Şimdi Ara

DELL TEKNİK SERVİS (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
5
Favori
17.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu konuya girmeden önce Dell alacaktım ama bendeki şans çöldeki bedeviyle eşit. İstediğim ürün 7537 serisi.
  • Ben de alalı 3 hafta oldu neredeyse. 2 sorunu oldu şimdiye kadar 1, si wifi ile çok yavaştı baya uğraştım düzeltmeye . nasıl oldu bilmiyorumda güncelleme aldıktan sonra pc hızlandı wifi.şag vs problemi kalktı
    2. de bi ara kasadan ses geliyordu dokununca bip bip diye ötüyordu pc oda baştan başlatınca düzeldi

bakalım konudan gördüklerime göre servisi biraz sıkıntılıymış şu an pcden baya memnunum oyun olsun sarj süresi olsun. inşallah sıkıntı çıkmaz çıkarsa baya başımız ağrıyacak galiba
  • Sıkıntı Dell'de değil zaten Dell Türkiye de verdiği teknik serviste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Sıkıntı Dell'de değil zaten Dell Türkiye de verdiği teknik serviste.

Aynen sıkıtı koç sistemde neyse benim pc hallodu adamlara kötü bişey diyemeyecem
  • crime&punishment
    Üç sayfayı dikkatlice okumuş olsaydın bu soruyu sormana gerek kalmazdı. Dell'in yetkili servisi Koç sistemdir. İster elden götür ister kargoyla gönder, farketmez. Yerinde garantin sanırım yok. Laptopunun kablosuz ağa bağlanma sorunu uyumlu sürücüsü yüklenmediği için olabilir mi? Mevcut sürücüyü silip tekrar kurmanı tavsiye ederim. Kablolu bağlanıyor mu? Gerekirse Win 8'i yeniden kur derim. Driver bulan programlardan da yararlanabilirsin. Koç sistemde laptopun enaz 30 gün kalabilir.
  • Arkadaşlar dell 5521 model laptop kullanıyorum geçen gün recovery yaptım windows güncellemesi sıkıntı çıkardı iyi hoş yaptım tamam sıcaklık 47-50 arası iken şimdi 60'dan fazla oluyor tekrar recovery yapamaya çalıştığımda recovery tuşuna basıyorum bios açıyor bios tuşu aynı şekilde bios açıyor recovery tuşu direk bios açıyor anlamadım gitti sıcaklık inmiyor zaten böyle sıkıntı yoktu anlamadım gitti ne yapmam lazım?

Halen devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

crime&punishment
    Üç sayfayı dikkatlice okumuş olsaydın bu soruyu sormana gerek kalmazdı. Dell'in yetkili servisi Koç sistemdir. İster elden götür ister kargoyla gönder, farketmez. Yerinde garantin sanırım yok. Laptopunun kablosuz ağa bağlanma sorunu uyumlu sürücüsü yüklenmediği için olabilir mi? Mevcut sürücüyü silip tekrar kurmanı tavsiye ederim. Kablolu bağlanıyor mu? Gerekirse Win 8'i yeniden kur derim. Driver bulan programlardan da yararlanabilirsin. Koç sistemde laptopun enaz 30 gün kalabilir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0phiesw0rld -- 21 Ağustos 2014; 23:09:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crime&punishment
    Driver Navigator programını kurup sürücülerini güncelle. Ama önce sıfırdan Win 8'i kurduktan sonra tabii. Laptopunu Koç sistemden başka yere götüremezsin. Dell'in tek yetkili servisi onlar. Götürürsen garantin devre dışı kalır.
    Laptopunu başka bir modemde kablosuz bağlamayı denedin mi? Belki de senin modemin kablosuz ayarlarında sorun olabilir.
  • arkadaslar dell i aradım. 20 iş gününü geçerse doa raporu isteyebilirmişiz. Eğer laptobu ilk 1 ay içerisinde sıkıntısı varsa değişim talep edebilecegimizi söylediler. Koç sistemi aradım bılgısayarım pazartesı günü teslim alındı bugunde mesaj atmıslar isleminiz kayda alınmıstır falan. Koçsistemi aradım değişim talep edıyorum bilgisayar arızalıdır 1 ay içerisindeki yasal hakkımı kullanmak istiyorum dedim. ordaki kadın benım bılgılerımı falan aldı. Biz doa raporunu tamamlıyoruz sonra delle verıyoruz dedi vs vs . yarın bı daha arayacam bakalım. sizi bilgilendiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7129600

arkadaslar dell i aradım. 20 iş gününü geçerse doa raporu isteyebilirmişiz. Eğer laptobu ilk 1 ay içerisinde sıkıntısı varsa değişim talep edebilecegimizi söylediler. Koç sistemi aradım bılgısayarım pazartesı günü teslim alındı bugunde mesaj atmıslar isleminiz kayda alınmıstır falan. Koçsistemi aradım değişim talep edıyorum bilgisayar arızalıdır 1 ay içerisindeki yasal hakkımı kullanmak istiyorum dedim. ordaki kadın benım bılgılerımı falan aldı. Biz doa raporunu tamamlıyoruz sonra delle verıyoruz dedi vs vs . yarın bı daha arayacam bakalım. sizi bilgilendiririm

Aradınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Rapor oluşturulmus dell e yollanacakmıs. Dell de americadan onay cıkaracakmıs ws zaman var daha
  • crime&punishment
    Laptopunu teslim etmedeki hassasiyetini anlayamadım. Elden teslim edeceksen Koç sistemin aşağıdaki adresine giderek teslim edebilir, ya da ücretsiz kargo ile gönderebilirsin. Verdiğin firma isim ve adresleri yetkili servis değil satış bayileridir.

Koç Sistem destek plaza onarım merkezi
    Aydınevler mah. Dumlupınar cad. No:58
    Küçükyalı /İSTANBUL
  • Merhabalar şimdi şöyle bir durum var pc m servisten gelmişti hdd değişmiş şekilde ve bu sabah recovery ile format atmak istedim tam ataraken bir hata aldım medyada bağzı şeyler silinmiş gibi bir hata araştırdığıma göre bu hdd ye gömülü imagine gibi birşey varmış recoery atmaya yarayan bu eksik miş yada hasar görmüş olabilirmiş yani ya koç sistem yeni taktıkları hdd de bu imagine denen şey yoktu yada hasar verdiler ve bende birşey sormak istiyorum bu şekilde format atamıyorum ya ve tatile çıkmak üzereyim peki ben pc mi pc ye götürsem cd ile format atabilir mi ? Çünkü pc bana lazım ve 3 hafta bekleyemem bu yüzden cd ile format atılabilir mi ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hk usp

Merhabalar şimdi şöyle bir durum var pc m servisten gelmişti hdd değişmiş şekilde ve bu sabah recovery ile format atmak istedim tam ataraken bir hata aldım medyada bağzı şeyler silinmiş gibi bir hata araştırdığıma göre bu hdd ye gömülü imagine gibi birşey varmış recoery atmaya yarayan bu eksik miş yada hasar görmüş olabilirmiş yani ya koç sistem yeni taktıkları hdd de bu imagine denen şey yoktu yada hasar verdiler ve bende birşey sormak istiyorum bu şekilde format atamıyorum ya ve tatile çıkmak üzereyim peki ben pc mi pc ye götürsem cd ile format atabilir mi ? Çünkü pc bana lazım ve 3 hafta bekleyemem bu yüzden cd ile format atılabilir mi ? teşekkürler

Yeni hdd taktıkları için w8 kurup göndermişler dell recovery dosyalarını kurmamışlardır. HDD'nin hasar görmesi gibi durum olduğunu sanmıyorum nette çözümü felan vardı hatta forumda da görmüştüm.

• quote:

quote:

Merhabalar şimdi şöyle bir durum var pc m servisten gelmişti hdd değişmiş şekilde ve bu sabah recovery ile format atmak istedim tam ataraken bir hata aldım medyada bağzı şeyler silinmiş gibi bir hata araştırdığıma göre bu hdd ye gömülü imagine gibi birşey varmış recoery atmaya yarayan bu eksik miş yada hasar görmüş olabilirmiş yani ya koç sistem yeni taktıkları hdd de bu imagine denen şey yoktu yada hasar verdiler ve bende birşey sormak istiyorum bu şekilde format atamıyorum ya ve tatile çıkmak üzereyim peki ben pc mi pc ye götürsem cd ile format atabilir mi ? Çünkü pc bana lazım ve 3 hafta bekleyemem bu yüzden cd ile format atılabilir mi ? teşekkürler

Yeni hdd taktıkları için w8 kurup göndermişler dell recovery dosyalarını kurmamışlardır. HDD'nin hasar görmesi gibi durum olduğunu sanmıyorum nette çözümü felan vardı hatta forumda da görmüştüm.

Bildiğim kadarı ile bios açılıp yapılabiliyor ama hiç anlamam o yüzden windowsu yanlışlıkla silme ihtimalim olduğu için hiç bulaşmak istemiyorum üstelik galiba bios dan halledince garanti dışı kalıyormuş o yüzden sordum recovery cd si ile formatlanabilir mi iye bir 10 gün sonra tatile çıkacağım ve bilgisayara ihtiyacım olacak koç sistemin 9 günde teslim etmeyeceğimi bildiğim için hiç yollamaya yeltenmiyorum sence format atılabilir mi recovery cd si ile pc ye recovery i kurmadan bir bilgin var mı ?

• quote:

quote:

quote:

Bildiğim kadarı ile bios açılıp yapılabiliyor ama hiç anlamam o yüzden windowsu yanlışlıkla silme ihtimalim olduğu için hiç bulaşmak istemiyorum üstelik galiba bios dan halledince garanti dışı kalıyormuş o yüzden sordum recovery cd si ile formatlanabilir mi iye bir 10 gün sonra tatile çıkacağım ve bilgisayara ihtiyacım olacak koç sistemin 9 günde teslim etmeyeceğimi bildiğim için hiç yollamaya yeltenmiyorum sence format atılabilir mi recovery cd si ile pc ye recovery i kurmadan bir bilgin var mı ?

Hocam onun hakkında bilgim yok ama eğer sende w8 cd'si var ise onla bile olur yani.

• arkadaşlar, bugun laptopumda sorun oldu, garanti kağıdına baktım 0880lü hatlar vardı, ev telefonundan aradım ama hiç birisine ulaşamadım. daha sonra 0216 570 87 54 numarasını gördüm ve aradım. bu numarada türkçe telesekreter türkçe konusuyo, hatta ev kullanıcıysanız 1'i tuşlayın, masaüstüyse 1'i laptopsa 2'yi tuşlayın vs dedi. tuşladım. ancak ben müşteri temsilcisine bağlanmayı beklerken yine bilgisayarlı telesekreter çıktı, bu seferki erkek telesekreter ve "sorry" diye konuşmaya başlıyor. biraz konusup telefonu kendi kendine kapatıyor.
    ben bu numarayı akşam saat 7 gibi aradım. mesai saati dışında oldugu için mi böyle oldu? yoksa bilmediğim başka numara mı var? ya kanser oldum burda, ulaşamıyorum hiç bi şekilde. Napcam ben?

8 ay önce dell 5537 marka laptop almıştım. bugun istanbulda çakan şimşekler sonucu modemden çıtırtı sesleri geldi, hemen laptopu ve modemi kapadım, yağmur bitince açtım tekrar baktım ama, laptoptan internete (kablolu modem) bağlananıyorum, wi-fi de kapalı görünüyo. wi fi de açılmıyo yani. modemi masaüstü pc'de denedim sıkıntı yok. sanırım laptop internet kablosu girişinde kısa devre oldu ve bozuldu.

• Dell in hala yerinde servis hizmeti devam ediyor sallamayalim bitti diye daha 2 gun once harddisk ve anakartim degisti degisim sirasinda alt kasada kirik oldugunu gordum bunun icinde aradim bi kac gun sonra gelip yeni alt kasa takacaklar.dell kadar iyi servise sahip bi marka yoktur.bilgisayarimi dusurdum anakart gitti hen sorgulamadan degistirdiler simdi alt kasadaki kirikta ben sucum ama noldu nasil oldu demeden tmm degistirelim dediler yani dell gibisi yok simdi aralikta bitcek garantisi ama 130 tlye 4 yil uzaticam garantiyi 4 yil daha bilgisayar ihtiyacim yok yani cunku en ufak sorunda dell gerekeni sorgusuz yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yerinde servis hizmeti varken almıştım 5110 laptopu..
    şuan bu model için yerinde servis hizmeti yok sanırım ama önceden kazanılmış bir hak var ortada
    Bu konuda tecrübesi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.