Şimdi Ara

DELL LAPTOP...ŞİFRE SORUYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaff bi DELL marka laptop var kafayı yedim olmadı bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinecem

LAPTOP MODELİ : DELL LATİTUDE C400

İŞLETİM SİSTEMİ : WİN XP HOME EDİTİON

PROBLEM: bİLGİSAYARI AÇIYORUM DAHA AÇILIŞTA HANİ BİOSA ŞİFRE KOYARIZ YA BİZE ŞİFRE SORAR HEHH İŞTE TAM ORDA ŞÖYLE Bİ MESAJ ÇIKIYOR.

''THİS COMPUTER SYSTEM, #937MB0J-595B, is protected by a password authentication system. You cannor acces the data on this computer without the correct password''

şeklinde bi hata soruyor bende oraya bişey yazıp entere basıyom hatalı password diyo yaff bu ne anlamadım gitti.

BU ŞİFREYİ NASIL GEÇİP DE BİLGİSAYARIMI AÇABİLİRİM...

birde bu laptopun içini açıp BİOS pilini çıkarıp taktım hani belki biosta şifre vardır sıfırlanır diye ama yine aynı bi yardımcı olun arkadaşlar ya çok acil lazım şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiYn -- 1 Kasım 2006; 20:53:36 >

• ÖNERİ 1:
    BIOS pilini çıkardıktan sonra yerine takmadan pilsiz olarak cihazı çalıştır.
    Eğer bu şekilde açılabilirse BIOS şifresini kendin koy ve cihazı kapat.
    Pili tekrar yerine takarak çalıştır ve yine şifre isterse kendi yazdığın şifreyi gir.
    Sonra isteren bu şifreyi kaldırabilirsin.

ÖNERİ 2:
    Bootable bir CD (Mümkünse win98) ile cihazı açmaya çalış ve DOS ortamına düşürebilirsen buradan komutla açmayı dene. DOS komutlarını bilmiyorsan bilen birisinin yardımını almak zorundasın.

(Umarım sebep virüs değildir.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.