Şimdi Ara

Dell Vostro 5470 alındı! (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.087
Cevap
22
Favori
71.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben güncel driver ile çözmüştüm. ses kısık geliyordu 3 sn sonra normal gelmeye başlıyordu en güncel driver ile düzelmişti.
  • Merhaba,

Vostro S21F45C linux modelini aldım. Audio jack'i kulaklık+mikrofon (headset) özellikli olduğu halde mikrofonlu kulaklığın mikrofonunu kullanamıyorum, sorunu daha önce yaşan ve çözen var mıdır?

Not: Çok isteyerek aldım ancak İntel 7260 wifi adaptör dv5000'in wifi adaptoründen daha kötü :(
  • Hala şu high definition error hatasını düzeltmedim yaa. O yüzden sound da HDMI çıkmadığı için tv den film izlerken laptoptan ses geliyor sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılımsal sorun yaşayan arkadaşlar için bir önerim var, ancak bir sorun çıkmasını istemem, o yüzden önleminizi alınız. Drive Booster 2 programıyla sürücüleri taratıp güncellediğimde sorunlarım halloldu, bir deneyin isterseniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ridvannsahin

www.teknosa.com/urunler/125032799/hp-pavilion-13-b001st-j1s25ea-notebook#url Hangisi iyidir beyler?
    http://www.kliksa.com/urun/dell-5548-g20w81c-intel-core-i5-5200u_8gb_1tb_amd-r7-m265-2gb_15-6-notebook/980006473
    http://www.kliksa.com/urun/dell-vostro-5470-intel-core-i5-4210u-notebook-5470-s21w45c/902100227

Hocam Dell vostro alıp (0,1 Ghz i hissetmezsiniz 4200 ile 4210 işlemcinin farkı yok)
    SSD takviyesi bence daha mantıklı (Ben bunu seçtim hiç olmazsa)
    Öğrenci olduğum için zaten Orjinal windows kullanım hakkım bulunuyor (Microsoft dreamspark tan)
    Boşa windows lisansına ücret ödemedim. Freedos(Ubuntu olarak) aldım ve 1800 gibi bir rakama toplam 256 Gb ssd takviyesiyle maliyeti oldu(Ayrıca 500GB lık bir harici harddiskim oldu.)

Ayrıca Grafik performası olarak(Oyunlar) Orta düzey bir bilgisayar olarak tanımlayabilirim dell i
    Hp nin bahsettiğiniz modelinde harici grafik kartı bulundurmamakta işlemci içerisine gömülü olan 4400HD yongasını kullanmakta tabiki oyun oynamicak arkadaşlar için pek bir fark yok.

4 GB ram beni yarı yolda bırakmadı şu zamana kadar. Lakin yükseltme yolu açık 8gb lık bir modul alıp değişme şansım her zaman var. (Masaüstü bilgisayarımdada 4 gb ram kullanmaktayım.Bir iki oyun dışında bana sorun çıkartmadı. Tabiki bunda ssd ninde farkı var belki ben farketmedim.)
    Hp de bu ram 8 gb olarak geliyor bunu bir artı olarak sayabilirsiniz.

200 gr kadar karınız var. Bilmiyorum ne kadar önemi.
    Bilmediğim bir durumda var hp nin bu modelinin alt kasasıdamı metal eğer öyle ise bundan kaynaklı olabilir.

Hep Dell i övdüm lakin dellinde eksileri var tabiki ses mesela
    Ses konusunda geçikme ve bana göre sesi biraz az.(Sadece 1 hoperlor/subwoofer) var ve bu altta konumlanmış.)
    Hp beats audio ve ön tarafta konumlanmış bir çift hoperlör ile daha iyi ses kalitesi ve yüksek ses vaadediyor.
    Wifi Çekim gücü arkadaşlar sorun var desede benim gözüme çarpmadı ev büyüklüğünden belkide.Hp de durum nedir bilmiyorum.

Ama ne olursa olsun hangi cihazı alırsanız alın 256 lık bir SSD alın.Ve takın.Verinizi haricidede yahut buluttada depolarsınız. Öyle çok büyük müzik -film arşiviniz varsa zaten 500 GB hdd de içlerindeki yetmezdi diye düşünüyorum. 256 fazlasıyla yeter size böyle düşününce bence.Ki zaten ultrabook 5470 modeliyle bizimkinin farkı SSD olmaması bu modelde. (Dokunmatik ekran+ sıda olabilir yurt dışında satılan ultrabook olan 5470 modelinin)

Bunlar dışında merak ettiği herhangi bir soru sorunu olan arkadaşlar mesajda beni etiketlerse edebildiğim kadar yardım etmeye çalışırım.

• ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    hangi windowsu kullanıyorsun hocam 8.1 mi... ikinci sorum doktora öğrencileri için geçerlimi ?
  • ridvannsahin kullanıcısına yanıt
    hp 15,6 inc dell ise 14 üzerindki windows için alıyorsan SİNGLE VERSİYON şimdiden haberin olsun.. iyi değil yane... ama ebrarbilgisyardahttp://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5470-s21f45c-notebook-pmu318897 bu fiyata bunu al derim nitekim ben de bu ffiyat civarı pcdepodan aldım ama adamlar 1 hafta da kargoyu zor getirdiler.. ordan alma...

http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=2461&cmp[]=2994 bu da EKRAN KARTI KIYASLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirahur -- 19 Şubat 2015; 18:12:57 >

• ilkmon İ kullanıcısına yanıt
    Vostro alıcam sanırım peki cihazı nerde kullanabilirim bir de cihazın arka kapağı yani ekranın arkasındaki kapak aliminyum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvannsahin

Vostro alıcam sanırım peki cihazı nerde kullanabilirim bir de cihazın arka kapağı yani ekranın arkasındaki kapak aliminyum mu?

Mediamarkt şubelerinde var sanırsam. Bunun dışınd istanbuldaysanız açık teşhirde vrmıdır bilmem ama ebrarın şubesindede görebilme ihtimaliniz var bence.

Kapağın çerçevesi ve kasanın kendisi plastik olmasının yanında ekranın arka kısmı alüminyum.Ekran kısmı gerçekten çok ince.Hatta esneyebilecek kadar ince. (Öyle çok bir esneme beklemeyin kırılır esneme sayılmaz bir kaç derece.2 belki 3 derecedir.)
    Buna karşın ekran çerçeveleri sağlam tutuyor hafif öyle sallanıp açısı değişecek şekilde değil bu açıdanda sevdim bazı ürünlerde çok hafif gelirken hoşuma gitti biraz subjektif bir durum açıkcası.

• Merhaba. Sol tarafta ve ekrana yakın konumdaki USB girişi dışındaki USB girişleri ekranı indirip kaldırdıktan sonra çalışmıyorlar. Bilgisayarı yeniden başlatırsam kullanabiliyorum ancak. İlginç bir durum ama yardımlarınızı bekliyorum..
  • ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Tam emin değilim ama aşağıdaki resimlerde senimn için bi çalışma yaptım bunu dene muhtemeln artık kapağı kapattığnda çalışır.. ekteki dosyayı indir

http://s2.dosya.tc/server/xLwbdu/BUNLARIDENE.zip.html
  • arkadaşlar kasanın üzerindeki bu üç nokta nedir.. ?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirahur -- 4 Ağustos 2015; 0:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diphase

arkadaşlar kassanın üzerindeki bu üç nokta nedir.. ?

Kesin olmamakla birlikte(disassembly videolarında yada klavuzda bahsedilmemiş hiç) gürültü engelleyici mikrofon olabilir diye düşünüyoum.

• ekranın arkadasındaki üç nokta toplantılarda yada dersde vs. ses kaydı yapmak için çok ideal.

ürün şuan en uygun fiyata ebrarda

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5470-s03f45c-notebook-pmu318900
  • wifi sorununa bir çözüm bulabilen var mı gerçi ana sorun donanımdan kaynaklı ama yine de şansımı deniyeyim dedim...
  • nseiken kullanıcısına yanıt
    driver booster 2 programını indir güncel olmayan driverları tespit et ve güncelle. Ben şahsen böyle hallettim.
  • selamlar,
    n11 indirimleri ile
    http://www.n11.com/dell-5470-s03f45c-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-14-inc-linux-P49432299

burdan 200tl daha indirimle alabiliyorum.

cunku 15,6 inch istemiyorum.. 13,3 veya 14 olmalı.

memnun musunuz?

Bu arada bu ultrabook mudur? hatta daha kısacası : fiilen nerde görebilirim bunu? vatan teknosa vb gibi yerlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Nisan 2015; 18:56:53 >
  • 1 ) oyun oynanmayacak zaten HD4400 varmıs , o zaten hdmidan film izlemeye yeyterli, hatta dxva kullanmadan direk işlemci de yeterli herhalde.
    2) kemarası HD midir? yani video olarak 1300x700 video cekebiliyor mu? bu onemli cunku skype kamera cok kullanılacak.
    3) ürün ultrabook mudur? inceligi yoksa normal laptop gibi midir?
    4) USB üzerinde kaç tane var? değişik bilgiler verilmiş değişik yerlerde

Aslında ürünü direk gorebileceğim bir magaza olsa da gidip baksam :/

topigi de ayaklandırdım kusura bakmayın ama 13,3 veya 14 inch notebook bulmak o kadar zor ki, ya çöp işlemcililer, esk modeller, ya dokunmatkler yuksek fiyatlı, veya doa ürünleri...
    ilk defa denk geldim hem de ebrar saglam firma sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 3 Nisan 2015; 19:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

selamlar,
    n11 indirimleri ile
    http://www.n11.com/dell-5470-s03f45c-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-14-inc-linux-P49432299

burdan 200tl daha indirimle alabiliyorum.

cunku 15,6 inch istemiyorum.. 13,3 veya 14 olmalı.

memnun musunuz?

Bu arada bu ultrabook mudur? hatta daha kısacası : fiilen nerde görebilirim bunu? vatan teknosa vb gibi yerlerde?

Mediamarkt ta olmasi lazim gidip gorebilirsiniz.
    Ultrabook modelide var lakin ultrabook degil ultrabook modeliyle bu modeller arasinda ne fark var derseniz tek fark ssd degil hdd olmasi. Ben hala memnunum ses ile isim olmamasi nedeniyle idare ediyoruz kendisiyle sesle isim oldugunda zaten kulaklik kullaniyorum genelde zaten :)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.