmediği zamanlarda bu tür davranışlar sergileyebilirsiniz.
    şizofrenik durumlarda bu sık sık olan bir şeydir, sürekli sanrılarla uğraşmak kolay olmasa gerek.

yada şöyle bir alternatif daha üretirim, bunu sen istememiş olabilirsin ama senin bu konuyu açmanı isteyen cinler tarafından yönlendirilmiş olabilirsin. sen bu konuyu kendi isteğinle açmış olduğunu düşünürken aslında öyle olmadığının farkına bile varamazsın, çünkü gelişen olaylar tamamen sana bağlı değildir, sadece senin bedenin kullanılmıştır.

ben şizofren değilim.obsesyon hastasıyım.sadece sordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.