Şimdi Ara

Dell 6000 im çalındı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam.. Bir süredir yazılanları okuyorum, kısmet kötü bi haberle buraya yazmak olmuş... Bu akşam üstü daha alalı bir hafta olan dell inspiron 6000 marka dizüstü bilgisayarım eskişehirde biraz benim salaklığım biraz da yapılan usta dolandırıcılıkla çalındı... Sizden yardım istediğim konu ise şu... Ben aldığım faturadan garanti belgesine kadar bütün belgeleri laptop ın çantasında çaldırdım.. Polis seri numarasını bulmam halinde bulunma şansının %92 olduğunu söylüyor... Ben bilgisayarı ideefixe ten aldım.. acaba onları arasam bana seri numarasını bulabilirler mi? Veya bana bu durumda yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı...
    Teşekkürler...

• Cok gecmis olsun arkadasim:( :(. Umarim bulunur en kisa zamanda. Son gunlerde surekli `laptop sigortasi` ve `laptop kilidi` hakkinda ilanlar goruyorum.Herkesin sigortayi dusunmesi gerekiyo artik sanirim.Laptop kilidi`ninde caydirici ozelligi var.Calinsa bile en azindan,hirsiza kullanmak nasip olmaz.
  • kilidi önermiyorum çünkü leptopun biaha bulunma şansı 0 a iniyo ama sigorta çok yararlı özellikle arabasında leptop blunduranların
  • Arkadaşım faturasında eger seri numarası geçiyorsa aldıgın yerden faturanın kopyasını alabilirsin birde kutusu durmuyormu kutusundada bütün herşeyi yazar. Geçmiş olsun, cana gelecegine mala gelsin daha kötüsüde olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regent__ -- 25 Ocak 2007; 8:12:24 >
  • Çok geçmiş olsun inşallah bulunur
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun, arkadaşın dediği gibi kutusunda yazması lazım seri numarası falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum;

Satın aldığın yerden mümkünse seri noyu mutlaka al ve karakol dan da bir tutanak ili TPM Teknoloji firmasına başvur arızaya gelirse %100 bulunur ok...

saygılar,
  • quote:

Orjinalden alıntı: iolpliboga

Arkadaşlar selam.. Bir süredir yazılanları okuyorum, kısmet kötü bi haberle buraya yazmak olmuş... Bu akşam üstü daha alalı bir hafta olan dell inspiron 6000 marka dizüstü bilgisayarım eskişehirde biraz benim salaklığım biraz da yapılan usta dolandırıcılıkla çalındı... Sizden yardım istediğim konu ise şu... Ben aldığım faturadan garanti belgesine kadar bütün belgeleri laptop ın çantasında çaldırdım.. Polis seri numarasını bulmam halinde bulunma şansının %92 olduğunu söylüyor... Ben bilgisayarı ideefixe ten aldım.. acaba onları arasam bana seri numarasını bulabilirler mi? Veya bana bu durumda yapmamı önerdiğiniz bir şey var mı...
    Teşekkürler...

Geçmiş olsun arkadaşım satın aldığın yerde seri no vardır benimde laptop evden çalınmıştı satın aldığım yerden gidip öğrendim ama önemli olan sonuç benimki bulunmadı umarım seninki bulunur en güvenlisi sigorta yaptırmak tekrar alırsam kesin yaptıracağım çünki çalmayı aklına koyarsa şansımız yok

• Arkadaşlar kutusu duruyor ama üzerinde bir sürü yazı var hangisi seri numarası onu bilemedim.. Kont bilgisayarı arayıp sorsam söyleyebilirler mi acaba hangisinin seri numarası olduğunu...Yardımlarınız ve geçmiş olsunlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.... Snap arkadşaım, arıza yapması zor gibi, çünkü daha 1 haftalıktı alet... Bir de bu tpm Teknoloji firması ne oluyor ki?
  • çok geçmiş olsun gerçekten üzüldüm :(
    ideefixe te illaki vardır seri numarası..faturada olur ztn seri no..bi kopyası da onlardadır faturann..ara öğren bence..inşallah bulunur..
    tekrar geçmiş olsn
  • dostum olay şöyle

kutusu elindeyse

7 haneli bir numara olacak son hanesi genelde J ile biter... TPM Teknoloji ye gelince bu firma infronic firmasının eski teknik servisi özelleştiği için farklı bir firma. Gerekli evrakları onlara ulaştırabilirsen senin için takibat yapabilirler... detaylı bilgi için 470 92 22 yi ara bilgi verirler ok

geçmiş olsun,
  • gecmis olsun kardes Ins bulnur
  • Çok geçmiş olsun ideefixe zaman kaybedmeden gid başvur ellerinde seri numarı kesinlikle vardır internet üzerinden dell sitesinden falan driver indirirlerse direk olarak bulunabilir dua et çalanlar usta olmasınlar internet kullanılmazsa hiç bir şekilde bulunmaz dua et internet kullansınlar kullandıklarıda wireless internet olması açık alanlarda bence dell bir mail atarak services tag serisini bildir zaman kaybetme
  • Birden başlığı görünce benmi attım diye tereddüte düşecektim.. Bende yaklaşık 1 ay önce dell 6000 laptopumu caldırdım ve alalı 3 ay kadar süre gecmişti. Seri numarasını verdim karakola ama pek bir umudum yok açıkçası. Ama şöyle bir şey oldu biz bu laptopu bonus premium kart ile almıştık ve bazı kredi kartlarının alışveriş sigortası varmış, bende bunu tesadüfen öğrendim. Laptopu da karşılıyorlar 3 ay gecmediği sürece. Polis raporu ve slip gerekli olan belgelerde. İnternetten bi araştır kredi kartıyla aldıysan, kartın alışveriş sigortası varmı diye. Ben arabadan çaldırdığım için hemen rapor tutturdum. Bugün yeni delli mi aldım bu sefer 6400 cs 11. Darısı başına seninde. Ama laptopları sigortalamıyolar diye biliyordum. Teknosadan aldım böyle bir sigorta varmı arkadaşlar?
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...
    Snap arkadşaım sana ayrıca teşekkür ederim. Buldum seri numarasını bakalım işe yarayacak mı!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.