Şimdi Ara

Dell inspiron 5521 batarya ve pil ömrü hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Teknosadan 1400 TL ye Dell inspiron 5521 aldım. Gayet güzel bir tasarımı var ve tamamen alüminyum kasa. Isınma sorunu sıfıra yakın. Sesi bildisayara kafanızı dayayarak duyabiliyorsunuz. Ekran kartı güzel. Ancak aklımda bir soru işareti kaldı. O da batarya ile alakalı. İlk olarak aldığımda 8 saat kadar şarja takın bırakın dediler. 1 saat kadar oldu bilgisayarı açtığımda %100 pil dolu olarak gösterdi. Hala şarjda bilgisayar. Neden %100 pil dolu olaradk gösterdiğini anlayamadım. Daha 1 saat bile olmadan. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• hadi ama kimse mi bilmez
  • gerek yok 8 saate dolduysa cıkarın
  • Olay batarya ömrünü uzatmak için %50 dolu olmasından kaynaklıdır yeni bilgisayar alan kim olursa olsun bataryası %50 dolu olarak verilir buda 2 saat de şarj oluyo sa %0 1 saat de şarj olması anlamına gelir bazı bilgisayarcılar özelikle eskiler hala eski bataryalar gibi sanıyorlar yeni laptopların bataryalarını hücrelerin açılması için 8 saat 12 saat diyenler var aldığınız laptop %100 olduğunda pc ye verdiği akımı otomatik olarak keser.. Sorun yapıcak bir durum olduğunu sanmıyorum.

Güle güle kullanmanız dileğiyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.