Şimdi Ara

dell 6400 klavye tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dell dizüstü bilgisayarımın 2 tuşu bozuk. sürekli yerinden çıkıyor. I ve Y tuşları. elinde fazladan bu tuşlardan olan varsan bana ulaşabilir mi?
    2 tuş için klavyeyi değiştirmek istemiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..

• yok mu klavyesini değiştiripte elinde bu tuşlardan olan. Yardımcı olabilecek yok mu?
    veya bu tuşları edinebilmem için yol gösterecek arkadaşların da yardımlarını bekliyorum.
  • +1
  • dostum kimse sana acıckası tuşlarını vermes bence kullanmıyo olsa dahi sen napabilirsin bi teknik servisinden bull dell in git orda rica et versinler sana 2 tane yeni tuş yada mecidiyeköydeki tamircileri dolaş ben mecidiyeköyden bnm bilgisayar için mühürlü vida bulmuştum mesela
  • benım de i, y, f1 ve tab tuşlarım döküldür. 4 5 tanesı de sallantıda elı kulagında... yakında tuş kalmayacak, wıreless klavye almanı önerırım yoksa dıgerlerı de dokulecektır. tuş alman sorunu cozmeyecek.
  • tuşları mecidiyeköyden aldım. 5 er lira. notebookservisi gibi bişiydi adı
  • ben de epey uzun süredir bu klavyeyi kullanıyorum ve hiç bir tuşu dökülmedi. hatta o kadar sık kullanıyorum ki bazı tuşlar sık kullanımdan dolayı parladı elimi koyduğum gri yüzeyin rengi bile açti... siz nasil başardınız :) acaba klavyeyi felan mı söktünüz bak onu da ben hiç yapmadım...
  • gittigidiyor tarzı siteler de tuş takımı satılıyor.
  • e arkadaş zaten mecidiyeköyden satın almış durumda neden konuyu hortlattınki XD
  • bana da sol alt ctrl tuşu lazım :\
  • Aslında komple klavye fiyatlarıda ucuzlamış.
    eğer bir kaç tuş eksik ise yeni bitane klavye almayı düşünebilirsiniz.

http://www.garantinotebook.com/dell-inspiron-6400-klavye/
  • elimde klvaye isteyene 10 lirdan verecem bir kaç tuş eksik full
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.