Şimdi Ara

dell inspiron 6400 cs11 mi? hp pavilion dv6172ea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar, dell sc11 vatanbilgisayarda 1287usd+kdv ama cardfinansa yuzde8 ındırım ve 9 taksit var ve foto mak. hadiyesi var
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=25286

hp 6172 ise bimeksde 1299usd+kdv wordcard a 8 taksit yuzde 8 ındırım var. yazıcı ve k310i tel. hesiyesi var. ayrıca 350 dolarlık bi laser hp yi 99 dolara veriyolar..
    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=9192&categoryId=1001&path=1000:1001&ref=007.1

varmı bi fikri olan? bide dell cs11 ile c282 arasında fark goremedim ben, bilenb varmı?
    dell daha iyi bi makina bence ama hpnın hediyeleri daha avantajlı.. ve birde hp nın kasası bence daha estetik ve fazla onemli olmasada kamerası var..

• arkadaslar, mesajı bırakalı yaklasık 1 hafta oldu ama ses seda veren olmadı ne yazıkki.. anladıgım kadarıyla forumdaki cogu arkadas benim gibi kararsızlıgını yada bilgisizligini gidermek icin takılıyor.. birikimli arkadaslarda ürünlerin kullanıcı derneklerine bakıyo.. ama ne yazıkki bana firmaların korsan elemanları bile sunu al aman surdan al diye yazmadılar bile :)
    dun hp 6172ea aldım.. merak edipte sayfayı acan arkadaslara yorumumu yazayım kısaca..
    dell ile kıyaslayınca bence estetik olarak kıyaslanamaz bile hp, zaten kararımda cok etkili oldu.. hp hakkında o kadar sikayet vardıki.. ısınma sorunları ve gurultulu calısma sorunları.. hatta ses geliyor diye 3 kere urun iade edip 3.sunde de aynı problemi yasayan bi arkadasın yorumu cok etkilemisti beni.. sadece 1,5 yıl once dell 6000 almıstım ve gercekten dvd writer haric kusursuza yakın bir makinaydı.. ama estetik ve hediyeler onde geldi bu seferlik.. ustelik arastıran arkadaslar farketmistir, dell'in hem rami hemde islemcisi hp ye oranla ustun..
    hediyeleri tekrar yazayım.. erikkson k310i cep telefonu, hp f380 cok fonksiyonlu yazıcı, flash bellek+ canta.. ve bimeksin kampanyasından 99usd + kdv ye hp renkli laser jet 1600 (PİYASADA ORTALAMA 350USD+KDV)
    bana 1299+99+KDV ye mal oldu. ama word kara 8 taksit ve yuzde 8 ındırım olayı super oldu.. arkadaslar kdv yi aylık vergimden dusecegim zaten (Bu aralar cok fatura yazdım) e bide urunun yuzde 20sini vergiden dusecegimi dusunurseniz bana neredeyse 500 dolara gelmis oldu bu urunler..
    hp de acar acmaz baslayan tiz ses benimde basıma geldi ama resmen bile bile aldım.. hayırlısı demekten baska care yok.. kusursuz dedigim aletin lcd sini sacma sapan bi nedenle catlatmıstım ve 500dolara mal oluyor yaptırmak.. bu nedenle ve vergi olaylarından yenisini aldım zaten.. gercekten bu is sans isi..
    herhalde bilgisayarım calınsa bu kadar uzulmezdim..
    uzun bi mesaj oldu herkese saygılar hp ve dell 6400 kullancıları derneginde gorusmek uzere..

• hayırlı olsun.vergi olayı nasıl oluyo?anlatırsan sevinirim.
  • keske topıgı gorseydım
    cewap werırdım
    hp alma derdım
    ama almıssın moralını bozmak olmaz o yuzden hayırlısı olsun
  • kardeş dell 6400 cs 11 im 1 aydır serviste gidiyo geliyo gidiyo geliyo... dell iidir kötüdür bişey demiyim, benim alet sorunluydu ama uuraşıyorum.. hepsi ööledir diyemiycem ama ithalatçı kont tam bi rezalet sırf o yüzden uzak dur diyebilirim. Sorun çıkmazsa ok ama çıktımı ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruuuuud

kardeş dell 6400 cs 11 im 1 aydır serviste gidiyo geliyo gidiyo geliyo... dell iidir kötüdür bişey demiyim, benim alet sorunluydu ama uuraşıyorum.. hepsi ööledir diyemiycem ama ithalatçı kont tam bi rezalet sırf o yüzden uzak dur diyebilirim. Sorun çıkmazsa ok ama çıktımı ......

sorun ne arkadasım merak ettım almayı dusunuyorum cunku cs 11 yenı sayılır noldu yaw
  • @ jackal ilgin icin tesekkur ama dedigim gibi daha evvelden de olumsuz elestirileri cok okudum.. bu is sans isi deyip aldık bakalım.. bi arkadas bios ayarlarından o sesi giderebilirsin diye mesaj atmıs ama su anda ugrasacak vaktim yok.. aslında bıcok secenek olusturulabılırdı, asusta gercekten guzel ve hesaplı modeller var, toshıbada da fıyatlar eskısı gıbı ucmuyor.. ben fazla kafa karısıklıgına gelemıyorum.. hp ve dell dısına cıkmadım ve bıcok defa dedıgım gıbı hedıyeler ve estetık on plana cıktı.. makınam su anda evde ve sarjda sadece dun bı saat kadar kurcalayabıldım :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ MAK.S.S.
    arkadasım vergi olaylarını tabi seve seve anlatırım cunku ilk kendi isimize basladıgımızda bu vergi olayları cok yaktı bizi.. fatura toplamayıp sadece kdv ındırımı yaptırarak faturasız almayı tercıh ettik muhasebecide uyarmayınca da patladı vergi olayı bi tarafımızda..
    kardesim yaptıgın isler karsılıgında yazdıgın faturaların kdv bedelini bir sonraki ay sen devlete yatırıyosun.. kestigin fatura bedelinden yaptıgın masraf faturaları farkını yatırıyosun tabiki.. ben bu ay fazlaca fatura kestigimden onumuzdeki ay kdv olarak devlete odeyene kadar bimekse odedım kdv yi, onlarda benim adıma yatıracaklar yani..
    ayrıca kurumlar vergisi veya gelir vergisi olayı var.. buda aynı mantık.. kestigin faturalarla topladıgın faturalar arsındaki farkın yuzde 20si kadar vergisi veriyosun.. ben i ton fatura yazdıgımdan fazlaca vergim cıkıyodu.. simdi bu bilgisayarın yuzde yirmisi kadar odeyecegim vergiden dusecegim anlayacagın..
    bende bu konuda cok yetkin degilim yanlıs bilgi vermek istemem ama anladıgım kadarıyla bu konuları bilmedigine gore is yeri sahibi degilsin.. eger oyle isen bunları detaylıca muhasebecinden hemen ogrenmelisin.. yada en azından benim anlattıklarım ilerde isine yararsa sevinirim..
    selamlar..

• hp'ler tip olarak cok guzel.. toshibalarin ozellikleri tamam insanin istedigi gibi fakat web-cam yok, aradigim ozelligin birisi olmadiginda o makineden soguyorum.. hp ler de butun ozellikler var, dizaynda mukemmel.
  • @ ruuuuud
    arkadasım gercekten cok sinir bozucu bi duruma dusmussun.. umarım urun duzelmis olarak gelir yada degistirebilirsin.. en saglamı para iadesi tabiki.. ilgin icin sagol.. ama ben yukarıda da yazdıgım gibi bi bucuk yıldır dell 600i kullanıyodum ve gercekten cok memnundum.. sadece dvd writerla ilgili tum kullanıcılar gibi benimde sorunlarım oldu.. ama bu suredeki memnuniyetlerim ve devamlı takip ettigim kullanıcılar sayfasında da genel bi memnunluk havası vardı.. bundan dolayıdır ki dell bilgisayarlar hep kafamda olumlu olarak duruyo. ama kont gercekten cok sinir bozucu bunu cok iyi biliyorum yorumlardan dolayı..
    sen almıs birisi olarak cs11 ile c282 arasındaki farkı anlayabildinmi?
    bu arada benim dell'in basına gelenleri daha once anlatmıstım ama tekrarlayım da ders olsun sizlere;
    sarj aletinin kablosunu sarmaya yarayan tırnak cıkmıs ve klavyenın uzerine dusmus.. bende ekranı kapatınca uyguladıgı basıncla catlatmıs lcd ye.. tamir ettirmek cok mantıksız.. kullanıcı hatası oldugundan ipleyen de yok.. ben masaustu monitore baglayıp desktop gibi kullanıyodum aleti.. sukur artık kurtuldum onumde duran koca mnıtor yıgınından.. bi tanede eve monitor koydum.. bazen atıorum cantaya goturuyorum eve :) komik ama napalım, dikkatsizligin sonucu agır oldu..
    herkese iyi geceler..

• @ chinaski
    abicim iste bide o guzellige inanılmaz hediyeler ve yuzde 8 ındırım eklenınce bizde kacırmayalım dedik.. kampanya dun bitiyodu bimeksde.. kapanmasına yarım saat kala gittim ve aldım.. ve ınanın o yarım saat icerisinde en az 20 laptop sattılar.. ilginctir bikac tane lenovo alan gordum.. ben bilmedigim markalara pek sıcak bakmıyorumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdugan

@ chinaski
    abicim iste bide o guzellige inanılmaz hediyeler ve yuzde 8 ındırım eklenınce bizde kacırmayalım dedik.. kampanya dun bitiyodu bimeksde.. kapanmasına yarım saat kala gittim ve aldım.. ve ınanın o yarım saat icerisinde en az 20 laptop sattılar.. ilginctir bikac tane lenovo alan gordum.. ben bilmedigim markalara pek sıcak bakmıyorumda..

Lenovo, IBM'in pc bolumunu satin alan sirket.. Saglam makineler uretiyorlar..
  • çok sagol verdigin bilgiler için.yeni iş yeri sahibi oldum fazla bilgim yok ama durmadan fatura ve irsaliye kesiliyo.
    quote]Orjinalden alıntı: serdugan

@ MAK.S.S.
    arkadasım vergi olaylarını tabi seve seve anlatırım cunku ilk kendi isimize basladıgımızda bu vergi olayları cok yaktı bizi.. fatura toplamayıp sadece kdv ındırımı yaptırarak faturasız almayı tercıh ettik muhasebecide uyarmayınca da patladı vergi olayı bi tarafımızda..
    kardesim yaptıgın isler karsılıgında yazdıgın faturaların kdv bedelini bir sonraki ay sen devlete yatırıyosun.. kestigin fatura bedelinden yaptıgın masraf faturaları farkını yatırıyosun tabiki.. ben bu ay fazlaca fatura kestigimden onumuzdeki ay kdv olarak devlete odeyene kadar bimekse odedım kdv yi, onlarda benim adıma yatıracaklar yani..
    ayrıca kurumlar vergisi veya gelir vergisi olayı var.. buda aynı mantık.. kestigin faturalarla topladıgın faturalar arsındaki farkın yuzde 20si kadar vergisi veriyosun.. ben i ton fatura yazdıgımdan fazlaca vergim cıkıyodu.. simdi bu bilgisayarın yuzde yirmisi kadar odeyecegim vergiden dusecegim anlayacagın..
    bende bu konuda cok yetkin degilim yanlıs bilgi vermek istemem ama anladıgım kadarıyla bu konuları bilmedigine gore is yeri sahibi degilsin.. eger oyle isen bunları detaylıca muhasebecinden hemen ogrenmelisin.. yada en azından benim anlattıklarım ilerde isine yararsa sevinirim..
    selamlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.