Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.922
Cevap
31
Favori
613.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay bee yıllar geçmiş su gibi diye düşündürdü bu konu. ilk göz ağrımdır 6400 şu anda ise hala tıkır tıkır çalışıyor sadece kapağında bir sorun var kapağı kapanmıyor menteşeleri bozuldu ama hala çok hızlı bir şekilde çalışıyor.
  • Ben linux yükledim canavar gibi çalışıyor. (Fişe takılı) Win 7 ile de kullandım memnundum. İnternet'e girmek için birebir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 6 senelik emektar 6400 artık kafasına göre mavi ekran vermeye başladı. Geçen hafta recovery çektim ama bikaç gün sonra hiçbir şey yokken mavi ekran çıkardı karşıma... Çok da araştırasım gelmiyor nedenini ama recovery yerine sıfırdan xp yüklemek çözer mi? Yine de maşallah...
  • Boşta duran bilgisayar parçaları değerlendirmek üzere alınır.
  • merhaba;
    dell inspiron 6400 laptop um adaptör ile açılmıyor.
    Adaptörü çekip sadece batarya ile güç düğmesine basarsam açılıyor. Batarya ile açılış tetiklendikten sonra adaptörü takıyorum ve normal
    elektrik ile çalışmaya devam ediyor.
    Bu arada bataryayıda şarj etmiyor. Batarya da %7 lere indi.Batarya biterse birdaha açılmayacak.
    ne yapabilirim.bilen arkadaş bilgi verebilir mi?
    anakartın hangi parçasından kaynaklı olabilir?
    teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardasu -- 1 Mart 2014; 19:53:22 >
  • Arkadaslar 6400 ne kadara satiliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tevellüt 2006 olan dell6400 inspironun wifi çekme sorunu var...

var mı tavsiyeniz?
  • Merhabalar

Bende kenarda duran inspiron 6400' ü SSD ile tekrar hayata döndürdüm. W7 kurulumunu yaptım.. Fakat Photoshop CS6 da fotograf açtığımda görüntü sadece siyah görünüyor varmıdır çözümü?

ATI Radeon Mobility x1400 ekran kartlı versiyonuna sahibim, kullnabileceğim en son driver nedir? Yardımcı olabilirseniz belki sorunum çözülür.

Teşekkürler
  • Dostum modifiyeli driverlar var, onun harici wind update sitesinden wind 7 uyumlu 32 veya 64 bit için driver var onu kurunca photoshop 6 rahatlıkla kullanabiliyor. Bende SSD te yükseltmek istiyorum hangi marka ve modeli aldın, performansı iyi mi?

• misskinn M kullanıcısına yanıt
    Kingston V300 60 gb modleini tercih ettim fiyatı uygundu..

Zaten sata 3 olmadıgından boyutu senin için uygun uygun performanslı bir şeyi tercih edebilirsiniz..

Ben 60gb ssd alıp .. dvd rom çıkartıp dvd rom yerine sabit diskimi taktım..

ssd de sşstem digerinde yedeklerim bulunuyor.. Böyle yapabilirsiniz..

dvd rom yerine hdd baglama aparatı internette 25 30 tl civarına satılıyor..
  • Sağ olasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş merhaba, benimde 6400 E1505 model bir inpironum var :) fakat 1,5 senedir arızalı olduğu için atıl durumda bekliyordu faal hale getirmek istiyorum.

Arızası ekrana hiçbirşey gelmiyor ama tv ye bağlayınca görüntü geliyor bu şekildeyken de sürekli kilitleniyor...???

Çözüm olarak "kuzey köprüsü" değiştirilmeli dendi, acaba forumda başına böyle birşey gelen varmı paylaşabilirmîsiniz..???

6400 ümden sıkıldım ve satmak istiyorum diyen E1505 model T5600 Chipset e sahip laptopunuzu yedek parça niyetine almak istiyorum Kendi bilgisayarımı tamir etmek amaçlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justhinkk -- 6 Ocak 2015; 9:43:17 >
  • Arkadaşlar klavye de bazı tuşlar çalışmıyor, bunlardan biri de malesef fn tuşu.. Ekran parlaklığını başka nasıl ayarlayabilirim?

Denetim masasından ekran kartı programı aradım orda da ekran kartı ati x1300-1400 olmasına rağmen intel gma driver for mobile diye bir progam var ,yanlış sürücü mü kurdum yoksa benim 6400'ün ekran kartı ati 1300 değil mi acaba onu da tam anlayamadım ama format atmadan önce eskiden ati nin progamı vardı sanki..
  • değerli 6400 kullanan vefakar dostlarım bana bu arkadaşın tam olarak kaç tane driver yüklemesi olduğunu anlatabilirmi
    10 yıldır kullanıyorum ama hiç doğru düzgün driver kurulumu yapamadım ...

--burdan bana 10 yıl önce laptopumu, driver cd sini vermeden satan arkadaşa sesleniyorum öteki tarafta bitarafın da yazacam o cd yi ;)
  • Hayatımda aldığım en sağlam bilgisayar hala taş gibi çalışıyor. Hem xp hem win7 çalıştırdı. Yeni pc alınca Linux kurdum canavar gibi download internet ofis vb ihitiyaçlarımı hallediyor. Web server bile yapılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bilgisayar almak için bakıyorum makinelere ama bir türlü ne ses nede sağlamlık açısından hiçbir şey göremiyorum.
    varsa bildiğiniz bire sistem sizlerden paylaşmanızı rica ediyorum.
  • Benim dell 6400'ü satmayı düşünüyorum sadece klavyesindeki 7-8 tuş çalışmıyor, değişmesi gerekiyor galiba o da 50 lira civarına bulunuyor, başka sorunu yok hatta hdd ini 320 gb yeni taktım işlemcisini t7200 e terfi ettirdim yeni taktım anakartı 1 sene önce yanmıştı onuda yeni taktım rami de öyle yani cihaz nedeyse sıfır oldu almayı düşünen olursa irtibata geçelim..
  • Orjinal bir klavye buldum ve değiştirdim, satmaktan vazgeçtim zatensadece buraya yazmıştım hiç talib çıkmamış 6400'le devam sonuna kadar

Yalnız 1 yıldır da ses de bir sorun var çok sorun değil fazla müzik dinleyen biri değilim gerçi video izliyorum, sesi fazla açınca aşırı cızırdama oluyor birde onunla uğraşıp çözebilsem tam olacak acaba sürücüyü yeniden mi kursam yoksa ses kartında mı sorun var ses kartı değiştirilebiliyormu onu da bilmiyorum gerçi..
  • Bu eski toprağın harddiski en fazla kaç olabiliyor ?
    bir de arayüz SATA1 değil mi ?
  • Yeni Dell lerin kalitesi nerden bu 6400 serisi nerde

Yıllar önce aldığım laptop ekran kırıldığı için kenara kaldırmıştım dün tekrar gördüm şu ankiler gibi her yerinden gıcırtı gelmeyen taş gibi alet yapmışlar zamanında

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.