Şimdi Ara

DELL X51V Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı işlemciye sahip pda lar arasında araştırma yaparken DELL X51V modelini buldum. Bu cihazı kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yorum yapmasını rica ediyorum.
    Ayrıca yine hızlı işlemciye sahip diğer modeller hakkında bilginiz varsa,paylaşırsanız sevinirim.

• Valla hiç kullanma imkanım olmadı bu cihazı ama kullanan kişilerin oldukça performanslı bir cihaz olduğunu yazıyorlar.
    GSM olması şart değilse kesinlikle tavsiye edilecek bir cihazdır.
  • dell axim x51v komplike bi cihazdır 624mhz işlemcisi vga ekranı ve ekran grafik kartı ile çok stabil ve seri bi alettir gsm olmamasıda ayrı bi avantaj yıpranmasını ve hızını engellememsi açısından zaten o özelliklerde alınabilecek en uygun pda dır bende x50v modelini kullanıyorum dell in bu modelde 624mhz olup ekran grafik kartına sahiptir vga ekrandır aralarında çok büyük fark yok dell axim x50v de rom 128 mb 51v de 256mb x50v wm6 kullanabılıyo 51v de olduğu gibi ayrı bi seçenek olsun diye yazdım x50v nin özelliklerini üstad

pocketpc.gen.tr
  • o, PPC lerin babasıdır
  • Bu aleti bir bluetooth klavye ile PC gibi kullanabilirsin. Notebooklar çantaları ile beraber 4~5 kilo gelirken bu cihazı tüm aksesuarları ile 1 kilodan daha az bir yük şeklinde yanında taşıyabilirsin, neredeyse tüm PPC oyunlarını sorunsuz oynayabilirsin.

Ama kot pantolonun arka cebinde taşıyabileceğini sanma, çok küçük bir alet değil.

Cin lilerin diz üstü bilgisayarı
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler, sanırım kararımı verdim ALIYORUM !!!
  • Zamanında kullandığım bir modeldi X51V ve tam anlamıyla mükemmel cihaz diyebilirim özellikle 16mb lık dahili vga kartı ile oldukça kaliteli grafiklerle oyun oynayabilir ve cad uygulamalarını hızlı ve kayıpsız bir şekilde görebilirsin.Şayet gsm senin için önemli değilse tavsiye ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

Zamanında kullandığım bir modeldi X51V ve tam anlamıyla mükemmel cihaz diyebilirim özellikle 16mb lık dahili vga kartı ile oldukça kaliteli grafiklerle oyun oynayabilir ve cad uygulamalarını hızlı ve kayıpsız bir şekilde görebilirsin.Şayet gsm senin için önemli değilse tavsiye ederim...

Cad uygulamalarından kastın nedir?
    hangi programı kuruyoruz cad uygulamaları için ve hangi uzantıları açabiliriz (.dwg .prt .3dm .x_t .igs)
    Cad olayı ilgimi çekti yardımcı olabilir misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.