Şimdi Ara

>>DELOREAN<< MOD <[( xxxxxx )]> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
9.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • emrekaa yorumun için teşekkür ederim ama senden önce yazdığım mesajı okumadın sanırım çünki yinebi aksilik çıktı bu sefer ucuz tamir ettirmiycem sanki geçen gün tamir ettirdimde ne oldu ucuz malda almayacam yani uzun lafın kısası bu alet kasa bitene kadar gebermesse ki kesin geberir kasa biter ama geberirse daha çoooook uzun zaman bekleyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekaa

abı kasa gercekten guzel oluyo elıne saglık . ayrıca azmıne de hayranım bu kasayla cok uzun bı suredır urasıyosun sana allah sabır versın ınsalla daha fazla aksılık cıkmaz ıyı aksamlar
  • sakın yılma. dursun bir köşede. nasıl olsa bitirmenin bir yolunu bulacaksın...
  • beyler sanırım sorun çözündü yada daha vahim bi durum aldı bilemiyorum ama şimdilik ii çalışıyor geçen gün dremelin için açıp şu bakkallarda falan satılan makine yağlarıyla her tarafını ama her tarafını bi güzel yaladım özellikler motorun bobinlere akım ilettiyi yerleri ilk başta alevlenerek çalışıyordu ve acayip bi ses çıkartıyordu sanki boğazından hasta bi insanın konuşması gibi şimdide
    güzel çalışıyor ne gürültü kaldı ne başka bişey devride tekrar yükseldi ama ilk hali kadar yükselmedi
    yinede nekadar zorlarsam zorlayım durmuyor ama zorlandığında sanırım yağ yanıyor olsa gerek hemen duman çıkartmaya başlıyor imarım kasa bitinceye kadar idare ederde beni zor durumda bırakmaz
  • tüh be merak ettmiştim...
  • Gerçekten güzel çalışma yapmış arkadaş..Ama anlaşılan yine banlamışlar..
  • Babacım sen naaptın yaweline sağlık cok güzel gidio
  • banlı banlı yakışmadı sana be.ben bile banlanmıyom.çok ispitçi var çok.
  • beyler ayıp oluyo ama banlandı manlandı benim ilk üyeliğim volkov_19du o banlandıktan sonra gt40_ditroiti açtım sonra rica ettim gt40_ditroiti kapatıp tekrar volkov_19u açtılar saolsunlar sanırım 2 topiç var bu kullanmadığım gerçi diğerinide kullanmıyorum şu sıralar kasayı son bıraktığımda çalışıyordu (artık nekadar çalışıyor denilebilirse ) şuan kasa ankarada ben didimdediyim ve nerdeyse yapımı bitti mazı küçük ayrıntılar kaldı işte kırılan köşeler vs tekrar son bir macun atılıp son zımpara ve baya yapılacak plexler takılıp montajı yapılacak okadar
  • Bu gidişle ii bir iş çıkara bilirsin dediklerene göre heycanla bekliyoruz
  • beyler bu ölü olan topiç asıl topiç burda

http://forum.donanimhaber.com/m_8785843/mpage_1/key_/tm.htm

bırakın bu topici ya

bilgisayarın akıbeti merak edenler için yazıyım şuanda uzay sistemde çalışıyor hiçbir eksiği kalmadı tamamlandı sadece içinde boyanmamış bikaçyer ve ön panel boyanıp plexler takılacak sistem içine toplanıp ışıklandırma yapıldıktan sonra tam anlaıyla bitecek denilebilir plexler dışında diğerleri basit iş plexleride yusufun müsait olduğu bir zamanda gidip alıcaz
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.