Şimdi Ara

DELL 1535 A81P3 ALICAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..Ayrı konu açmamdaki sebep diğer forumlarda iş gargaraya geliyor tam birşey anlaşılmıyor.Ben buradan bilgi alıp bir pc almak niyetindeyim.Şimdi kısaca şöyle izah edeyim.

Kullandığım masaüstü bilgisayarımdan artık istediğim randıman'ı alamıyorum.Bir laptop sahibi olmaya karar verdim.
    İlk tercihlerim HP,Lenovo ve DeLL idi.Fakat forumlarda okuduklarımdan sonra ilk iki markadan vazgeçtim.Simdi kafamda sadece deLL studio 1535 modeli var.Şimdi genel olarak sormak istediklerim şunlar.Ben bu bilgisayarda herşeyi yapıcam.İnternete giricem,nadirende olsa oyun oynucam,film izliyip müzik dinlicem.(Oyun ps2 almayı düsünüorum)Şimdi bu makinanın kronik sorunu varmı?Bu klavyedeki sorunu herkez yaşıyor mu?Tuşlar fırlıyormu vs vs farklı şeyler oluyor mu?Genel olarak internette takılacağım 8-10 saat arası.herhangi bir sorun yaratır mı?Hangi firmadan almam lazım?Armada,Vatan,Teknosa vs vs.Yerinde hizmeti gerçekten veriyorlar mı yoksa kurumsal müşterilere bu uygulama var bireysel olanlara yok diyip sepetliyorlar mı?Yani aşağı yukarı 2000 ytl'den biraz fazlaca para verip alacağım malımın taksidini bitirmeden bozulmasını istemiyorum o yüzden sizlerden cok samimi görüşler bekliyorum.Servisinden memnun olan yahut olmayan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.

Aşağıda link'ini vereceğim makinayı almayı düşünüyorum.Bu truelife nedir?Ve bu Led ekran mı?Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34635

• o fiyata dellden başka seçeneklerde var mesela
    p işlemcili (centrino2) lg - acer yada hp pavilıonlardan
    6922 yada dv5 1005 et asusta da bir kac model var
    dellde karar kıldıysanız fiyatla ilgili tekrar bakın derim
    link veriyorum lfiyat için tıklayın-fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 19 Kasım 2008; 22:21:34 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26051639/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.