Dell 7577 Batarya sorunu
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim 7577 bilgisayarım şarjda değilken 5 dakikada kapanıyor. Sanırım batarya bitik. 180 Watt adaptörle kullanıyordum sürekli. Aynı sorunu yaşayan var mı, ne yapılabilir ? -
Bataryamı değiştirdim. yani önceki bataryamın ömrü bitmişti, değiştirince sorun ortadan kalktı.
-
Teşekkürler, bataryayı nereden aldınız .
-
buradan almıştım ağustos ayında fakat stokta kalmamış.
-
Beyler batarya nerden bulcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cinden getirtmen lazim Turkiye de yoksa, 30-40 $ bi sey ama kargo ile kaca gelir, bilmiyorum, onceden kolayca getirtiyordun, simdi pandemiden dolayi sikintili, bir suru var alibaba, amazon falan gibi sitelerde...
-
quote:
Orijinalden alıntı: morags
Beyler batarya nerden bulcazŞuanda Türkiyede varsada tek tük ve pahallıdır Aliexpressten getirilebilir.
-
Yani değiştirdikten sonra normal internette gezerken kaç parlaklıkta kaç saat sürüyor
-
Arka planda açılan uygulamalara göre değişir. parlaklık sonuna kaçar açık oluyor kendi güç ayarlarımı yaptım 1.5-2 saat civarı gidiyor. o sırada chrome açık oluyor, discord açık oluyor ve müzik vs. dinliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X