Bildirim
dell laptop yazı yazma sorunu
Glorious Oyun Modeli D 2 PRO 4K/8K Kablosuz Oyun Faresi - 2.4GHz Kablosuz 1ms gecikme, 4K/8K Yoklama, 100M tıklama, 60g Ultralight, Uzun Pil Ömrü, 26K DPI BAMF 2.0 Sensör, 6 Düğme, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCLC65X7
3 sa. önce paylaşıldı
Michelin MC12208 Dijital Basınç Göstergeli Ayak Pompası, Metal : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B00K2SLUB8?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_TQB8P5561ZHV00666CMG&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin bi fikri yokmu -
bir daha formatla
bilmiyorum iilk defa böyle bişi duyuyorum -
nasıl olduguna daır bır goruntu ulastırabılırsen daha kesın fıkırlerımız olur.. -
arkadaşalar çözdüm ama çok saçma olarak!..
ben DELL isminde bir oturum oluşturmuştum
ve kendiliğinde birde Pc isminde oturum oluştu fark ettim ki bu sorun Pc oturumda yokk bende sildim DELL oturumunu çözüldü
ama sorun neden kaynaklanmıştı anlamadım
ekran görüntüsü sanki dos ortamında komut yazar gibi imlecin kalın siyah yanıp sönen işaret şeklinde olması...
sorun çözüldükten sonra okuduğum için bu cvp ları tam olrak bi ekran görüntüsü malesef yok elimde:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanju_62 -- 8 Ekim 2009; 21:16:48 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ev telefonundan numara engelleme
- biostan nasıl çıkılır
- microsoft visual c++ nedir
- disk boot failure insert system disk and press enter
- lcd tv renk bozulması
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- silinen dosyaları geri getirme
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X