Şimdi Ara

dell inspiron 6400 tvout yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell inspiron 6400 aldım. xp home vardı xp pro yükledim ama tüm driverları yüklediğim halde tvout görüntü alamıyorum. Dell üreticisine mail attım. cevap vermediler. tvout için ayrı driver mı lazım. bulamıyorum bir türlü, lütfen yardım edin

• yokmu yardım edecek kimse
  • Ekran kartı sürücüleri yüklenmiş mi? Eğer yüklüyse masaüstünde özellikler>ayarlar>gelişmiş e gelerek ekran kartının tv out özelliklerine bakabilirsin, biraz karıstır. Birde (gerci dell de varmı bilmiyorum) klavyendeki fonksion tusuna ve tv out - tv - monıtor gibi simgelerin oldugu bir tus bulursan berebar basarak dene. Kolay gelsin
  • Hocam, ilgilendiğin için teşekkür ederim, ancak tarif ettiğin yerde tvout ile ilgili bir özellik yok, ayrıca catalyst center yükledim orda tv out seçenekleri var ama bir türlü görüntü alamıyorum,
  • Önemli değil kardes, tv out bölümünde monitor,tv ikonlarında kırmızı power butonu olması lazım onları clikle,tv out kablon takılı olsun ama.
  • daha önce aynı tv den görüntü alabiliyor muydun?şunun için soruyorum bir asus notebook ile ne kadar uğraştıysak ta sharp 51 ekran tv den görüntü alamamıştık ama aynı notebook'u seg 70 ekran tv ye bağladığımızda hiç bir uğraş gerektirmeden direk görüntü geldi.
  • sıfır makinaya xp pro yükledim, yani orjinal halini hiç denememiştim. Yinede ilginiz için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hortlabak

Hocam, ilgilendiğin için teşekkür ederim, ancak tarif ettiğin yerde tvout ile ilgili bir özellik yok, ayrıca catalyst center yükledim orda tv out seçenekleri var ama bir türlü görüntü alamıyorum,

fn/f8 tuşu olabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.