Şimdi Ara

DELL TEKNİK SERVİS (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
17.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknik servisi on para etmeyen, amatörce hizmet etmeye çalışan bir servisin ürünü, isterse dünyanın bir numarası olsun hiçbir işe yaramaz. "Doa" raporu alıp bu laptoptan biran evvel kurtulmaya bakın.
  • Dell'in servisini begenmiyen arkadaslar siz birde Toshiba ve Sony servislerini gorunde koc sistemi opup basiniza koyun.Yerinde servis hizmeti kullanmadim ama ekran karti bozulan notebookun , ekran karti siparisi yurt disindan 3-5 hafta icinde gelicek diye magdur olmamam icin baska bir ekran karti takip kullanmami sagladilar , digeri gelincede cagirip ben beklerken digerini takip islemi tamamladilar.Ben devamli dell kullanan biri olarak koc sistemin hizmetinden her defasinda memnun olup ayrildim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar
    dell dizüstü bilgisayarımı alırken
    yerinde servis hizmeti olduğu söylendi.
    fakat bunun koca bir yalan olduğunu
    bilgisayarım bozulunca anladım.
    koç sistem bakıyor dell bilgisayarlara
    servis anlayışları tek kelimeyle rezalet.
    sakın dell almayın. ben yandım siz yanmayın.
  • Yaklasık 3-4 ay önce Dell Venue 7 Tablet aldım.Gecen ay tablet sarj olmamaya basladı.Servise kargo ile yolladım baya sonra geldi kutu bos sanıyolarmıs yollamamıslar herneyse.Tablet komple değişmiş yerine baska 0 bi tablet vermislerdi ama sarj aleti aynıydı ve tablet yine sarj olmuyor.Bu nasıl bi iş ben anlamadım.Bide şu koç sistemin 0850 li bi numarası avrdı bilen avrsa yazarsa sevinirim.
  • Dell Koç sistem teknik servis telefon numarası:0 850 252 33 55
  • Benim laptopta şarj olmuyor yüzde 77 kalıyor bu yorumlardan sonra servise yollamaya korkuyom ne diyosunuz göndereyim mi
  • Herkese merhaba ;

Yarın sabah itibari ile Koç Sistem adına Dell Mecidiyeköy Çözüm ve Destek Merkezi olarak faliyete geçiyoruz. İstanbul Avrupa yakasına elden bütün Türkiye'den kargo ile garanti içi ya da dışı ürünlerinize destek vereceğiz. Yerimiz koç sistemin ve Dell Türkiye'nin sitesinde yayınlamaya Başlamış olup ; Mecidiyeköy Dereboyu caddesinde bulunmaktayız. Her türlü sorunlarınızı buradan ya da pm yolu ile bana ulaştırabilirsiniz. Gücüm yettiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Selamlar sevgiler

• Merhaba,

Dell insiprion15R laptopum var garantisi devam ediyor,hafif bir elektrik kaçağı var,koç sistem sizin adresinizi verdi ancak detaylı bir tarif yazmanız mümkün mü telefondan ulaşamadım

tşk.

iyi çalışmalar
  • trsertac T kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam size bir kargo kodu vermeleri lazım sen onu kargocuya verdiğin zaman ücret vs ödemeden direk olarak küçükyalı koç sisteme gidiyor makine.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    sabah aradım koç sistemi arıza kaydı aldılar,kargo veya elden teslim için sesli yanıt sistemine yönlendirdiler orada avrupa yakası için ''koç sistem mecidiyeköy destek ve çözüm merkezi'' olarak Mecidiyeköy Mah. Dereboyu Cad. No:29 31/A adresini verdiler.Yukarda arkadaşın bahsettiği adres sanırım,ancak telefon numarası vermediler yukardaki telefon numarasını aradığımında 20 dk. 1. sıradasınız dedi kapattım sonunda.
    hocam bi hata felan olmasın 6 ay öncesine kadar 00la başlayan numarayı arayıp söylüyordunuz orada size kargo numrası veriyordu direk o numarayı kargocuya veriyordunuz sipariş yerine ulaşıyordu.
    Bende anlamadim,sanirim degismis,aynen 6 ay once bizde kargoyla gondermistik hdd degismisdi,dunyanin en buyuk 3 laptop ureticisi olan dell,su turkiyede servis olayini bi oturtamadi.Servis oytek te iken yine iyiydi biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    allah belasını versin yapabiliyorsan kendin yap daha kötü olma ihtimali var koç sistemde.
    yarın bir daha arıyacağım önce dell ile konuşacam ulaşabilirsem,gelişme olursa yazarım yine
    yapabileceğim bir şey değil,aliminyum kasa laptop hafif bir akım kaçağı var parmak ile dokunduğunda çok hafif hissediliyor internette araştırdım DELL in bu aliminyum kasalarında oluyormuş böyle.Garantisi de şubattın sonunda doluyor.
    o bende de var dell 15r 5521 çok önemsemedim arada sırada oluyor benim kide 30 gün kaldı bitmesinde bir daha 30 gün bekleyemem.
    evet dün laptopumu çantası beraber teslim ettim,yukarıda yazılan ''gogan iletişim'' koç sistemin yetkili sağlayıcısı sanırım,ürün için servis formu doldurdular forum koç sisteme ait,teslim alan gençle beraber baktık oda farketti elektrik kaçağını anakarttan olabilir dedi.Bakalım ne olacak açıkcası biraz korkuyorum daha kötü olmasın diye.

bu ''Gogan İletişim'' in yerini tarif edeyim.Mecidiköyde Profile Alışveriş merkezinin önünden mecidiyeköy merkeze doğru yürüdüğünüz zaman bir tane cami var o cami yi geçince sağdan hemen aşağı iniyorsunuz o cadde Dereboyu Caddesi oluyor,aşağıya doğru 100 metre falan indiğiniz zaman solda büyük kırmızı bir tabelası var zaten
  • En başta çok özür dileyerek başlamak isterim konuya. Yeni Yapılanma konularından dolayı foruma girip cevap veremedim. Ben Tolga Aktün. Gogan iletişimin sahibiyim. Firmamızın açık adresi Dereboyu caddesi no:29/b Mecidiyeköy istanbul. Telefon numaramız 0850 441 2 442 dir. Genel de servis kısmında oluyorum. Sızı yönlendirdikleri zaman forum donanımdan geliyorum dersenız Arkadaşlarım ya da ben hem tanışmak hemde çayımızı içirmek isteriz. Cihazlarına en ince ayrıntısına kadar bakılacağına ve her durumda bilgi Dönüşü yapılacağına emin olabilirsiniz.

Saygılarımla

Bu gogan iletişim olayı nedir onu anlamadım koç sistemle alakası neymiş?
  • Sevgili @lemansky

İstanbul Avrupa yakası yetkili Dell teknik servisini veren firmanın ismi Gogan iletisim Çözümleridir. Eğer İstanbul Avrupa Yakasında ikamet ediyorsanız ürününüze teknik destek hizmetini biz sağlıyoruz.

Bilginize sunarım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.