Şimdi Ara

[DELL INSPIRON 6400] DERNEĞİ | Tüm Soru Ve İstekleriniz İçin... (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.922
Cevap
31
Favori
613.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi aksamlar beyler dell 6400 işlemci almak istiyorum sapasaglam cihaz fm2013 oynamak icin işlemci alcam ne almam gerekiyor ekran kartı intel chipset 2gb ram var işlemci sorun suanda ustunde t2050 takılı anakart
    Chipset Intel 945GM ne almama gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim
  • Arkadaslar xp için en güncel ekran kartı hangisi bende şu an 8.205.3.0 yüklü ve 800x600 üzeri çözünürlüklerde internet explorerde bile işlemci %100 çalışmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende "R128573" bu kod numaralı Ekran kartı driverı var memnunum Dell resmi sitesinden 3-5 ay önce indirmiştim yenisini çıktığını da pek sanmıyorum ama genede siteye de bir bakın..

@sarii87 bu sayfada önceki sayfalarda hangi işlemci olacağı yazılıdır benim aldığım işlemciyi de yazmıştım ama oyunu oynatır mı bilmem..
  • Merhabalar. Emektar Dell 6400'ümün hard diskini SSD ile değiştirmek istiyorum. Deneyip memnun kaldığınız bir model var mı?
  • Dell 6400 bilgisayarım benim ya! hala kullananlar olduğunu bilmek güzel

Bu arada linux mint 14 xfce kullanıyorum windows yerine, bu bilgisayarda gayet güzel çalışmakta... Linux deneyimi yaşamak isteyenler denesinler.

t7600-t7400 işlemcilerinden birisini bulabilirsem de ne mutlu bana
  • arkadaşlar ssd ile değitiren oldumu harddiski. birde lcd ekranı satılık olan varmı panel ile yada sadece lcd farketmez pm bekliyorum
  • Bilgisayarın ayarını bozduk!Arkadaşlar daha önce bu sorun yazıldımı bilmiyorum ama bir yükleme yaptıktan sonra laptop açılırken mavi ekranda stop: 0x0000007B hatası çıkıyor ve bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor.Windows xp cd sinden bile yükleme yapmıyor!Ne yapmam gerekli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 7 Nisan 2013; 13:15:37 >
  • arkadaşlar ben format attım benim düldüle. ses kartı, anakartı ve bios u tanıtamıtorum. biosu tanıtamama sebebim batarya girişimde galiba bir sıkıntı var takıyorum çalısmıyor. bios kurarken de ac adaptör ve bataryanın takılı olmasını istiyor. bana ses kartı ve ankart driveri gönderebilecek var mı ?

Dip Not: cevaplayan arakdas alıntı yaparsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

arkadaşlar ben format attım benim düldüle. ses kartı, anakartı ve bios u tanıtamıtorum. biosu tanıtamama sebebim batarya girişimde galiba bir sıkıntı var takıyorum çalısmıyor. bios kurarken de ac adaptör ve bataryanın takılı olmasını istiyor. bana ses kartı ve ankart driveri gönderebilecek var mı ?

Biraz geç de olsa cevap vereyim

Buradan dell 6400 driver'larını indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burkak

quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

arkadaşlar ben format attım benim düldüle. ses kartı, anakartı ve bios u tanıtamıtorum. biosu tanıtamama sebebim batarya girişimde galiba bir sıkıntı var takıyorum çalısmıyor. bios kurarken de ac adaptör ve bataryanın takılı olmasını istiyor. bana ses kartı ve ankart driveri gönderebilecek var mı ?

Biraz geç de olsa cevap vereyim

Buradan dell 6400 driver'larını indirebilirsiniz.

halletmiştim yine de teşekkürler tek sıkıntım ekran kartının driverini recommended yapmışlar. o yüzden indirmemiştim başta biraz kurcalayınca buldum

• usb aracılığıyla windows yüklemeyi deneyin, eğer olmazsa linux kurarak halledebilirsiniz.
    benim başıma geldiğinde linux kurup düzeltmiştim. ardından linux silinip windows kurulabilir tabi.
  • merhaba;

benim de bir adet dell6400 laptopım var...

daha doğrusu üniversiteden mezun olduğumda 2006 da alındı (bugünun parasıyla bir macbook pro fiyatı ediyordu) ve 2008de amerikaya gidince yeni laptop alınca aleti kardeşime verdim. kardeşim bilgisayarda normal insan gibi takıldığı (oyun oynamaz, hd film izlemez, sadece youtube, facebook, google vs. ) için bu güne kadar aletten hiç şikayet etmedi. bir ara bataryası öldü ama sonra aldık mı diye hatırlamıyorum sormam lazım. benim başıma maalesef bir kere yanlışlıkla monitör kasaının sağ alttaki vidasının plastik yuvası kırıldı ve tamir ettirmek için bayaa bir para vermiştim (maalesef ekranın açılıp kapanmasını düzenleyen yay orayı tuttuğu için tamir ettirmeden kullanmama imkan yoktu. Bir arada klavye bir 8-10 aylığına kardeşimin kullanımında gitti ve bu sürenin sonunda gittiği gibi geldi (o ara sonradan aldığım bilgisayara kola döktüğüm için aldığı usb klavye ile idare etti.) neyse kardeşim tıp fakültesini bitirdi ve yine ailem 7 sene önce bana aldıkları gibi ona da bilgisayar almayı teklif ettiler ama kardeşim istemedi. Ben de acaba bu çok sevdiği bilgisayarı biraz adam edebilir miyim diye düşünüyorum.

bu amaçla max ram, ssd vb. upgrade önerilerinizi marka ve fiyat bilgisiyle rica etsem...

• Selam arkadaşlar bişey demek istiyorum benim de bir dell 6400 laptop um var işlemcisi intel core solo bunun işlemcisini yükseltebilirmiyim ya da bunun işlemcilerini hala bulabilmek mümkün mü?
  • Selam arkadaşlar bişey demek istiyorum benim de bir dell 6400 laptop um var işlemcisi intel core solo bunun işlemcisini yükseltebilirmiyim ya da bunun işlemcilerini hala bulabilmek mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drakyuz

2008 den beri kullaniyorum.oğlum 6400 de öğrendi bilgisayari, hanim keza öyle..ben 2 kez yere çarptim..sayisiz kere yere duştu..ekranda çok sayida piksel kaybi ve 2 kez pilin pert olmasi dişinda(sadece fiş takiliyken çalişiyor artik) taş gibi çalişiyor hala..ve hala bu mesaji ondan yaziyorum..adamlar ne makina yapmiş yaw

Bende de şarja takılı olmayınca çalışmıyor neden acaba?.Başka çözümü yok mu?.Şu sıralar laptopa ihtiyacım var yenisine para vermek istemiyorum.Biraz hort gibi oldu ama :)

• pilini değiştir hocam
  • beyler aylardır süregelen batarya problemime yeni bir bakış açısı getireceğim.

ürün bataryayı şarj ediyor ama bataryadan güç çekip çalışmıyor. bataryanın üzerindeki düğmeye basında bütün ışıklar yanıyor. bataryanın driveri falan olabilir mi?

bios driverini de tanıtamıyorum bataryayı görmediği için.

yardımcı olursanız sevinirim.
  • dell 6400 den 4 adet elime geçti. hepsini açtım parçaladım. ve inceledim. dell 6400 anakartı t serisi 667 ya da 533 işlemci destekliyor. bataryanın şarj olmamasının iki nedeni olabilir ya adaptör arızaldır ya da şarj ünitesi. ama adaptörün arızalı olması yüksek ihtimal. adaptör biligisayarı sorunsuz çalşıtırı ama batrayyaı şarj etmez. bu durumda yeni bir adaptör almanız gerekir.
  • Ben de 2007 de almıştım. Yeni bir tane almayı düşünürken bu sayfayı gördüm. Bunu hâlâ kullanan var mı ? Benimkinin monitörü açılıp kapanmıyor, sürekli prizde olması gerekiyor. Ekranı kırılmıştı, camını değiştirdim. Ve artık hiç açılmıyor

Tek yaptığım dizi izlemek, nete girmek. Oyun asla oynamam. Ciddi ciddi bunu yaptirsam mı ? Hız önemli değil de görüntü açısından şimdikilerle çok fark olur mu

Yeni alacaktım başım döndü, herkes kendi pc sini övüyor. Bu konuda onereceginiz bir site var mı? Yani tarafsız şekilde pc tanıtımı yapan bir site.
  • emekli oldu olacak bir dell 6400 üm var. artık 2-3 gün bekledikten sonra açılıyor. bazen daha uzun sürebiliyor.

sorun: power düğmesine basıyorum power ışığı yanıyor, ama açılmıyor. bir süre (2-3 gün bazen daha uzun) bekledikten sonra açılıyor, ve çalışmasında hiç sorun. tıkır tıkır çalışıyor. başına gelen var mı, sanki anakart sorunu ama dediğim gibi bilgisayar açılırsa sorunsuz çalışıyor.

çözüm: ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazanya -- 29 Ocak 2014; 13:06:50 >
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.