Şimdi Ara

Dell laptop sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zaten bilgisayar gidici gibiydi 1 yıldır cd okuyucusu çalışmıyordu bende ihtiyaç duymuyodum zaten sadece banka işlemleri için kullanıyorduk geçende bilgisayar açılınca işte xp görüntüsü geliyor sonra bilgisayar baştan başlatıyor kendini cd okuyucuda çalışmadığı için formatda atamıyorum ne yapabilirm?

• Ekran kartı olabilir eğer donanımsal değilse sistem çökmüş format at düzelir.
  • format atamıyorum sorun orda zaten cd okuyucu bozuk 1 yıldır çalışmıyor cd ile atamıyorum başka nasıl atabilirm
  • yardımlarınızı bekliyorum.
  • yardm
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenbaba

format atamıyorum sorun orda zaten cd okuyucu bozuk 1 yıldır çalışmıyor cd ile atamıyorum başka nasıl atabilirm

USB bellek ile atabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoXviLLe87

quote:

Orijinalden alıntı: alperenbaba

format atamıyorum sorun orda zaten cd okuyucu bozuk 1 yıldır çalışmıyor cd ile atamıyorum başka nasıl atabilirm

USB bellek ile atabilirsin...

kesinlikle katılıyorum usb bellkele format atabilrisn yada birinden bi harici optik sürücü bul o şekildede atabilirsin

ayrıca pc yi güvenli modda açmayı denedin mi
  • evet güvenli mod herşeyi denedmde usb yi anlamadım cdnin içindekileri usb ye atcam tamamda bilgisayar hiç açılmıyor güvenli mod ekranı geliyor seçiyorum restart atıo usbyi takınca okucakmı direk onu
  • USB Yİ TAKINCA F8'E BAS(BAŞKA TUŞDA OLABİLİR.)O ZAMAN SANA NEREDEN FORMAT ATCAĞINI SORAR.USB'Yİ SEÇERSİN.
  • eyw denicem inş yarar
  • f8 e bastm ama hiç bişi çıkmadı başka yol bilen varmı acaba
  • İnternetten araştıma yap usbden format diye
  • Laptop.n bios tuşunu bul googldn.1 sıraya usb seç.sonra dosyaları usbye at.sanrm usbye bir şey daha atcksn.zamanında lazım olmuştu.ama kullanmdm.
  • Bende de Dell var F12 Hızlı boot ekranı oradan USB yi secebilirsin, ama o USB de, boot edilebilir windows olması lazım. CD den kopyalanmış çalışmaz.
  • Flas bellekten format atmak diye googlede ara bulursun iso kalıbı olarak flas belleğe dosya çıkaran bir program var adı aklıma gelmedi hem daha hızlı format atılıyor.
  • 4 gblık bır flash bellege wın7 kalıbını mıcrosoftun urettıgı usb bellekten format ıcın program var onunla yazdır flash dıske sonra cıhaz kapalıyken tak ve calıstır cıhazı boot ekrranını sec ve oradan flash dıskını sec bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.