Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eve fiber internet bağlattim.cep tel 24mbt çekmesine rağmen laptop 8-6mbts anca çekiyor. Vostro da bu krizi yaşayanlar vardı. Wireless n protokolünü kapatın diyen bişeler de buldum. Var mı yardimci olabilecek.birde n protokolü nerden kapatılıyor acaba ya da çözen varsa nu problemi anlatirsa çok memnun olurum.
  • Arkadaşlar eve fiber internet bağlattim.cep tel 24mbt çekmesine rağmen laptop 8-6mbts anca çekiyor. Vostro da bu krizi yaşayanlar vardı. Wireless n protokolünü kapatın diyen bişeler de buldum. Var mı yardimci olabilecek.birde n protokolü nerden kapatılıyor acaba ya da çözen varsa nu problemi anlatirsa çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

Arkadaşlar eve fiber internet bağlattim.cep tel 24mbt çekmesine rağmen laptop 8-6mbts anca çekiyor. Vostro da bu krizi yaşayanlar vardı. Wireless n protokolünü kapatın diyen bişeler de buldum. Var mı yardimci olabilecek.birde n protokolü nerden kapatılıyor acaba ya da çözen varsa nu problemi anlatirsa çok memnun olurum.

Kablosuzun sürücüsünü sitesinden güncelle. Bende işe yaradı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar size kötü bir haberim var dell vostro 5480 çıkmış yeni nesil broadwell işlemcili

ne zaman Türkiye'ye gelir o belli değil ama

http://www.dell.com/my/p/vostro-14-5480-laptop/pd?ref=PD_OC
  • apomilan A kullanıcısına yanıt
    Pek ahım şahım bi fark yok bence. Ekranı full hd bile yapmamışlar, yada hdd yerine ssd koymayı bile akıl edememişler. Ekran kartı farkı var bi adam akıllı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Sanırım FreeDOS alıp, aradaki ücrete de SSD sipariş edeceğim. Değişimi oldukça basitmiş evet saniye beklemeye değmez, artan HDD'yi de masaüstünde kullanırız madem. :))

Vostro'nun cezbi aslında özelliklerinden çok taşınabilirliği: ağırlık, boyut, incelik harika. Ekranın 720p olması bir fark yaratıyor mu 1080p'den geçişte. Renkler vesaire iyidir panel olarak sanıyorum ki.

Kesinlikle SSD öneririm ama vasat bir ssd değil, okuma yazma değerleri 500+ olan bir model alın.

Ağırlık, taşınabilirlik, harici ekran kartı harika dediğiniz gibi. Ekranı güzel değil, renk doğrulu başarılı değil. Örnek vermek gerekirse Asus Zenbook ile yanyana aynı sahneyi karşılaştırdığımda, vostro'nun şansı bile yok...

Çözünürlük olayı da alışkanlık. Eğer FHD bir laptop kullandıysanız daha önce bu çözünürlük yetmeyebilir. Keşke FHD olsaydı dediğim bir kaç yer olmuştur...

• evet bende aldım bu pc parçasından fakat her türlü driver indirip kurmama rağmen kopma sorunu yaşanıyor wireless bırakın kopmayı anca dibinden giriliyor illa ekstra bir wireless adaptör almak mı lazım anasını satayım sorun intelle ilgili bu kartı kullanan (n 7260) diğer pclerde de var yazılımsal bir problemler olduğu kesin ama intelin bu soruna çözüm bulamadığı kesin

• exponent kullanıcısına yanıt
    işlemci farkı da var onu da gözardı etmemek gerekir hem performans açısından hem de şarj süresi açısından
  • oski32 O kullanıcısına yanıt
    intelin sitesinde 7260 modelinin windows 8 desteği varken, windows 8.1 desteği var yazmıyor acaba ondan olabilir mi sorun? bu sorun baya bir tartışıldı çünkü çözüm bulan oldu bulamayan oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: apomilan

intelin sitesinde 7260 modelinin windows 8 desteği varken, windows 8.1 desteği var yazmıyor acaba ondan olabilir mi sorun? bu sorun baya bir tartışıldı çünkü çözüm bulan oldu bulamayan oldu

slmlar, konu içerisindeki sayfaların birinde ağ adaptör ayarlarını yaparak bu problemi çözmenin yönetimi paylaşılmış durumda. belirtilen yönergeyi uyguladığımda ağ bağlantı problemim ortadan kalktı. şu an problemsiz biçimde bağlanabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozan

quote:

Orijinalden alıntı: apomilan

slmlar, konu içerisindeki sayfaların birinde ağ adaptör ayarlarını yaparak bu problemi çözmenin yönetimi paylaşılmış durumda. belirtilen yönergeyi uyguladığımda ağ bağlantı problemim ortadan kalktı. şu an problemsiz biçimde bağlanabiliyorum.

Onlarla oynayinca benim de düzeldi ben kafama göre yaptım hallettim ama her format atildiginda bu böyle gidicekse oo salak bir yazılımla koskoca intel halledemiyor mu

• geryeon kullanıcısına yanıt
    aga photoshop kullanıyor musun? kasma oluyor mu? artık karar verdim bu bilgisayarı alacağım ama photoshopta kasıyorsa olmaz. gerçi çok ağır şeyler için kullanmıyorum ps'yi de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agonfighter

aga photoshop kullanıyor musun? kasma oluyor mu? artık karar verdim bu bilgisayarı alacağım ama photoshopta kasıyorsa olmaz. gerçi çok ağır şeyler için kullanmıyorum ps'yi de.

hocam ben cihazi almadim :D yanlis alinti yaptiniz galiba.
    ayrıca benim cok eski laptopa ssd taktim. ps, office kaymak gibi acilip kapaniyor. kasma donma yok. buna da ssd takarsan uçar zaten.

• Arkadaşlar bu bilgisayarda 500 gb diski çıkarıp elimdeki Samsung 240 gb EVO SSD diski takabiliyor muyum? mSata mı gerekiyor illaki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 27 Ocak 2015; 10:39:01 >
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    500 GB lık diski çıkartıp yerine elinizdeki diski takarsınız. Hem de çok iyi birşey yapmış olursunuz :) Bende SSD ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

500 GB lık diski çıkartıp yerine elinizdeki diski takarsınız. Hem de çok iyi birşey yapmış olursunuz :) Bende SSD ile kullanıyorum.

Ram takviyesi için ne önerirsiniz elimde 4 gb Corsair Vegeance var ama bunu kullanamicam sanırım içinden çıkan ram ile elimdekini satıp 8 gb lık tek modül almam gerekiyor sanırım?
    Evet. Tek modül, düşük voltaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

Evet. Tek modül, düşük voltaj.

Teşekkür ederim. Önerebileceğiniz kaliteli ve en uygun fiyata alabileceğim bir link var mıdır?
    Yok malesef :(
  • Kargo dahil 1437 liraya aldım. Hadi hayırlısı...
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.