Şimdi Ara

DELİRECEĞİM LÜTFEN YARDIMMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iphone 3gs aldım. ilk defa iphone kullanacağım.. telefondan app store giriş yaptım üyelik istedi neyse üyelik bilgilerini doldurdum herşeyi eksiksiz sonra onay kodu geldiğini söyledi.. mail adresime girdim onay koduna tıkladım üyeliğim aktif olduğunu söyledi. yalnız tlf dan giriş yapmaya çalıştığımda kullnıcı adı diyor kullanıcı adı falan gelmedi bana nerden bulacağım kullanıcı adını lütfen yardım edin

• hiçmi app store üye olanınız yok
  • Kullanic adi yerinde eposta yazacaksin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanıcı adın mail adresin.. imzanda çok gözümü aldı ya, bence değiştir çok kalabalıklaştırıyor sayfayı
  • Kullanıcı adın, kayıt olduğun e-posta adresin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manie

hiçmi app store üye olanınız yok

Hesap id'si dediği msn olarak ne yazdıysan onu giriceksin.
  • çok teşekkürler büyük harfi yazmamışım :)) oldu şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @RiXoN
    @bdurmus
    @TheDamned
    @EXios6 yorumlarınız teşekükr ederim arkadaşlar.. bir sorum olacak appstore dan topeleven uyguluması indirdim program açıldı fakat sonrasında telefon kendi kendine kapandı

"Mobile Substrate Safe Mode. We apologize for the inconvenience, but SpringBoard has just crashed. A recent software installation, upgrade, or removal might have been the cause of this. Your device is now running in Safe Mode. All extensions that support this safety system are disabled. Reboot (or restart SpringBoard) to return to normal mode."

diye bişey yazdı telefon açılmıyor lütfen yardımcı olun.. nette araştrma yaptım üklediğinz uygulamayı kaldırın teli yeniden başlatın yazıyor yaptım açıldı ama yine kapandı telefon şuan açılmıyor :(ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz
  • quote:

@RiXoN
    @bdurmus
    @TheDamned
    @EXios6 yorumlarınız teşekükr ederim arkadaşlar.. bir sorum olacak appstore dan topeleven uyguluması indirdim program açıldı fakat sonrasında telefon kendi kendine kapandı

"Mobile Substrate Safe Mode. We apologize for the inconvenience, but SpringBoard has just crashed. A recent software installation, upgrade, or removal might have been the cause of this. Your device is now running in Safe Mode. All extensions that support this safety system are disabled. Reboot (or restart SpringBoard) to return to normal mode."

diye bişey yazdı telefon açılmıyor lütfen yardımcı olun.. nette araştrma yaptım üklediğinz uygulamayı kaldırın teli yeniden başlatın yazıyor yaptım açıldı ama yine kapandı telefon şuan açılmıyor :(ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

İmzan gerçekten rahatsız edici. Birçok kişi sorununu bile okumadan kapatabilir.

• O hatayı jailbreak yapılmış telefonlarda veriyor resetle düzelir kapama açma tuşu ve home yani alttaki geri tüşuna ekranda elma çıkana kadar basılı tut
  • ayrıca hemende jailbreak yapmışsın bence biraz normal kullan telefonu iyice öğren apple id falan jailbreak sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

@RiXoN
    @bdurmus
    @TheDamned

İmzan gerçekten rahatsız edici. Birçok kişi sorununu bile okumadan kapatabilir.

apple imzası bulursam ekleyeceğim onu. varsa bildiğin link verirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: u_mit

ayrıca hemende jailbreak yapmışsın bence biraz normal kullan telefonu iyice öğren apple id falan jailbreak sonra :)

arkadaşım jailbreak falan nedir ben bilmiyorumki telefona bişey yüklemedim henüz. itunes programını pc ye bağladım 6.0versiyon yen güncelleme var dedi ama iptal dedim güncelleyimmi telefonu kilitlenme ihtimali varmı? tel yurtdışından gelmiş pasaporta kaydettirilmiş
  • cihazı pc bağlayarak itunes ile yedekleyin
    shift + restore bas telefon sıfırlansın düzelir
    daha sonra itunes dan yedekten geri yükleme yaparsınız

yazdığınız yazıya göre sistemi çökmüş telefonun sanırım versiyonu çok eski jailbreak yapılmış ise gitmemesi için güncellenmemiş olabilir cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinZhull

cihazı pc bağlayarak itunes ile yedekleyin

yazdığınız yazıya göre sistemi çökmüş telefonun sanırım versiyonu çok eski jailbreak yapılmış ise gitmemesi için güncellenmemiş olabilir cihaz

Artik restore felan yapabiliyormu ben yapamadimda 4s te izin yokmus arkadasta dediginizi yapamaz heralde tek care ios 6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

arkadaşım yorumun için teşekkür ederim.. öncelikle telefonu açabildim bataryası az olduğu için açılmıyormuş şuan açıldı şimdilik sorunyok gözüküyor.. fakat cihazda 4.1 sürümü yüklü galiba jailbreak ta yapılmış araştırmalarıma göre cydia uygulaması sadece jailbreak yapılmış telefonlara yükleniyormuş ve bu telefonda cydia var. ben şimdi iTunes den yeni versiyon yüklersem dediğin yöntemi uygulayıp, telefonum kilitlenirmi yurtdışı olduğu için? sim kartımı tanımama gibi bir durum olurmu? eğer olmazsa hemen güncelleyeceğim

• quote:

quote:

arkadaşım yorumun için teşekkür ederim.. öncelikle telefonu açabildim bataryası az olduğu için açılmıyormuş şuan açıldı şimdilik sorunyok gözüküyor.. fakat cihazda 4.1 sürümü yüklü galiba jailbreak ta yapılmış araştırmalarıma göre cydia uygulaması sadece jailbreak yapılmış telefonlara yükleniyormuş ve bu telefonda cydia var. ben şimdi iTunes den yeni versiyon yüklersem dediğin yöntemi uygulayıp, telefonum kilitlenirmi yurtdışı olduğu için? sim kartımı tanımama gibi bir durum olurmu? eğer olmazsa hemen güncelleyeceğim

Gevey yoksa yükle gitsin ;)
    (gevey sim altına koyulan bir çip gorsellerde arat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam telefonunuz sim kilitli olabilir, güncellemeden önce telefonun factory unlock olduguna emin olun, yoksa telefonunuzu kullanamayabilirsiniz!

3GSler için gevey görmedim hiç, genellikle bu telefona yazılırsak unlock yapılır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selimsé -- 22 Ekim 2012; 23:15:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

quote:

Gevey yoksa yükle gitsin ;)
    (gevey sim altına koyulan bir çip gorsellerde arat

youtube da bi video buldum sim kart yuvasının altına takılan bi çip miş benim telin yuvasında o çip ten yok direk sadece sim kartımı takıyorum yükleyebilirm değilmi ios 6 yı ?

birde bir sorum var telefon jailbreakli. bu haliyle direk iTunes ten güncelleyebilirmiyim? yoksa önce başka bir işlem yapıp sonrasında iTunes ten güncellememi lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manie -- 22 Ekim 2012; 23:13:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Selimsé

Hocam telefonunuz sim kilitli olabilir, güncellemeden önce telefonun factory unlock olduguna emin olun, yoksa telefonunuzu kullanamayabilirsiniz!

factory unlock nedir arkadaşım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.