Dell dizüstü bilgisayarımın 2 tuşu bozuk. sürekli yerinden çıkıyor. I ve Y tuşları. elinde fazladan bu tuşlardan olan varsan bana ulaşabilir mi? 2 tuş için klavyeyi değiştirmek istemiyorum. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler..
yok mu klavyesini değiştiripte elinde bu tuşlardan olan. Yardımcı olabilecek yok mu? veya bu tuşları edinebilmem için yol gösterecek arkadaşların da yardımlarını bekliyorum.
+1
dostum kimse sana acıckası tuşlarını vermes bence kullanmıyo olsa dahi sen napabilirsin bi teknik servisinden bull dell in git orda rica et versinler sana 2 tane yeni tuş yada mecidiyeköydeki tamircileri dolaş ben mecidiyeköyden bnm bilgisayar için mühürlü vida bulmuştum mesela
benım de i, y, f1 ve tab tuşlarım döküldür. 4 5 tanesı de sallantıda elı kulagında... yakında tuş kalmayacak, wıreless klavye almanı önerırım yoksa dıgerlerı de dokulecektır. tuş alman sorunu cozmeyecek.
tuşları mecidiyeköyden aldım. 5 er lira. notebookservisi gibi bişiydi adı
ben de epey uzun süredir bu klavyeyi kullanıyorum ve hiç bir tuşu dökülmedi. hatta o kadar sık kullanıyorum ki bazı tuşlar sık kullanımdan dolayı parladı elimi koyduğum gri yüzeyin rengi bile açti... siz nasil başardınız :) acaba klavyeyi felan mı söktünüz bak onu da ben hiç yapmadım...
gittigidiyor tarzı siteler de tuş takımı satılıyor.
e arkadaş zaten mecidiyeköyden satın almış durumda neden konuyu hortlattınki XD
bana da sol alt ctrl tuşu lazım :\
Aslında komple klavye fiyatlarıda ucuzlamış. eğer bir kaç tuş eksik ise yeni bitane klavye almayı düşünebilirsiniz.