Şimdi Ara

Dell Inspiron 5110 fazla ısınma ve ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Dell Inspiron 5110 model bir notebook aldım.Ekran kartı nvidia gt525+hd 3000 ama ekran kartı bölümüne baktığımda sadece hd 3000 aygıt yönetimi bölümüne baktığımda ise 2 ekran kartı birden gözüküyor.Ekran kartında bir problem var mıdır? Yoksa herkesde bu şekilde mi oluyor.

Bir de oyun açtığımda ilk başlarda çok rahat oynanan oyun bir süre takılmaya başlıyor.Nedeninin ısınmadan dolayı olduğunu düşünüyorum.15-20 dk oynadıktan sonra çok fazla ısınma oluyor.Bu herkes de oluyor mu?Bu konuda yapabileceğim bir şey var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• onboard ekran kartlı intelle nvidia var onda oyun oynarken veya video seyrederken otomatik nvidiaya geçer eme sende galiba busıkıntı var çünkü harici karta geçmiyor olabilir sürücüsünü bi kontrol et
  • Kontrol ettim.Gözüküyor.Sanırım otomatik geçtiği için bu farkı hissetmiyor olabilirim.Peki bu oyun problemi ile ilgili bilginiz var mı.15-20 dakika oynadıktan takılma başlıyor.Her dakika daha fazla takılmaya başlıyor.Artık yarım saat olduğunda oyundan zevk almayacak noktaya geliyorum.Bir de bu 15-20 dakika geçtikten sonra fandan çok sıcak hava çıkıyo sanki alev aldı.Sorunun bununla ilgili olduğunu sanıyorum.Ama çare olarak ne yapacağım hakkında bir fikrim yok.
  • Arkadaşlar bilgisi olanlar acil cevap verebilir mi.Bir sorunu varsa süresi geçmeden geri götürcem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.