Makına ılk acılısta asagıdakı passwort sorgulamasını yaparak kendısını kapatıyor.. Sısteme gırebılmek ıcın ne yapmam gerekır bılgısı olan arkadaslardan yardım rıca edıyorum.
Saygılarımla,
Thıs computer system, #52NSF81-595B, ıs protected by a password authentication system. You connot access the data on this computer without the correct password.
Please type in the system or administrator password and press.
Bilgisayarı hiç mi açamıyorsun yoksa windows açılıyor da sadece bios mu açılmıyor?
Hıc acılmıyor, open tusuna basınca karsıma belırttıgım yazı gelıyor ve ıkı enter sonrası bılgısayar kendını kapatıyor.
Urun benım ama garantısı tabıykı bıtmıs bır urun oldugundan bana nasıl yardımcı olabılırler ?
eger bios pilini görebiliyorsanız laptobun vede garantiside bitmiş olması nedeniyle batarya vs sökülü iken bios pilini çıkarmanız vede biosun sıfırlanması sıfırlandıktan sonra şifre istemiyecektir
eger bios pilini görebiliyorsanız laptobun vede garantiside bitmiş olması nedeniyle batarya vs sökülü iken bios pilini çıkarmanız vede biosun sıfırlanması sıfırlandıktan sonra şifre istemiyecektir
Maalesef öyle değil elektronik_manyak
Dell bilgisayarların arkadaşın bahsettiği şifre sisteminde şifre EPROM da saklanır.Bu yüzden bios pilini çıkartsa bile şifre sıfırlanmayacaktır.
oktayel
Garantisinin geçmesi problem teşkil etmeyecektir.Sana bilgisayarla ilgili sorular soracaklar,onlara cevap vermen yeterli.(Mesela service tag numarası gibi.Bu da laptopun bir köşesinde yazar)
aynı dertten muzdarip bi yardım l lütfen chat cevap vermiorlar sürekli meşgul dell xps m1530 xp yüklü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme