Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz birde cihaza SSD takında o zaman görün cihazın keyfini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

Siz birde cihaza SSD takında o zaman görün cihazın keyfini :)

çok araştırıdım sandisk ultra ıı ile ocz acr 100 arasında kaldım hem fiyat olarakda iyidiler (300 tl) 240 gb.... ama dolaştığım birçok yerde bir sürü şikayet vardı..

yok ssd im 1 ay sonra göçtü... 6 ay sonra bozuldu... 1 sene sonra yavaşladı... baktım teknoloji daha oturmamış ... amerikada ki arkadşım mayısta gelecek inş. ona mini msata (half size) aldıracam . işletim sistemini ona kurcam... hem harddisk boşa çıkmaz hemde bozulursa sadece sistem gider

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    dell audio programında advanced sekmesine gel gecikme değerini sıfır yap gecikme olmaz

özürdilerim olmuyormuş.... gecikme nedeni güc tasarrufu iççin muhtemelen subwoofer ı kapatıyor. o da en az 3 sn oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirahur -- 6 Şubat 2015; 11:39:33 >
  • hocam parmak izi okuyucuyu nasıl aktifleştiriyoruz? :/ driverını indirdim ama bi türlü olmadı
  • Gerçekten fiyatına göre mükemmel bir ürün ancak şu wifi sorununu bir halledemedim i3 lü olan freedos modelini aldık. intelin kendi sitesinden kurdum olmadı güncelledim olmadı. yukarıda ayarlardan falan bahsetmişler bulamadım. farklı bilgisayarlarla karşılaştırıyoruz wifi çekim gücü gerçekten zayıf
    onun dışında hafifliği kalitesi ile güzel ürün ssd takviyesiyle daha da süper olacağı kesin.
  • agonfighter kullanıcısına yanıt
    hocam win 8 güncellemelerinin hepsini yap.. bu arada bir hotmail hesabı ile giriş yap yani win 8 de sağa gel ara butonundan user diye arat yada türkçe ise kullanıcı diye arat... sonra your account yani senin hesabından hotmail ile kullanıcı girişi yap...

bittikten sonra sağ taraftan ara sekmesinden "set up finger sing in" gibi birşey çıkacak (bende windows ingilizce yani sende türkçe ise parmak diye arat bulunur muhtemelen) ... sonrasında zaten karşına çıkar. senden bir kaç kere taramanı isteyecek... tanıdıktan sonra ok ver ... laptop artık sana ait... another dersen eşinin parmak izini de tanıttırabilrisin... sizden başka kimse açamaz :)
  • valla hepsini yaptım. windows 8.1 bu arada. acaba driver'ı mı yanlış indirdim ben. sen nerden indirdin hocam? bi de anlıyorsan şu ram nasıl olur bizim laptop için?http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd300034&categoryId=47&sku=BD300034&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=CjwKEAiAjNemBRCgp_vymcvVym0SJACRp_UZi-o7xss3dxh_Vm6o8ZFgSGZrWJbpgmOWx3KZuifAcBoCqcrw_wcB#Yorumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yeşilvemavi

Gerçekten fiyatına göre mükemmel bir ürün ancak şu wifi sorununu bir halledemedim i3 lü olan freedos modelini aldık. intelin kendi sitesinden kurdum olmadı güncelledim olmadı. yukarıda ayarlardan falan bahsetmişler bulamadım. farklı bilgisayarlarla karşılaştırıyoruz wifi çekim gücü gerçekten zayıf
    onun dışında hafifliği kalitesi ile güzel ürün ssd takviyesiyle daha da süper olacağı kesin.

Internet sitesinde bulmuştum. Ayarları bazılarını ben değiştirdim. Hissedilebilir bir artış oldu. Akşam atarım wifi ayarlarini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o ram olmaz bildiğim kadarı ile çünkü low voltaj olması gerekiyor aynı ramın low olanı buyur http://www.incehesap.com/kingston-8-gb-ddr3-notebook-ram-fiyati-26169/?gclid=CK37suzqysMCFQf4wgodjToA2w

ikinci olarak kardeş yukarıdaki mesajda bahsettiğimden başka parmak izi nasıl olur bilmiyorum.
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    hacı direkt yoruma yazsan da herkes faydalansa ayarlardan çoğu kişi wifi den muzdarip.. yakından sıkıntı olmuyo ... ama başka oda da zayıf... atarsan bizde faydalanırız ayarlardan..
  • Roaming: 5 highest
    Wireless: 802.11 b/g
    Bluetooth amp: disable
    Ad hoc channel : 11
    Uncompitible channel width 40 mhz: disable
    Mix mide protection : CTS to self enable
    Support u apsd : disable
    Wake up without Magic point: enable
    Wake up with sample : enable
    Mode ad hoc: disable
    Mode ht: mode ht
    Sleep mode disconnect: disable
    Mixing packets : disable
    Reducing arp: disable
    Reducing ns: disable
    Transmit power : 5 highest
    GTK keys : disable
    Channel band width : 20 mghz

• Network center
    change adaptor settings
    Sağ click wifi adaptor
    configure
    Advance

• Bu bilgisayar en hızlı açılıp kapanma ayarları nedir? Hem win7 hem win8.1 için soruyorum...
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt
    eyv
  • deadline D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben de bu bilgisayardan aldım. Başlarda güzeldi ama birkaç program açınca çok kasmaya başladı. 8 gb ram siparişi verdim inşallah onu takınca düzelir. Bir de SSD almayı düşünüyorum. Gerçi işlemcisi düşük ama yaptıklarım işe yarar inşallah. Sizden ram değişimi yapan oldu mu? Olduysa bilmemiz gereken bir şeyler var mıdır? Teşekkürler.

Bu arada bu ram'i aldım:http://www.incehesap.com/kingston-8-gb-ddr3-notebook-ram-fiyati-26169/?gclid=CK37suzqysMCFQf4wgodjToA2w
    Öncelikle SSD alın başka birşeye ihtiyacınız kalmayabilir.

• yazılanların çoğunu okumaya çalıştım ama göremedim acaba vostro 5470 modelinde widi varmı kablosuz tv bağlatısı?
  • ççmuratçç Ç kullanıcısına yanıt
    yok bildiğim kadarı ile
  • widi var.tv destekliyorsa.
  • Dostlar Kingston 8 GB ram aldım benim 5470 için. Valla uçmaya başladı bilgisayar. Ama DDR3 değil DDR3L olacak ona dikkat edin. Eskiden Photoshop, Illustrator, Chrome, Powerpoint, Excel'i beraber açınca bilgisayar kasmaktan kendinden geçiyordu. Şimdi çok güzel oldu. SSD almaya gerek bile duymuyorum şu an. Hepinize tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.