Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam o amortisörlere çok vermişsin ben onları 2.5 ytl'ye satıyorum gazlı kırma kapak amortisörünü 7ytl'ye satıyorum ne diyim geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

hocam o amortisörlere çok vermişsin ben onları 2.5 ytl'ye satıyorum gazlı kırma kapak amortisörünü 7ytl'ye satıyorum ne diyim geçmiş olsun

daha bu bişey deyil bide bunları kapaga takamazsak kötü olacak ki; az önce baktım takılacak gibi deyiller bi sürü terslik var

2. sorunda kendi kapagını kullanamam haşat ettim bana kapak ve başka şeyler içinde kullanmak üzere bana ince aliminyum levha lazım ve köşebent hala bulamadım onları nerde ve ne fiyata bulabileceyimi bilen varsa lütfen söylesin ve ankarada bulabileceyim biryer biliyorsanız
  • hangi şehirdesin
  • ankara

quote:

Orjinalden alıntı: scarab

hangi şehirdesin

• heee
    valla bilmiyorum aleminyum profilcilerde olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

bugün bikaç parça alet daha aldım ve parayı bitirdim en pahalılarıda şu kapak için olan süspansiyonlardı onu yerine taklması mobilyacıyım ordan biliyorum ostalık ister bitanesi fazlasıyla işi görürdü ama mükemmellik istemiyormuyuz 2 tane aldım beceremezsem aspiretörün üstündeki dolaba takarım yerine makas şeklinde çalıçan daha hantal ama montajı daha kolay bi sistem takacam

işte bunlarda bugün aldığım suç aletleri;

>>DELOREAN<< MOD  <[( xxxxxx  )]>

Kardeş yanlış görmüyorsam eğer o poşette olanlar PERÇİN dimi Bence o süspansiyonları perçinle tutturma Görünüm iyi olmaz sana tavsiyem Civata kullan ve civata alırkende Havşa başlı parlak civata dersen ve alırsan hem görünüm güzel olur hemde o delikleri sıfır kapatmış olursun

• quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT_09

quote:

bugün bikaç parça alet daha aldım ve parayı bitirdim en pahalılarıda şu kapak için olan süspansiyonlardı onu yerine taklması mobilyacıyım ordan biliyorum ostalık ister bitanesi fazlasıyla işi görürdü ama mükemmellik istemiyormuyuz 2 tane aldım beceremezsem aspiretörün üstündeki dolaba takarım yerine makas şeklinde çalıçan daha hantal ama montajı daha kolay bi sistem takacam

Kardeş yanlış görmüyorsam eğer o poşette olanlar PERÇİN dimi Bence o süspansiyonları perçinle tutturma Görünüm iyi olmaz sana tavsiyem Civata kullan ve civata alırkende Havşa başlı parlak civata dersen ve alırsan hem görünüm güzel olur hemde o delikleri sıfır kapatmış olursun

şimdi yapmayacam kapağı zaten ve iki süspansiyon için iki poşet perçin abartılı olmazmı o perçinler parçaları oraya buraya dağılmış kasanın geri kalan parçaları ve yapılacak ekler için süspansiyona gelince önce bi montajını yapmayı başaralımda senide kırmayıp havşalı vida alacam

• quote:

quote:

quote:

şimdi yapmayacam kapağı zaten ve iki süspansiyon için iki poşet perçin abartılı olmazmı o perçinler parçaları oraya buraya dağılmış kasanın geri kalan parçaları ve yapılacak ekler için süspansiyona gelince önce bi montajını yapmayı başaralımda senide kırmayıp havşalı vida alacam

Benim kıralmam önemli değil sonuç olarak ortaya güzel bişey çıkması çabasındayız

Yakınen takip ediyorum iyi çalışmalar

• az önce arka paneli yapmayı bitirdim şu anki pozisyonu bu beyenmediyiniz yağ tenekesinin ne barifetleri varmış bea

işte bunlarda resimleri

• Yanılmıyorsam eğer Kasanın arka tarafını teneke kullanmada ki amaçın parlak görünmesi nikalaj gibi yani
  • quote:

Yanılmıyorsam eğer Kasanın arka tarafını teneke kullanmada ki amaçın parlak görünmesi nikalaj gibi yani

yanıldın dostum ikisini bi aradaki çektiyim fotoğrafa bak yeni yaptığım tenekede ana kartın arkasında 3 cm daha fazla boşluk verdim teneke boyanacak nikelaj görüntüsü için deyil yani şu haliyle 80lik fan yerine konulabildiyinde nerdeyse vida falan gerekmeyecek fana göre kaydırdım ama kapak amortisörleride orayı işgal edince arkada fan olmayacak şimdide böyle bi sorun var ama arkada fana ihtiyacında olmayacak zaten
  • 80 lik yerine 140 lık takacak şekilde ayar çekse idin. 80 lik fanlar çok ses yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_one

80 lik yerine 140 lık takacak şekilde ayar çekse idin. 80 lik fanlar çok ses yapıyor.

müdür bu sıradan bi modifikasyon olmayacak ve orda ne 80lik nede başka bi fan olacak oraya amortisör bağlanacak ve bağlanmasa bile oraya fan takılmayacak çünki gerek kalmayacak ve bana lagzım olan yerde ana kartın arkası olacağı için orayı geniş tuttum
  • beyler bugünde boş durmadım kasanın arkasını söktüm bir metal parçasından bi parça hazırlayıp içinide bir ağaç parçasıyla destekleyip kapak amortisörünü monte ettim diyeri bununki kadar ii gözükmüyor onda durum daha vahim sürücü yuvaları sıkıştırıyor yeterli boşlugu vermiyor neyse bukadar gevezelik yeter işte resimler ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 26 Kasım 2006; 17:08:51 >

• mc.kork saol ortak ama ufak sorunlar biraz büyüdü sayısıda artınca işler çığrından çıkmaya başladı bide $$$ bitince elimde kalanlarla gidebildiyim yere kadar gidecem nerden koparsa orda 1,5 - 2 ay kadar bi ara verip geri dönecem bu arada amortisörün altına bi 80lik fan kakışlamayı başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gt40_ditroit -- 26 Kasım 2006; 17:54:48 >
  • Güzel Güzel...

Merakla bekliyorum.

Çabuk bitir de bnim FE3L i de böyle güzel bişi yapıyım.
    Özellikle amortisör
  • kusura bakmayın beyler ibre tavana vurdu devam edemiycem az önce evdekilerle fena tartıştık diremelin 2. ve son milinide kırdım kırmasam bile uçlar bitti bitecekti ve paraya gelince 0 ytl kaldı en geçerli bu 3 sebepten dolayı burda bi süre ara vermek zorunda kalıyorum moda ama sanmayınki mod işini bıraktığımı bi defa kanıma işledi kesinlikle bırakamam en son ön tarafa takılacak amortisörün proplemini çözüp yerine yerleştirmeyi başardım ve evde 2 adet daha küçük menteşe buldum ve ilham geldi menteşeler hakkında parlak fikirler buldum resimleri bi ara korum
  • başarılar mobdek. olunca elinin yatkın oldugu belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzu

başarılar mobdek. olunca elinin yatkın oldugu belli

teşekkür ederim ama ben alanımda özelim mobdek olupta hiçkimse bunları yapamaz bende farklı bi yetenek var

elinin yatkın olduğuna gelince belki bilirsin mobdek olupta usta ünvanına kavuşan herkezin mutlaka biyeri yada biyerleri eksiktir en iyisinin kim olduğunu bilmiyorum ama namını duydum hep bahsediyorlar kolu bacağı yok diye ondan olsa gerek dremelin milini kırmadan önce ki kime kırdım desem nasıl becerdin diyor ustalık işte sağ işaret parmağımı biraz kırptım ince demir testereyle allahtan yüksek devirdeydi ee nasıl olsa kesecekti yüksek devirde olunca hiç olmassa canı yakmıyo
  • hazır moda uzun bi süre ara vermişken süpriz yapacagım ana kartın arkasına verdiyim boşluga yapacağım şeyi defyant daha önce yapmıştı

ulan defyant sen varya sen

http://s5.photobucket.com/albums/y165/Defyantmods/?action=view&current=10-1.jpg
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.