Şimdi Ara

Dell N5110 yavaş açılma sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugun i3 işlemcili 4 gb ram 1gb ekran kartlı dell notebook aldım.kurulu evde kendim yaptım.Ancak ilk açılma süresi çok uzun.Msconfigten bir sürü şeyi devre dışı bıraktım.gelişmiş seçeneklerinde 4 çekirdek kullanımını seçtim açılış için.tüm windows updateleri yaptım.ancak olmuyor yani neden yavaş çözemiyorum.üzerinde şu an home basic yüklü lisanlı oldgu için format atıp ultimate kurmakta istemiyorum.kafayı yemek üzereyim arkadaşlar.bu sorunu çözen varmı.tam olarak açılması 2:30 dk buluyor.

• msconfigi boşalttın dediğine göre oradaki zamanıda ayarladın dimi ilk açılan sayfada ne tür programlar mevcut bazı programlar açılışta arka planda çok meçgul edebilir normalde en fazla 1dk de hazır konuma gelmesi gerekir benim işyerinde abide var ilk aldı bütün kurulumunu ben yaptın güzel programlar kurdun güncelleştirmeleri gayet güzel yaptım.50sn ile 1dk arasında açılıyor.yeni leptoplarda bu normal sıkıntı daha bir çok windows güncelleştirmesi yüklenmemiştirbile ama yinede çok fazla msconfigi yeniden gözden geçir görev çubuğunda simgeler bölümüne bir bak kaç program var.belli programlar dışıında dolu olmaması gerekir
  • zamanı ayarladından kasıt nedir onu anlayamadım.şu an gereksiz hiç bir program başlangıçta açık değil.ayarlar tamamdır.açılması süresinde en ufak bir hızlanma olmuyor.hoşgeldiniz yazısında uzunca bir bekleme sonra ekran gelince biraz daha bekliyorum kendine gelmesi için.Bu aşamadan sonraki kullanımda pc de hiç kasıntı yok gayet hızlı çalışıyor.ayrıca kapanıştada sorun yok çok hızlı kapanıyor.bir türlü çözüm bulamadım.vatandan almıştım pc i geri mi götürsem acaba
  • yeni pc arkadaşın pc side ilk başta aynıydı düzeldi genelde arkaplanda çalışan ototmatik güncelelemler meşgul ediyordu sende öyle bişey varmı otomatik güncelleştirmeleri updateden bir kapat bide öyle dene
  • İlk formatlz düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.